3-0

158
64
    Justin Kluivert
    Justin Kluivert (OGC Nice) avanserer forover på Stade Bollaert-Delelis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    2'
    Lens, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til OGC Nice.
    4'
    RC Lens fosser fremover, men Willy Delajod blåser for offside på Stade Bollaert-Delelis.
    6'
    Przemyslaw Frankowski
    Sjanse! RC Lens avanserer forover, men Przemyslaw Frankowski avslutter utenfor.
    7'
    Frispark for RC Lens på egen banehalvdel.
    9'
    Amine Gouiri
    OGC Nice angriper i Lens. Amine Gouiri fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Andy Delort
    OGC Nice angriper på Stade Bollaert-Delelis. Andy Delort header utenfor.
    12'
    I Lens slår Justin Kluivert en corner fra høyre.
    13'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    14'
    RC Lens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Massadio Haidara (RC Lens) vrir seg av smerte i gresset.
    16'
    Youcef Atal ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    16'
    Massadio Haidara kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Bollaert-Delelis.
    17'
    OGC Nice slipper å klare seg uten Youcef Atal som kommer tilbake på banen i Lens.
    17'
    Rødt kort til Lens
    Massadio Haidara
    Utvisning! RC Lenss Massadio Haidara får rødt kort og sendes av banen.
    17'
    Kan OGC Nice utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    18'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til RC Lens på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark RC Lens.
    20'
    Evann Guessand
    OGC Nice fosser forover og Evann Guessand fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    22'
    Willy Delajod tildeler OGC Nice en corner. Justin Kluivert sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Målsjanse! Evann Guessand (OGC Nice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    26'
    Målsjanse til OGC Nice! Amine Gouiri treffer mål, men keeper redder.
    27'
    27'
    Amine Gouiri (OGC Nice) løfter inn en corner fra venstre på Stade Bollaert-Delelis.
    28'
    Justin Kluivert (OGC Nice) slår en corner fra høyre side på Stade Bollaert-Delelis.
    30'
    I Lens har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til RC Lens.
    31'
    Gult kort til Lens
    Cheick Oumar Doucoure
    Cheick Oumar Doucoure (RC Lens) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    Skade: OGC Nice
    32'
    Tilbake fra skade: OGC Nice
    34'
    Skudd på mål, OGC Nice
    35'
    35'
    I Lens har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Justin Kluivert (OGC Nice) løfter inn en corner fra høyre på Stade Bollaert-Delelis.
    37'
    Jean-Clair Todibo
    Sjanse til OGC Nice! Jean-Clair Todibo er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    37'
    Gult kort til OGC Nice
    Dommeren gir Evann Guessand (OGC Nice) et gult kort.
    38'
    38'
    I Lens slår David Pereira Da Costa en corner fra venstre.
    43'
    OGC Nice angriper. Amine Gouiri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    Youcef Atal ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'
    OGC Nice slipper å klare seg uten Youcef Atal som kommer tilbake på banen igjen.
    45'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Jordan Lotomba
    Ut: Youcef Atal
    Det virker som Youcef Atal ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Jordan Lotomba.
    45'
    Justin Kluivert (OGC Nice) kommer til en målsjanse på Stade Bollaert-Delelis, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Amine Gouiri (OGC Nice) får et gult kort av dommer Willy Delajod.
    45'+4
    45'+5
    Spillerbytte - Lens
    Inn: Arnaud Kalimuendo
    Ut: Ignatius Kpene Ganago
    Franck Haise (RC Lens) gjør sitt første bytte for dagen. Arnaud Kalimuendo erstatter Ignatius Kpene Ganago.
    46'
    RC Lens angriper, men blir avblåst for offside.
    46'
    47'
    Mario Lemina
    Mario Lemina (OGC Nice) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    50'
    Frispark til RC Lens på halvdelen til OGC Nice.
    50'
    Mål for Lens!
    Lens 1 - 0 OGC Nice
    Mål: Arnaud Kalimuendo
    Mål! Arnaud Kalimuendo gir RC Lens ledelsen 1-0 i Lens.
    51'
    Lens 2 - 0 OGC Nice
    Mål: Cheick Oumar Doucoure
    Målgivende: David Pereira Da Costa
    Cheick Oumar Doucoure setter ballen i mål og øker RC Lenss ledelse til 2-0 i Lens. Flott spill fra David Pereira Da Costa før målet.
    55'
    57'
    Andre gule kort til OGC Nice
    Utvisning! OGC Nice må klare seg resten av kampen uten Mario Lemina etter at han får sitt andre gule.
    57'
    Cheick Oumar Doucoure (RC Lens) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Bollaert-Delelis.
    58'
    59'
    Cheick Oumar Doucoure er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Bollaert-Delelis.
    59'
    Andy Delort
    OGC Nice angriper, men avslutningen til Andy Delort går utenfor.
    60'
    62'
    64'
    Florian Sotoca
    Florian Sotoca (RC Lens) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Lens 3 - 0 OGC Nice
    Målgivende: Cheick Oumar Doucoure
    Mål! RC Lens øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Arnaud Kalimuendo på Stade Bollaert-Delelis. Cheick Oumar Doucoure var nest sist på ballen.
    67'
    Inn: Billal Brahimi
    Ut: Melvin Bard
    Melvin Bard (OGC Nice) erstattes av Billal Brahimi.
    68'
    Inn: Calvin Stengs
    Ut: Justin Kluivert
    OGC Nice bytter ut Justin Kluivert med Calvin Stengs. Dette er det tredje byttet som Christophe Galtier gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Kephren Thuram Ulien
    Ut: Amine Gouiri
    Christophe Galtier gjør dagens fjerde bytte i Lens, når han tar ut Amine Gouiri og setter inn Kephren Thuram Ulien.
    68'
    Evann Guessand (OGC Nice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Inn: Jonathan Clauss
    Ut: David Pereira Da Costa
    RC Lens gjør sitt andre bytte. David Pereira Da Costa erstattes av Jonathan Clauss.
    74'
    75'
    Calvin Stengs (OGC Nice) slår en corner fra høyre side på Stade Bollaert-Delelis.
    79'
    80'
    81'
    Inn: Flavius Daniliuc
    Ut: Jean-Clair Todibo
    Bytte for OGC Nice. Flavius Daniliuc kommer inn for Jean-Clair Todibo på Stade Bollaert-Delelis.
    81'
    Inn: Patrick Berg
    Ut: Seko Fofana
    Franck Haise (RC Lens) gjør sitt tredje bytte for dagen. Patrick Berg erstatter Seko Fofana.
    82'
    OGC Nice angriper i Lens. Evann Guessand avslutter på mål, men greier ikke å score.
    86'
    86'
    Inn: Deiver Machado
    Ut: Florian Sotoca
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RC Lens. Inn kommer Deiver Machado, mens Florian Sotoca tar plass på benken.