Frispark til Athletic Bilbao på halvdelen til Levante UD.
    Sjanse! Athletic Bilbao avanserer forover, men Raul Garcia avslutter utenfor.
    Levante UD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Skudd på mål, Levante UD
    Jorge De Frutos
    Levante UD angriper i Valencia. Jorge De Frutos Sebastian avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    Levante UD, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Det blir farlig! Frispark for Athletic Bilbao er nær straffområde.
    9'
    Athletic Bilbao blir avblåst for offside
    Raul Garcia
    En av Athletic Bilbaos spillere går i offside.
    10'
    Athletic Bilbao må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Levante UD.
    11'
    Kan Athletic Bilbao utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    15'
    Mål for Levante UD!
    Levante UD 1 - 0 Athletic Bilbao
    Mål: Roger Marti
    Målgivende: Ruben Rochina
    I Valencia tar Levante UD ledelsen 1-0 etter et mål av Roger Marti. Flott spill fra Ruben Rochina før målet.
    17'
    Frispark for Levante UD på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark Levante UD.
    23'
    Iker Muniain
    Athletic Bilbao angriper på Ciutat de Valencia. Iker Muniain header utenfor.
    24'
    Skudd utenfor mål, Levante UD
    Jose Luis Morales
    Levante UD angriper i Valencia. Jose Luis Morales fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Athletic Bilbao har fått straffe!
    28'
    Gult kort til Levante UD
    Oscar Duarte
    Oscar Duarte (Levante UD) mottar sitt første gule kort for dagen på Ciutat de Valencia.
    28'
    VAR sjekker om det er straffe til Athletic Bilbao
    29'
    Dommeren dømmer straffe til Athletic Bilbao
    29'
    Athletic Bilbao scorer på straffe!
    Levante UD 1 - 1 Athletic Bilbao
    Mål: Raul Garcia
    Raul Garcia setter ballen i mål fra straffemerket på Ciutat de Valencia. Dermed står det 1-1 i Valencia.
    30'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Levante UD på egen banehalvdel.
    31'
    Jorge De Frutos Sebastian (Levante UD) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    35'
    40'
    Gult kort til Athletic Bilbao
    Unai Nunez
    Dommer Carlos Del Cerro Grande viser Unai Nunez (Athletic Bilbao) det gule kortet.
    41'
    42'
    Raul Garcia
    Athletic Bilbao fosser fremover, men Carlos Del Cerro Grande blåser for offside på Ciutat de Valencia.
    43'
    Skudd på mål, Athletic Bilbao
    Sjanse i Valencia! Iker Muniain (Athletic Bilbao) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    44'
    Athletic Bilbao, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    VAR sjekker om det er straffe til Levante UD
    45'+1
    Ingen straffe til Levante UD
    45'+1
    Spillerbytte - Levante UD
    Inn: Enis Bardhi
    Ut: Rober Pier
    Bytte for Levante UD. Enis Bardhi kommer inn for Rober Pier på Ciutat de Valencia.
    46'
    Athletic Bilbao får tildelt et hjørnespark
    I Valencia slår Iker Muniain en corner fra venstre.
    46'
    Unai Lopez
    Athletic Bilbao fosser forover og Unai Lopez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    47'
    47'
    Iker Muniain (Athletic Bilbao) løfter inn en corner fra venstre på Ciutat de Valencia.
    47'
    47'
    51'
    Yuri Berchiche (Athletic Bilbao) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ciutat de Valencia.
    51'
    Yuri Berchiche kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ciutat de Valencia.
    52'
    I Valencia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Athletic Bilbao.
    54'
    Raul Garcia
    Raul Garcia (Athletic Bilbao) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Roger Marti
    Dommer Carlos Del Cerro Grande gir Roger Marti (Levante UD) et gult kort.
    55'
    56'
    I Valencia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    Frispark i en god posisjon for Levante UD!
    57'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Athletic Bilbao på egen banehalvdel.
    60'
    Levante UD blir avblåst for offside
    Enis Bardhi
    Levante UD fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    61'
    Inaki Williams
    Inaki Williams (Athletic Bilbao) kommer seg fri på Ciutat de Valencia, men avslutningen går utenfor.
    65'
    Athletic Bilbao tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    Spillet på Ciutat de Valencia er stoppet midlertidig fordi Iker Muniain ligger nede.
    72'
    Iker Muniain ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Valencia.
    74'
    Alex Berenguer
    Alex Berenguer (Athletic Bilbao) header utenfor.
    75'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Athletic Bilbao like utenfor Levante UD-området.
    76'
    Ruben Rochina
    Ruben Rochina (Levante UD) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Alex Berenguer (Athletic Bilbao) slår en corner fra høyre side på Ciutat de Valencia.
    78'
    Raul Garcia
    Raul Garcia (Athletic Bilbao) header mot mål, men ballen går utenfor.
    78'
    Levante UD får tildelt et hjørnespark
    Carlos Del Cerro Grande tildeler Levante UD en corner. Ruben Rochina sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    82'
    82'
    I Valencia får Inaki Williams (Athletic Bilbao) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    82'
    82'
    Roger Marti
    Levante UD avanserer forover i Valencia. Roger Marti avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Inn: Son
    Ut: Mickael Malsa
    Mickael Malsa (Levante UD) erstattes av Son.
    84'
    Inn: Nikola Vukcevic
    Ut: Ruben Rochina
    Paco Lopez (Levante UD) gjør sitt tredje bytte for dagen. Nikola Vukcevic erstatter Ruben Rochina.
    84'
    Alex Berenguer (Athletic Bilbao) løfter inn en corner fra høyre på Ciutat de Valencia.
    87'
    Inn: Sergio Leon
    Ut: Jose Luis Morales
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Levante UD. Inn kommer Sergio Leon, mens Jose Luis Morales tar plass på benken.
    89'
    Sergio Leon
    Sergio Leon (Levante UD) kommer til en målsjanse på Ciutat de Valencia, men klarer ikke å score.
    90'+1
    Frispark for Athletic Bilbao på egen banehalvdel.
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til Levante UD.
    90'+4
    Ruben Vezo
    Levante UD angriper, men Carlos Del Cerro Grande blåser for offside.
    90'+5
    1. ekstraomgang
    Inn: Dani Gomez
    Ut: Roger Marti
    Levante UD bytter ut Roger Marti med Dani Gomez. Dette er det femte byttet som Paco Lopez gjør i dagens kamp.
    91'
    Raul Garcia
    Athletic Bilbao angriper, men avslutningen til Raul Garcia går utenfor.
    92'
    94'
    96'
    Spillerbytte - Athletic Bilbao
    Inn: Asier Villalibre
    Ut: Raul Garcia
    Marcelino gjør dagens første bytte i Valencia, når han tar ut Raul Garcia og setter inn Asier Villalibre.
    96'
    Inn: Dani Garcia
    Ut: Mikel Vesga
    Athletic Bilbao gjør sitt andre bytte. Mikel Vesga erstattes av Dani Garcia.
    96'
    I Valencia slår Alex Berenguer en corner fra venstre.
    101'
    102'
    Carlos Del Cerro Grande tildeler Athletic Bilbao en corner. Alex Berenguer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    104'
    Frisparket tildelt Levante UD er farlig nær Athletic Bilbaos målområde.
    105'
    Oscar De Marcos
    Oscar De Marcos (Athletic Bilbao) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    105'
    Enis Bardhi
    Levante UD angriper. Enis Bardhi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    105'+1
    105'+1
    2. ekstraomgang
    Inn: Ander Capa
    Ut: Oscar De Marcos
    Athletic Bilbao bytter ut Oscar De Marcos med Ander Capa. Dette er det tredje byttet som Marcelino gjør i dagens kamp.
    106'
    Inn: Unai Vencedor
    Ut: Unai Lopez
    Athletic Bilbao bytter ut Unai Lopez med Unai Vencedor.
    106'
    106'
    108'
    Asier Villalibre
    Asier Villalibre (Athletic Bilbao) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    108'
    Inn: Mikel Balenziaga
    Ut: Yuri Berchiche
    Yuri Berchiche (Athletic Bilbao) erstattes av Mikel Balenziaga.
    108'
    Inn: Coke
    Ut: Jorge Miramon
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Levante UD. Inn kommer Coke, mens Jorge Miramon tar plass på benken.
    108'
    110'
    110'
    Inn: Jon Morcillo
    Ut: Iker Muniain
    Athletic Bilbao gjør sitt sjette bytte. Iker Muniain erstattes av Jon Morcillo.
    110'
    Mål for Athletic Bilbao!
    Levante UD 1 - 2 Athletic Bilbao
    Mål: Alex Berenguer
    Mål! Athletic Bilbao tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Alex Berenguer på Ciutat de Valencia.