I Lille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til LOSC Lille.
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark i en god posisjon for LOSC Lille!
    25'
    Clement Turpin tildeler LOSC Lille en corner. Renato Sanches sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Renato Sanches (LOSC Lille) løfter inn en corner fra venstre på Stade Pierre Mauroy.
    27'
    33'
    Renato Sanches
    Sjanse! LOSC Lille avanserer forover, men Renato Sanches avslutter utenfor.
    33'
    Rødt kort til Rennes
    Sacha Boey
    Stade Rennes må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Clement Turpin viser Sacha Boey det røde kortet.
    34'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til LOSC Lille like utenfor Stade Rennes-området.
    35'
    Spillet på Stade Pierre Mauroy er stoppet midlertidig fordi Sacha Boey ligger nede.
    35'
    Mål for Lille!
    Lille 1 - 0 Rennes
    Mål: Jonathan Bamba
    Målgivende: Xeka
    Mål! LOSC Lille tar ledelsen 1-0 ved Jonathan Bamba. Det er en fin assist fra Xeka.
    40'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Brandon Soppy
    Ut: Jonas Martin
    Stade Rennes bytter ut Jonas Martin med Brandon Soppy.
    42'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Rødt kort til Lille
    Reinildo Mandava
    LOSC Lille må klare seg uten Reinildo Mandava etter at han får et direkte rødt kort!
    43'
    Kan Stade Rennes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    44'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lille fordi Raphinha får behandling for en skade på banen.
    44'
    Raphinha ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lille.
    45'+3
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Domagoj Bradaric
    Ut: Xeka
    Bytte for LOSC Lille. Domagoj Bradaric kommer inn for Xeka på Stade Pierre Mauroy.
    46'
    47'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    Renato Sanches (LOSC Lille) kommer seg fri på Stade Pierre Mauroy, men avslutningen går utenfor.
    51'
    51'
    Raphinha (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    52'
    Raphinha
    Målsjanse til Stade Rennes! Raphinha treffer mål, men keeper redder.
    52'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    I Lille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    I Lille slår Renato Sanches en corner fra venstre.
    58'
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til Stade Rennes.
    58'
    59'
    Renato Sanches (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    60'
    63'
    Inn: Flavien Tait
    Ut: Mbaye Niang
    Stade Rennes bytter ut Mbaye Niang med Flavien Tait. Dette er det andre byttet som Julien Stephan gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Eduardo Camavinga
    Ut: Benjamin Bourigeaud
    Julien Stephan gjør dagens tredje bytte i Lille, når han tar ut Benjamin Bourigeaud og setter inn Eduardo Camavinga.
    64'
    Inn: Romain Del Castillo
    Ut: Raphinha
    Julien Stephan (Stade Rennes) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Romain Del Castillo erstatter Raphinha.
    64'
    Inn: Burak Yilmaz
    Ut: Jonathan David
    Christophe Galtier (LOSC Lille) gjør sitt andre bytte for dagen. Burak Yilmaz erstatter Jonathan David.
    65'
    Eduardo Camavinga
    Stade Rennes angriper, men avslutningen til Eduardo Camavinga går utenfor.
    69'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    73'
    I Lille slår Romain Del Castillo en corner fra høyre.
    74'
    Mål for Rennes!
    Lille 1 - 1 Rennes
    Mål: Damien Da Silva
    Målgivende: Eduardo Camavinga
    Damien Da Silva utligner til 1-1 på Stade Pierre Mauroy. Eduardo Camavinga var nest sist på ballen.