SD Eibar må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Levante UD.
    Santiago Jaime Latre signaliserer et frispark til SD Eibar.
    20'
    Takashi Inui
    SD Eibar angriper, men avslutningen til Takashi Inui går utenfor.
    21'
    Jorge De Frutos Sebastian (Levante UD) løfter inn en corner fra høyre på Ciutat de Valencia.
    25'
    Frispark til Levante UD på halvdelen til SD Eibar.
    29'
    Jorge De Frutos
    Levante UD avanserer forover i Valencia. Jorge De Frutos Sebastian avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    Santiago Jaime Latre signaliserer et frispark til Levante UD på egen banehalvdel.
    37'
    Hjørnespark til Levante UD
    41'
    Levante UD angriper i Valencia, men blir avblåst for offside.
    42'
    I Valencia slår Edu Exposito en corner fra venstre.
    44'
    Sergi Enrich
    I Valencia header Sergi Enrich (SD Eibar) mot mål, men ballen går utenfor.
    44'
    Edu Exposito
    Edu Exposito (SD Eibar) avanserer forover på Ciutat de Valencia. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    46'
    Levante UD, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    48'
    Gult kort til Levante UD
    Mickael Malsa
    Mickael Malsa (Levante UD) mottar sitt første gule kort for dagen på Ciutat de Valencia.
    48'
    Frispark for Levante UD på egen banehalvdel.
    49'
    Sjanse! SD Eibar avanserer forover, men Sergi Enrich avslutter utenfor.
    50'
    Mål for SD Eibar!
    Levante UD 0 - 1 SD Eibar
    Mål: Takashi Inui
    Målgivende: Kike
    Takashi Inui setter ballen i nettet og SD Eibar leder nå 0-1. Kike var nest sist på ballen.
    51'
    52'
    En av Levante UDs spillere går i offside.
    56'
    57'
    58'
    59'
    SD Eibar angriper, men blir avblåst for offside.
    59'
    Edu Exposito (SD Eibar) slår en corner fra høyre side på Ciutat de Valencia.
    61'
    Målsjanse til SD Eibar! Takashi Inui treffer mål, men keeper redder.
    62'
    62'
    Spillerbytte - Levante UD
    Inn: Gonzalo Melero
    Ut: Dani Gomez
    Levante UD gjør sitt første bytte. Dani Gomez erstattes av Gonzalo Melero.
    62'
    Inn: Sergio Leon
    Ut: Mickael Malsa
    Mickael Malsa (Levante UD) erstattes av Sergio Leon.
    63'
    Mål for Levante UD!
    Levante UD 1 - 1 SD Eibar
    Mål: Gonzalo Melero
    Målgivende: Jose Luis Morales
    Utligning! Gonzalo Melero setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Jose Luis Morales.
    65'
    Frispark til SD Eibar på halvdelen til Levante UD.
    66'
    Jose Luis Morales
    Dommeren gir Jose Luis Morales (Levante UD) et gult kort.
    66'
    68'
    Spillerbytte - SD Eibar
    Inn: Kevin Rodrigues
    Ut: Rafa Soares
    SD Eibar bytter ut Rafa Soares med Kevin Rodrigues.
    72'
    Inn: Yoshinori Muto
    Ut: Sergi Enrich
    Jose Luis Mendilibar (SD Eibar) gjør sitt andre bytte for dagen. Yoshinori Muto erstatter Sergi Enrich.
    73'
    Edu Exposito (SD Eibar) løfter inn en corner fra venstre på Ciutat de Valencia.
    75'
    75'
    Levante UD 2 - 1 SD Eibar
    Mål: Jose Luis Morales
    Målgivende: Jorge De Frutos
    I Valencia tar Levante UD ledelsen 2-1 etter et mål av Jose Luis Morales. Jorge De Frutos Sebastian sto for den målgivende pasningen.
    76'
    I Valencia slår Edu Exposito en corner fra høyre.
    76'
    Pedro Bigas
    Pedro Bigas (SD Eibar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Levante UD fosser fremover, men Santiago Jaime Latre blåser for offside på Ciutat de Valencia.
    79'
    Inn: Coke
    Ut: Sergio Postigo
    Paco Lopez gjør dagens tredje bytte i Valencia, når han tar ut Sergio Postigo og setter inn Coke.
    80'
    Edu Exposito (SD Eibar) kommer seg fri på Ciutat de Valencia, men avslutningen går utenfor.
    80'
    83'
    Inn: Pedro Leon
    Ut: Alejandro Pozo
    SD Eibar bytter ut Alejandro Pozo med Pedro Leon. Dette er det tredje byttet som Jose Luis Mendilibar gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Tono
    Ut: Roger Marti
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Levante UD. Inn kommer Tono, mens Roger Marti tar plass på benken.
    86'
    Inn: Son
    Ut: Jorge De Frutos
    Bytte for Levante UD. Son kommer inn for Jorge De Frutos Sebastian på Ciutat de Valencia.
    86'
    Inn: Quique
    Ut: Edu Exposito
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SD Eibar. Inn kommer Quique, mens Edu Exposito tar plass på benken.
    89'
    Inn: Recio
    Ut: Takashi Inui
    SD Eibar bytter ut Takashi Inui med Recio.
    89'
    Santiago Jaime Latre signaliserer et frispark til SD Eibar på egen banehalvdel.
    89'
    90'
    Santiago Jaime Latre tildeler SD Eibar en corner. Pedro Leon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+1
    Santiago Jaime Latre tildeler SD Eibar en corner. Pedro Leon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.