Leicester (4-3-3): Schmeichel - Pereira, Morgan, Maguire, Chilwell - Choudhury, Mendy, Ndidi - Albrightion, Vardy, Maddison
    Southampton (3-4-3): McCarthy - Bednarek, Stephens, Vestergaard - Valery, Romeu, Ward-Prowse, Targett - Redmond, Long, Armstrong
    Mohamed Elyounoussi er henvist til benken fra start.
    Litt ta og føle på-start her de første seks minuttene.
    7'
    God sjanse foir Southamtom og Armstrong! Redmond spilles fri på midten og fosser fremover. Legger ut til Armstrong, men spissen skyter i blokka og ut til corner.
    9'
    Får ikke noe ut av den.
    10'
    Straffe for Southampton!
    10'
    Mendy river ned Long i boksen. Fryktelig klønete.
    11'
    Southampton scorer på straffe!
    Leicester City 0 - 1 Southampton
    Mål: James Ward Prowse
    Sikker fra 11-meteren!
    11'
    Leicester har tatt mer over nå etter scoringen.
    19'
    Gult kort til Leicester City
    James Maddison
    Holder igjen Redmond på midtstreken i det gjestene holdt på å sette igang en kontring.
    20'
    Temperatur på banen! Vardy er i hvert fall fryktelig misfornøyd etter en duell.
    34'
    Ben Chilwell
    35'
    Gult kort til Southampton
    Yann Valery
    35'
    Redning på strek for Southampton! Wes Morgan får avsluttet i boksen etter et innlegg, men på streken redder Bednarek heroisk!
    35'
    Andre gule kort til Southampton
    Yann Valery
    Dytter to Leicester-spillere over ende på ti skunder. Dommer Michael Oliver står like ved og deler ut ettermiddagens andre gule kort til Valery.
    45'
    Mål for Southampton!
    Leicester City 0 - 2 Southampton
    Mål: Shane Long
    Med én mann mindre øker Southampton til 2-0! Både Pereira og Morgan surrer i forsvar og lar Long ta ned ballen, gå forbi Morgan og sette ballen forbi Schmeichel fra skrått hold.
    45'+2
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Demarai Gray
    Ut: Marc Albrighton
    46'
    Inn: Harvey Barnes
    Ut: Nampalys Mendy
    46'
    Jack Stephens
    Stempler Maddison og får se det gule kortet.
    54'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Cedric Soares
    Ut: Stuart Armstrong
    57'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 2 Southampton
    Mål: Onyinye Ndidi
    Målgivende: Ricardo Pereira
    Reduseringen kommer - og den er klønete med godt! Pereira legger inn fra dødlinjen og Ndidi treffer ballen med kneet. Keeper blir utspilt av den overraskende avslutningen. Da er det kamp igjen!
    58'
    Leicester er bedre med nå etter reduseringen.
    65'
    Men Leicester har ikke snudd tap til seier i 2. omgang siden oktober 2015. Så her må det ryddes unna litt statistikk om det skal bli tre poeng.