LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Azzedine Ounahi
    Målsjanse! Azzedine Ounahi (Angers SCO) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    2'
    Jonathan David
    Sjanse i Lille! Jonathan David (LOSC Lille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    Angers, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Angers SCO på egen banehalvdel.
    7'
    I Lille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Frispark for Angers SCO på egen banehalvdel.
    9'
    Boufal Sofiane
    Boufal Sofiane (Angers SCO) avanserer forover på Stade Pierre Mauroy. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Francois Letexier tildeler Angers SCO en corner. Boufal Sofiane sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Romain Thomas
    Romain Thomas (Angers SCO) header mot mål, men ballen går utenfor.
    10'
    Thomas Mangani
    Målsjanse til Angers SCO! Thomas Mangani treffer mål, men keeper redder.
    12'
    12'
    LOSC Lille angriper, men Francois Letexier blåser for offside.
    12'
    Det blir farlig! Frispark for Angers SCO er nær straffområde.
    15'
    Gult kort til Lille
    Jonathan Bamba
    Jonathan Bamba (LOSC Lille) pådrar seg et gult kort.
    15'
    Frispark til Angers SCO på halvdelen til LOSC Lille.
    16'
    Målsjanse på Stade Pierre Mauroy! Boufal Sofiane fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    17'
    20'
    Burak Yilmaz
    LOSC Lille avanserer forover i Lille. Burak Yilmaz avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Boufal Sofiane (Angers SCO) løfter inn en corner fra venstre på Stade Pierre Mauroy.
    24'
    Frispark LOSC Lille.
    24'
    Angers SCO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    26'
    Gult kort til Angers
    Souleyman Doumbia
    Souleyman Doumbia (Angers SCO) får et gult kort av dommer Francois Letexier.
    26'
    Mål for Lille!
    Lille 1 - 0 Angers
    Mål: Tiago Djalo
    Målgivende: Renato Sanches
    Mål! LOSC Lille tar ledelsen 1-0 ved Tiago Djalo. Renato Sanches sto for den målgivende pasningen.
    27'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Angers SCO.
    32'
    I Lille slår Boufal Sofiane en corner fra venstre.
    33'
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til Angers SCO.
    34'
    LOSC Lille angriper i Lille. Burak Yilmaz avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    35'
    Sjanse! Angers SCO avanserer forover, men Azzedine Ounahi avslutter utenfor.
    36'
    LOSC Lille fosser fremover, men Francois Letexier blåser for offside på Stade Pierre Mauroy.
    39'
    En av LOSC Lilles spillere går i offside.
    39'
    Boufal Sofiane (Angers SCO) slår en corner fra venstre side på Stade Pierre Mauroy.
    41'
    44'
    Thomas Mangani (Angers SCO) løfter inn en corner fra høyre på Stade Pierre Mauroy.
    44'
    LOSC Lille angriper i Lille. Jonathan Bamba fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    45'+3
    Skade: Angers
    45'+5
    50'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    54'
    Frispark Angers SCO.
    57'
    Francois Letexier tildeler Angers SCO en corner. Boufal Sofiane sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Renato Sanches (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    61'
    Jose Fonte
    LOSC Lille angriper. Jose Fonte får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    Francois Letexier tildeler LOSC Lille en corner. Renato Sanches sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Spillerbytte - Angers
    Inn: Mohamed-Ali Cho
    Ut: Stephane Bahoken
    Gerald Baticle (Angers SCO) gjør sitt første bytte for dagen. Mohamed-Ali Cho erstatter Stephane Bahoken.
    63'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Yusuf Yazici
    Ut: Jonathan David
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LOSC Lille. Inn kommer Yusuf Yazici, mens Jonathan David tar plass på benken.
    64'
    Benjamin Andre
    Benjamin Andre (LOSC Lille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    69'
    Sjanse til Angers SCO! Boufal Sofiane er nær ved å score, men keeper redder.
    70'
    70'
    I Lille slår Boufal Sofiane en corner fra høyre.
    71'
    Yusuf Yazici
    LOSC Lille fosser forover og Yusuf Yazici fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    74'
    74'
    Yusuf Yazici (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    74'
    Inn: Gabriel Gudmundsson
    Ut: Jonathan Bamba
    LOSC Lille bytter ut Jonathan Bamba med Gabriel Gudmundsson.
    74'
    Inn: Amadou Mvom Onana
    Ut: Renato Sanches
    LOSC Lille gjør sitt tredje bytte. Renato Sanches erstattes av Amadou Mvom Onana.
    74'
    Inn: Tim Weah
    Ut: Jonathan Ikone
    Jonathan Ikone (LOSC Lille) erstattes av Tim Weah.
    75'
    LOSC Lille angriper i Lille, men blir avblåst for offside.
    79'
    Inn: Billal Brahimi
    Ut: Souleyman Doumbia
    Souleyman Doumbia (Angers SCO) erstattes av Billal Brahimi.
    80'
    82'
    Mål for Angers!
    Lille 1 - 1 Angers
    Mål: Azzedine Ounahi
    Målgivende: Billal Brahimi
    Azzedine Ounahi scorer og utligningen er et faktum på Stade Pierre Mauroy. 1-1. Flott spill fra Billal Brahimi før målet.
    83'
    En av LOSC Lilles spillere blir avblåst for offside.
    85'
    85'
    88'
    90'
    LOSC Lille angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+1
    Danijel Petkovic
    Dommer Francois Letexier viser Danijel Petkovic (Angers SCO) det gule kortet.
    90'+2
    Inn: Mathias Pereira Lage
    Ut: Angelo Fulgini
    Angers SCO bytter ut Angelo Fulgini med Mathias Pereira Lage.
    90'+2
    Yusuf Yazici (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Stade Pierre Mauroy.
    90'+4
    90'+5
    Målsjanse på Stade Pierre Mauroy! Burak Yilmaz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+5
    90'+5
    I Lille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+6
    Rødt kort til Lille
    Amadou Mvom Onana
    Rødt kort! Amadou Mvom Onana (LOSC Lille) sendes i dusjen av dommer Francois Letexier.