Frispark for FC Barcelona på egen banehalvdel.
    Mario Melero Lopez signaliserer et frispark til FC Barcelona.
    Ousmane Dembele (FC Barcelona) kommer seg fri på Ciutat de Valencia, men avslutningen går utenfor.
    I Valencia slår Ousmane Dembele en corner fra høyre.
    4'
    Levante UD, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Andres Iniesta
    FC Barcelona angriper i Valencia. Andres Iniesta avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Frispark til FC Barcelona på halvdelen til Levante UD.
    5'
    FC Barcelona angriper, men Mario Melero Lopez blåser for offside.
    6'
    Frispark Levante UD.
    8'
    Mål for Levante UD!
    Levante UD 1 - 0 Barcelona
    Mål: Emmanuel Boateng
    Målgivende: Jose Luis Morales
    Emmanuel Boateng setter ballen i nettet og Levante UD leder nå 1-0. Flott spill fra Jose Luis Morales før målet.
    9'
    Enis Bardhi
    Enis Bardhi (Levante UD) kommer til avslutning på Ciutat de Valencia - i stolpen! Oj, oj, oj.
    11'
    Mario Melero Lopez signaliserer et frispark til FC Barcelona på egen banehalvdel.
    11'
    FC Barcelona fosser fremover, men Mario Melero Lopez blåser for offside på Ciutat de Valencia.
    13'
    Levante UD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Jose Campana (Levante UD) slår en corner fra høyre side på Ciutat de Valencia.
    17'
    Rober Pier
    Sjanse i Valencia! Rober Pier (Levante UD) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    Barcelona, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Frispark for Levante UD på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark til Levante UD på halvdelen til FC Barcelona.
    20'
    Gult kort til Barcelona
    Thomas Vermaelen
    Dommer Mario Melero Lopez gir Thomas Vermaelen (FC Barcelona) et gult kort.
    20'
    22'
    Gult kort til Levante UD
    Enis Bardhi
    Enis Bardhi (Levante UD) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    22'
    Ousmane Dembele (FC Barcelona) løfter inn en corner fra høyre på Ciutat de Valencia.
    23'
    Mario Melero Lopez tildeler FC Barcelona en corner. Ousmane Dembele sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    FC Barcelona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Levante UD må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Barcelona.
    28'
    29'
    Levante UD 2 - 0 Barcelona
    Målgivende: Sasa Lukic
    Emmanuel Boateng øker Levante UDs ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Sasa Lukic.
    30'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Gerard Pique
    Ut: Thomas Vermaelen
    Ernesto Valverde (FC Barcelona) gjør sitt første bytte for dagen. Gerard Pique erstatter Thomas Vermaelen.
    31'
    Mario Melero Lopez signaliserer et frispark til Levante UD på egen banehalvdel.
    33'
    Dommer Mario Melero Lopez ser at linjemannen løfter flagget, og FC Barcelonas Luis Suarez blåses av for offside.
    34'
    36'
    37'
    Emmanuel Boateng
    Emmanuel Boateng (Levante UD) mottar et gult kort på Ciutat de Valencia, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    37'
    Mål for Barcelona!
    Levante UD 2 - 1 Barcelona
    Mål: Philippe Coutinho
    Målgivende: Luis Suarez
    Philippe Coutinho setter inn en redusering på Ciutat de Valencia. Stillingen er nå 2-1. Luis Suarez sto for den målgivende pasningen.
    38'
    Levante UD fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    39'
    Nelson Semedo
    Målsjanse på Ciutat de Valencia! Nelson Semedo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    42'
    43'
    Philippe Coutinho (FC Barcelona) slår en corner fra venstre side på Ciutat de Valencia.
    43'
    43'
    Jordi Alba
    Levante UD 3 - 1 Barcelona
    Mål: Enis Bardhi
    Målgivende: Jose Campana
    Enis Bardhi setter ballen i mål og øker Levante UDs ledelse til 3-1 i Valencia. Jose Campana var nest sist på ballen.
    46'
    Levante UDangriper, men blir avblåst for offside.
    48'
    Frispark FC Barcelona.
    49'
    Levante UD 4 - 1 Barcelona
    Målgivende: Antonio Luna
    Mål! Emmanuel Boateng øker Levante UDs ledelse til 4-1 på Ciutat de Valencia. Antonio Luna sto for den målgivende pasningen.
    49'
    52'
    52'
    Luis Suarez
    Sjanse til FC Barcelona! Luis Suarez er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    Jose Luis Morales
    Levante UD angriper i Valencia. Jose Luis Morales fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    I Valencia har et frispark blitt tildelt FC Barcelonaet.
    54'
    Levante UD 5 - 1 Barcelona
    Målgivende: Roger Marti
    Levante UD går opp i en 5-1 ledelse etter et mål av Enis Bardhi. Det er en fin assist fra Roger Marti.
    56'
    58'
    Levante UD 5 - 2 Barcelona
    Mål! FC Barcelona reduserer til 5-2 ved Philippe Coutinho.
    59'
    Inn: Denis Suarez
    Ut: Andres Iniesta
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Barcelona. Inn kommer Denis Suarez, mens Andres Iniesta tar plass på benken.
    60'
    Inn: Paco Alcacer
    Ut: Ousmane Dembele
    FC Barcelona gjør sitt tredje bytte. Ousmane Dembele erstattes av Paco Alcacer.
    60'
    Jose Campana (Levante UD) løfter inn en corner fra høyre på Ciutat de Valencia.
    61'
    62'
    Coke
    Dommeren gir Coke (Levante UD) et gult kort.
    62'
    63'
    Levante UD 5 - 3 Barcelona
    Målgivende: Sergio Busquets
    FC Barcelona reduserer til 5-3 etter et mål av Philippe Coutinho. Flott spill fra Sergio Busquets før målet.
    64'
    65'
    Sergio Busquets
    Sergio Busquets (FC Barcelona) mottar sitt første gule kort for dagen på Ciutat de Valencia.
    65'
    Spillerbytte - Levante UD
    Inn: Jefferson Lerma
    Ut: Roger Marti
    Roger Marti (Levante UD) erstattes av Jefferson Lerma.
    69'
    I Valencia slår Philippe Coutinho en corner fra venstre.
    69'
    Straffe til FC Barcelona!
    69'
    Jose Campana
    Jose Campana (Levante UD) pådrar seg et gult kort.
    70'
    Barcelona scorer på straffe!
    Levante UD 5 - 4 Barcelona
    Mål: Luis Suarez
    Luis Suarez setter et straffespark i mål og FC Barcelona reduserer dermed til 5-4.
    71'
    73'
    Luis Suarez
    FC Barcelona angriper på Ciutat de Valencia, men Luis Suarez header utenfor.
    74'
    FC Barcelona angriper, men Luis Suarez vinkes av for offside.
    76'
    Inn: Giampaolo Pazzini
    Ut: Emmanuel Boateng
    Levante UD bytter ut Emmanuel Boateng med Giampaolo Pazzini.
    77'
    78'
    79'
    81'
    Jose Luis Morales (Levante UD) avanserer forover på Ciutat de Valencia. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    Mario Melero Lopez tildeler FC Barcelona en corner. Denis Suarez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    I Valencia slår Denis Suarez en corner fra høyre.
    82'
    Philippe Coutinho
    FC Barcelona avanserer forover i Valencia. Philippe Coutinho avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Inn: Ruben Rochina
    Ut: Jose Luis Morales
    Bytte for Levante UD. Ruben Rochina kommer inn for Jose Luis Morales på Ciutat de Valencia.
    85'
    Enis Bardhi (Levante UD) vinkes av for offside i Valencia.
    86'
    Luis Suarez
    Luis Suarez (FC Barcelona) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.