Her skal vi følge Leicester mot Southampton!
    To lag i god form. Leicester har løftet seg med to strake seire etter tapene mot Liverpool og Manchester City. Southampton har ikke tapt på sine fire siste, og har vunnet tre av dem, blant annet mot Chelsea og Tottenham.
    LEICESTER (4-2-3-1): Schmeichel - Pereira, Evans, Süyüncü, Chilwell - Choudhury, Praet - Perez, Maddison, Barnes - Vardy.
    SOUTHAMPTON (4-4-2): McCarthy - Cedric, Stephens, Bednarek, Bertrand - Armstrong, Ward-Prowse, Højbjerg, Redmond - Long, Ings.
    Vardy er tilbake for Leicester i ligaen, etter å ha stått over to kamper. Spilte også Ligacup-kampen mot Aston Villa i midtuken. Også verdt å merke seg at ballsentralen på midten, Tielemans starter på benken, og at ankeret Ndidi er ute.
    Rolig start på kampen.
    3'
    Barnes prøver å finne Vardy i feltet, men Stephens stopper innlegget.
    5'
    GIGANTISK DOBBELSJANSE FOR SOUTHAMPTON! Ings er alene med Schmeichel, keeperen redder, Ings får en ny sjanse, men ny klasseredning fra dansken.
    7'
    Praet avanserer, men stoppes av Højbjerg.
    10'
    Southampton det beste laget her i starten.
    10'
    Praet får ballen på 20 meter, men takles. Bruker litt for lang tid, Vardy luktet på en stikker der.
    12'
    Ings nære å utnytte en feil fra Schmeichel. Keeperen bruker lang tid, Ings setter inn en takling, men ballen går ut og ikke mot mål.
    13'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 0 Southampton
    Mål: Dennis Praet
    Målgivende: Jamie Vardy
    Det er en klassekontring! Perez slår et frispark direkte inn i bakrom, Vardy har startet, og legger et perfekt innlegg til Praet, midtbanespilleren kan bare løpe ballen i mål.
    14'
    Armstrong skyter fra distanse, Schmeichel redder.
    16'
    Gult kort til Southampton
    Stuart Armstrong
    Holder igjen Chilwell som er på vei fremover.
    16'
    Barnes prøver skuddfoten, enkelt å redde for McCarthy.
    18'
    Mål for Southampton!
    Leicester City 1 - 1 Southampton
    Mål: Stuart Armstrong
    Målgivende: Shane Long
    UTLIGNING! D Armstrong skyter, treffer Maddison som snur ryggen til, og ballen går inn bak en utspilt Schmeichel. Pysete av Maddison.
    19'
    Bertrand slår inn, heades ut av Evans.
    25'
    Southampton løfter ballen inn i Leicesters felt, Bednarek får til en slags avslutning, men enkelt for Schmeichel å ta den.
    27'
    Lite som minner om 9-0-kampen i høst.
    28'
    Højbjerg skyter fra distanse, men rett på keeper.
    28'
    Vardy scorer alene med keeper, men flagget kommer for offside. Den så soleklar ut.
    31'
    Offsiden bekreftes av VAR.
    32'
    Redmond felles på 20 meter, frispark i perfekt posisjon for Ward-Prowse!
    34'
    Ward-Prowse gjør seg klar.
    35'
    I muren fra Ward-Prowse.
    36'
    Long skyter fra kanten av 16-meteren, helt horribelt valg. Hadde Ings og flere lagkamerater med seg.
    38'
    Bedre av Long, får tak i ballen i duell med Söyüncü, og skaffer et frispark i innleggsposisjon.
    39'
    Bertrand slår inn, treffer Choudhury, ballen går ut til corner.
    39'
    Corner til Southampton: Mot bakerste fra Ward-Prowse, der får Leicester et frispark.
    40'
    TVERRLIGGER FRA INGS! Spissen møter et innlegg på nærmeste, får avsluttet, men i tverrligger og ut.
    43'
    I TVERRLIGGER IGJEN FRA INGS! Han smeller til fra 17-18 meter, den smeller i tverrligger.
    44'
    Maddison med en stikker mot Barnes, Cedric er rutinert, går i kroppen og stopper vingen.
    45'+1
    En strålende omgang av Southampton, en helt annen kamp enn i høst, da Leicester vant 9-0. Ings med to baller i tverrligger, Leicester skal være glade de ikke ligger under.
    Der er vi i gang med 2. omgang!
    46'
    REDNING PÅ STREK! Schmeichel går ut i feltet i duell med Chilwell, han bommer, Stephens får avsluttet mot mål, men Söyüncü redder på streken.
    48'
    Ings får headet mot mål, men rett på Schmeichel.
    48'
    Leicester med et langt angrep, men blir ikke noe ut av det.
    51'
    Perez med et innlegg, men over Vardy og Barnes i feltet.
    52'
    STOR LEICESTER-SJANSE! Evans får headet på en corner, men McCarthy gjør en strålende redning.
    53'
    Redmond dribler seg nydelig inn i feltet, til slutt får Pereira satt inn taklingen.
    55'
    Iheanacho gjøres klar for Leicester.
    56'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Kelechi Iheanacho
    Ut: Harvey Barnes
    58'
    Maddison med en strålende stikker ut til venstre mot Chilwell, men innlegget slås bak mål.
    60'
    Armstrong får skutt fra 20 meter, men høyt over.
    61'
    Straffe til Southampton! Long spilles gjennom, Söyüncü prøver å sette inn en takling, men lager straffe.
    63'
    VAR sjekker om det var offside først.
    63'
    Det dømmes offside, dermed trekkes også det gule kortet til Söyüncü tilbake. Ingen straffe!
    64'
    Det vekket hjemmefansen på King Power Stadium.
    66'
    Så scorer Leicester! Iheanacho hælsparker den i mål på en dødball, men flagget kommer for offside. Uoversiktelig situasjon, offsiden står.
    67'
    Inn: Demarai Gray
    Ut: Ayoze Perez
    68'
    Mye frustrasjon blant Leicester-spillerne, får ikke kampen inn i sitt spor.
    72'
    Gray felles på høyresiden, drar av Højbjerg.
    72'
    Pierre Højbjerg
    72'
    Maddison skyter frisparket inn i feltet, heades ut.
    73'
    Evans med et godt innlegg, Pereira har startet inn på bakerste, men han når akkurat ikke frem til ballen.
    75'
    Højbjerg prøver en stikker mot Ings, men Såoyüncü viser frem farten sin, har full kontroll denne gangen.
    76'
    Blir byttebonanza ved neste stopp i spillet.
    77'
    Inn: Youri Tielemans
    Ut: Dennis Praet
    77'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Che Adams
    Ut: Shane Long
    78'
    Inn: Moussa Djenepo
    Ut: Stuart Armstrong
    78'
    Leicester City 1 - 2 Southampton
    Mål: Danny Ings
    Målgivende: Che Adams
    DER SITTER DEN! Ings har hatt fire store sjanser denne kampen. Denne gangen spilles han gjennom alene med keeper, og er iskald.
    80'
    DER SKAL DET STÅ 3-1! Redmond løper gjennom, spiller den over til Ings som får skyte fritt fra 10 meter, men Schmeichel gjør en helt fenomenal reaksjonsredning.