Johan Hamel signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    6'
    Skudd på mål, Rennes
    Benjamin Bourigeaud
    Stade Rennes angriper. Benjamin Bourigeaud får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    11'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Johan Hamel signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    11'
    Lille får tildelt et hjørnespark
    Angel Gomes
    Angel Gomes (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    16'
    Mål for Lille!
    Lille 1 - 0 Rennes
    Mål: Jose Fonte
    Mål! LOSC Lille tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Jose Fonte på Stade Pierre Mauroy.
    16'
    Målet til Lille sjekkes av VAR
    17'
    Målet til Lille blir stående
    17'
    Frispark LOSC Lille.
    21'
    I Lille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Skudd på mål, Lille
    Remy Cabella
    Remy Cabella (LOSC Lille) avanserer forover på Stade Pierre Mauroy. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    25'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    I Lille slår Remy Cabella en corner fra venstre.
    25'
    Målsjanse på Stade Pierre Mauroy! Remy Cabella fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    25'
    Johan Hamel tildeler LOSC Lille en corner. Remy Cabella sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Rennes får tildelt et frispark
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    28'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    32'
    Gult kort til Rennes
    Christopher Wooh
    Christopher Wooh (Stade Rennes) pådrar seg et gult kort.
    36'
    Skudd utenfor mål, Lille
    Tim Weah
    LOSC Lille angriper i Lille. Tim Weah fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Jonathan David
    Målsjanse til LOSC Lille! Jonathan David treffer mål, men keeper redder.
    40'
    40'
    Hamari Traore
    Sjanse i Lille! Hamari Traore (Stade Rennes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    41'
    41'
    Dommer Johan Hamel venter med å sette i gang spillet fordi Andre Gomes ligger nede.
    42'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Adam Ounas
    Ut: Andre Gomes
    Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca (LOSC Lille) tar ut Andre Gomes som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Adam Ounas.
    43'
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til Stade Rennes.
    43'
    Hamari Traore vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+2
    Hamari Traore er tilbake på banen igjen.
    45'+3
    Det blir farlig! Frispark for Stade Rennes er nær straffområde.
    46'
    46'
    Rennes får tildelt et hjørnespark
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Stade Pierre Mauroy.
    48'
    48'
    49'
    Angel Gomes
    Angel Gomes (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Stade Pierre Mauroy.
    52'
    Johan Hamel signaliserer et frispark til Stade Rennes like utenfor LOSC Lille-området.
    54'
    Gult kort til Lille
    Tiago Djalo
    Dommeren gir Tiago Djalo (LOSC Lille) et gult kort.
    54'
    Jonathan Bamba
    Jonathan Bamba (LOSC Lille) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    Straffe til Rennes
    57'
    VAR sjekker om det er straffe til Rennes
    57'
    Dommeren dømmer straffe til Rennes
    57'
    Rennes scorer på straffe!
    Lille 1 - 1 Rennes
    Mål: Benjamin Bourigeaud
    Mål! bortelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Benjamin Bourigeaud.
    58'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Lovro Majer
    Ut: Flavien Tait
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Lovro Majer, mens Flavien Tait tar plass på benken.
    59'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til LOSC Lille.
    62'
    65'
    Tiago Djalo
    Hamari Traore (LOSC Lille) header mot mål - i stolpen!
    66'
    LOSC Lille angriper i Lille. Hamari Traore avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    67'
    Johan Hamel signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    68'
    LOSC Lille avanserer forover og Hamari Traore får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    72'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    Bafode Diakite
    Bafode Diakite (LOSC Lille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) vrir seg av smerte i gresset.
    75'
    Benjamin Bourigeaud ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lille.
    76'
    Angel Gomes
    77'
    Inn: Birger Meling
    Ut: Arnaud Kalimuendo
    Bruno Genesio (Stade Rennes) gjør sitt andre bytte for dagen. Birger Meling erstatter Arnaud Kalimuendo.
    77'
    LOSC Lille avanserer forover på Stade Pierre Mauroy og Jonathan Bamba kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Stade Rennes.
    78'
    78'
    80'
    Jonathan David (LOSC Lille) kommer til avslutning på Stade Pierre Mauroy, men headingen blir reddet.
    82'
    82'
    Lille blir avblåst for offside
    Offside! Jonathan David (LOSC Lille) er alene igjennom, men dommer Johan Hamel ser at linjemannen er oppe med flagget.
    83'
    Inn: Alan Virginius
    Ut: Jonathan Bamba
    LOSC Lille gjør sitt andre bytte. Jonathan Bamba erstattes av Alan Virginius.
    84'
    Inn: Carlos Baleba
    Ut: Angel Gomes
    LOSC Lille bytter ut Angel Gomes med Carlos Baleba. Dette er det tredje byttet som Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca gjør i dagens kamp.
    84'
    84'
    Målet til Lille blir annullert
    84'
    Johan Hamel tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    86'
    86'
    86'
    Frispark Stade Rennes.
    88'
    89'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    90'
    Rødt kort!
    Spilleren på Rennes får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    90'
    Rødt kort til Rennes
    Birger Meling
    Utvisning! Stade Renness Birger Meling får rødt kort og sendes av banen.
    90'
    I Lille slår Remy Cabella en corner fra høyre.
    90'+2
    Jose Fonte
    Jose Fonte (LOSC Lille) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    90'+3
    90'+3
    90'+3
    Carlos Baleba
    Carlos Baleba (LOSC Lille) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.