Benoit Bastien signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til Olympique Lyon.
    I Lille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Mål for Lille!
    Lille 1 - 0 Olympique Lyon
    Mål: Bafode Diakite
    Målgivende: Yusuf Yazici
    LOSC Lille tar ledelsen 1-0 i Lille etter en heading av Bafode Diakite! Det er en fin assist fra Yusuf Yazici.
    21'
    Ernest Nuamah (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    23'
    Olympique Lyon fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    24'
    Yusuf Yazici vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    26'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Edon Zhegrova
    Ut: Yusuf Yazici
    LOSC Lille bytter ut Yusuf Yazici som ikke ser ut til å kunne fortsette. Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Edon Zhegrova.
    26'
    I Lille slår Edon Zhegrova en corner fra venstre.
    27'
    Skudd på mål, Lille
    27'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    28'
    Gult kort til Lille
    Angel Gomes
    Dommer Benoit Bastien viser Angel Gomes (LOSC Lille) det gule kortet.
    28'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    29'
    Alexandre Lacazette
    Olympique Lyon angriper på Stade Pierre Mauroy. Alexandre Lacazette header utenfor.
    32'
    Olympique Lyon avanserer forover i Lille. Alexandre Lacazette avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Ernest Nuamah
    Ernest Nuamah (Olympique Lyon) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    35'
    Lille 2 - 0 Olympique Lyon
    Mål: Edon Zhegrova
    Målgivende: Jonathan David
    LOSC Lille går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Edon Zhegrova. Jonathan David var nest sist på ballen.
    37'
    Olympique Lyon fosser fremover, men Benoit Bastien blåser for offside på Stade Pierre Mauroy.
    43'
    Frispark Olympique Lyon.
    44'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    45'+2
    Said Benrahma (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Stade Pierre Mauroy.
    45'+4
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Ainsley Maitland-Niles
    Ut: Nicolas Tagliafico
    Olympique Lyon bytter ut Nicolas Tagliafico med Ainsley Maitland-Niles. Dette er det første byttet som Pierre Sage gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    50'
    51'
    Inn: Remy Cabella
    Ut: Gabriel Gudmundsson
    Bytte for LOSC Lille. Remy Cabella kommer inn for Gabriel Gudmundsson på Stade Pierre Mauroy.
    58'
    Benoit Bastien tildeler LOSC Lille en corner. Edon Zhegrova sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Skudd på mål, Olympique Lyon
    63'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    64'
    I Lille slår Said Benrahma en corner fra venstre.
    64'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    64'
    Mål for Olympique Lyon!
    Lille 2 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Said Benrahma
    Målgivende: Alexandre Lacazette
    Olympique Lyon reduserer til 2-1 etter et mål av Said Benrahma. Alexandre Lacazette sto for den målgivende pasningen.
    65'
    Målet til Olympique Lyon sjekkes av VAR
    66'
    Målet til Olympique Lyon blir stående
    67'
    Inn: Malick Fofana
    Ut: Said Benrahma
    Said Benrahma (Olympique Lyon) erstattes av Malick Fofana.
    68'
    Inn: Orel Mangala
    Ut: Corentin Tolisso
    Pierre Sage (Olympique Lyon) gjør sitt tredje bytte for dagen. Orel Mangala erstatter Corentin Tolisso.
    68'
    Inn: Rayan Cherki
    Ut: Nemanja Matic
    Olympique Lyon bytter ut Nemanja Matic med Rayan Cherki.
    68'
    68'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Angel Gomes (LOSC Lille) vrir seg av smerte i gresset.
    70'
    Skudd utenfor mål, Olympique Lyon
    70'
    Angel Gomes er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Pierre Mauroy.
    70'
    73'
    Inn: Alexsandro Victor de Souza Ribeiro
    Ut: Edon Zhegrova
    Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca gjør dagens tredje bytte i Lille, når han tar ut Edon Zhegrova og setter inn Alexsandro Victor de Souza Ribeiro.
    75'
    76'
    78'
    78'
    Inn: Mama Balde
    Ut: Ernest Nuamah
    Pierre Sage gjør dagens femte bytte i Lille, når han tar ut Ernest Nuamah og setter inn Mama Balde.
    79'
    Hakon Arnar Haraldsson
    Hakon Arnar Haraldsson (LOSC Lille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    80'
    80'
    Lille 2 - 2 Olympique Lyon
    Mål: Malick Fofana
    Målgivende: Mama Balde
    Malick Fofana scorer og utligningen er et faktum på Stade Pierre Mauroy. 2-2. Flott spill fra Mama Balde før målet.
    82'
    84'
    84'
    Angel Gomes (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    85'
    Lille 3 - 2 Olympique Lyon
    Målgivende: Angel Gomes
    Mål! LOSC Lille tar ledelsen med 3-2 etter en heading fra Bafode Diakite. Det er en fin assist fra Angel Gomes.
    85'
    Lille 3 - 3 Olympique Lyon
    Mål: Alexandre Lacazette
    Målgivende: Ainsley Maitland-Niles
    Mål! Alexandre Lacazette utligner for Olympique Lyon. Stillingen er dermed 3-3 i Lille. Ainsley Maitland-Niles var nest sist på ballen.
    88'
    Skudd utenfor mål, Lille
    90'
    Lille 3 - 4 Olympique Lyon
    Mål: Mama Balde
    Målgivende: Clinton Mata
    Mål! Mama Balde (Olympique Lyon) scorer med hodet. Dermed er stillingen 3-4 på Stade Pierre Mauroy. Clinton Mata sto for den målgivende pasningen.