1-0
2 194
2 007

Hei og velkommen til livedekning av denne Eliteserie-kampen mellom Lillestrøm og Haugesund!
    Lillestrøm kjempet godt borte mot Bodø Glimt sist, men måtte se seg tapt med 3-1 til slutt. Forrige hjemmekamp var av den mer minneverdige sorten for de gule og svarte fra Romeriket. De vant 2-0 over sin verste rival, Vålerenga. Der hadde de full kontroll på kampen og vant fortjent. Ellers har det ikke vært helt den store sesongen for Lillestrøm som ligger på en litt kjedelig 6.plass hvor de trolig ikke kommer til å bevege seg mye på tabellen før sesongslutt
    Eirik Bakke har har ledet Lillestrøm de siste ni seriekampene, noe som har resultert i 3-1-5, mens det for hele sesongen totalt 12-3-11. Her på Åråsen har gjenstår det å bli poengdeling. Så langt har det blitt 8 seire og 5 tap, men lukter vi en poengdeling her i dag da?
    Haugesund har nemlig vært meget gode i det siste. Etter at Grindhaug fikk sparken har Manoharan ledet Haugesund til tre seire, en uavgjort og ett tap. Har således ledet de ut av den verste nedrykkskampen. Ligger for øyeblikket på 11.plass og 6 poeng foran Vålerenga på 14.plass og kvalik. Bør trolig ta noen flere poeng for å være helt sikker.
    Bortelaget står med 2-4-7 på bortebane så langt denne sesongen, men det må påpekes at de faktisk ikke har tapt på de siste 4 oppgjørene på reise. Hele tre av disse har endt uavgjort.
    Hos Lillestrøm er Elkær og Thompson ute med skader, mens Ranger er usikker. For Haugesund meldes Liseth ute med skade, Diarra er suspendert og Solheim er usikker.
    1'
    Lillestrøm med avspark.
    1'
    Eskesen kommer rundt på høyre og slår fint inn foran mål. Ballen går via en spiller og gjennom feltet. Kunne blitt farlig dersom Søderlund hadde gått nærmere mål der.
    2'
    Lillestrøm kommer på en god overgangsmulighet, men pasningen mot Ibrahimaj fra Skogvold er for upresis og brytes.
    3'
    Mye feilpasninger fra hjemmelaget her innledningsvis. Kamper bølger frem og tilbake. Ser ikke ut til at Haugesund vil legge seg langt bak i banen her, men prøver å spille sitt eget spill.
    4'
    Søderlund er god da han spilles opp. Vender opp og spiller ut til Krygård som slår inn, men innlegget klareres.
    6'
    Nije spiller fint vegg med Krygård og går i bakrom, men der er Gabrielsen god og sterk da han takler og vinner ballen.
    8'
    Haugesund får tildelt et frispark
    Kevin Krygård
    Frispark i god innleggsposisjon på venstre kant. Løftes inn i feltet, men det blåses frispark for Lillestrøm i feltet.
    9'
    Lillestrøm får tildelt et frispark
    Ruben Gabrielsen
    9'
    Haugesund står høyt her og gjør det vanskelig for Lillestrøm å spille seg ut bakfra. Spesielt ved 5-meter og innkast langt bak i banen.
    10'
    Daan Huisman
    10'
    Søderlund slår igjen fint gjennom til Eskesen som prøver å spille inn til Nije foran mål, men der er Roseth og blokkerer.
    11'
    Haugesund kommer med flere mann i angrep. Denne gang blokkerer Roseth innlegget fra Søderlund.
    13'
    Søderlund er fri på høyre og slår inn, men løfter ikke ballen nok og Lillestrøm får igjen avverget.
    14'
    Det er formlaget, Haugesund som kjører kampen her nå.
    14'
    Haugesund blir avblåst for offside
    14'
    Lillestrøm triller ball nå. Sliter med å bygge opp angrep her, hjemmelaget.
    16'
    Ibrahimaj prøver seg fra 20 meter. Treffer midt på keeper.
    17'
    Lavt tempo ute på gressmatta her. Lillestrøm fortsetter å trille ball på tvers og lete etter åpninger.
    19'
    Åsen slår meget fint inn fra venstre, men Fredriksen header unna. Ballen slås tilbake foran mål, men igjen er han der Fredriksen og stanger ballen ut fra farlig sone.
    20'
    Gjermund Åsen
    God posisjon for Åsen å slå inn dette. Løfter ballen inn i feltet og det klareres til corner.
    22'
    Lillestrøm får tildelt et hjørnespark
    Ylldren Ibrahimaj
    Ballen går gjennom feltet og Lillestrøm beholder ballen i laget.
    23'
    Anders Bærtelsen
    24'
    Julius Eskesen
    26'
    Ikke mye god fotball å melde om her nå. To lag som sliter med å få det til å stemme offensivt.
    27'
    Haugesund får tildelt et hjørnespark
    Søderlund vinner duellen på første og forlenger, men ballen havner på nettaket! Det er faktisk nære for den sterke spissen.
    28'
    Liten stopp i spillet da Lehne Olsen blir liggende etter røff behandling fra Fredriksen. Dommer lar spillet gå, men spillerne stopper selv opp. Spissen kommer seg på beina og er klar for videre spill.
    30'
    Magnus Christensen
    32'
    Martin Ove Roseth
    32'
    Gult kort til Haugesund
    Feller Åsen og får nok deretter det gule kortet for protest mot dommeren.
    33'
    Like utenfor hjørnet av 16-meteren på høyre side. Løftes inn foran mål og der får en Lillestrøm-spiller hodet på ballen, men treffer midt på Selvik som har kontroll. Det er såpass nære mål at det fort blir mål dersom ballen plasseres litt ut fra keeper der.
    34'
    Peter Therkildsen
    35'
    Haugesund på en overgang, men Roseth kommer stormende til med en perfekt takling og stopper Eskesen.
    36'
    Gult kort til Lillestrøm
    Sklir inn i en motstander fra siden uten å treffe ball.
    37'
    Nije spiller vegg med Søderlund og får slått inn fra dødlinjen, men ingen medspillere er med foran mål. Krygård plukker opp ballen på motsatt og vinner corner.
    38'
    Bærtelsen avslutter med innsiden fra kloss hold, noe skrått. Hedenstad er nede og redder, men må gi retur. Lillestrøm får avverget.
    38'
    Åsen spilles gjennom på venstre av Tønnessen og slår fint inn foran mål. Ibrahimaj støter med hodet, men det er for svakt og Bærtelsen bryter ballen foran mål og klarerer.
    41'
    Søderlund vender opp og spiller mot Nije som tar med seg ballen like foran Garnås. Får ballen for langt foran seg og Hedenstad kommer ut og klarerer.
    42'
    Egil Selvik
    43'
    Feller Niyukuri som akkurat har vunnet tilbake ballen fra Ibrahimaj.
    44'
    Igjen er Søderlund sterk som oppspilspunkt og klarerer å vende opp før han spiller videre. Krygård slår så i bakrom mot Nije, men den blir akkurat for lang.
    45'+2
    Helt ute på høyre kant. Lehne Olsen klarerer før Nije prøver fra langt hold. Blokkeres.
    45'+2
    45'+3
    En tam omgang her på Åråsen. Haugesund best de første 15 minuttene før Lillestrøm overtok. Ble skapt noen sjanser på dødball, ellers har det vært veldig dårlig offensivt fra begge lag her. Vi får håpe lagene finner noe krutt og lager bedre underholdning etter pausen.
    45'+1
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Mathis Bolly
    Ut: Henrik Skogvold
    En meget anonym Skogvold byttes ut etter halvspilt.
    45'+1
    Egil Selvik
    45'+1
    47'
    Åsen kommer på et løp mot dødlinja, men Tønnessen slår for hardt og ut over dødlinja. Lillestrøm virker å ta tak i kampen fra start av i andre omgang her.
    48'
    Åsen spilles opp på venstre og slår videre til Lehne Olsen som blindt forlenger ut i feltet. Ingen medspillere kommer der og Haugesund overtar.
    49'
    Edh får ballen på høyre og har god tid, men innlegget slås himmelhøyt og inn til keeper.
    50'
    Nære på for Lillestrøm! Åsen spilles pefekt opp av Roseth og slår hardt inn mot Lehne Olsen. Spissen header på mål, men Selvik redder mesterlig og slår til corner!
    51'
    Roseth møter på første og forlenger med hodet, men avslutningen går en drøy meter over mål.
    51'
    Gabrielsen header unna.
    55'
    Åsen slår igjen godt inn fra venstre. Bærtelsen header ut til corner foran Lehne Olsen.
    56'
    Klareres på første stolpe.
    56'
    Lillestrøm kjører kampen her nå.
    57'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 0 Haugesund
    Mål: Espen Bjørnsen Garnås
    Målgivende: Ylldren Ibrahimaj
    Opprettholder presset, Lillestrøm. Ibrahimaj slår perfekt inn til Garnås som har blitt igjen i feltet. Er knallsterk da han stanger ballen i mål via keeper!
    57'
    Garnås god i begge ender av banen nå. Haugesund kommer og er på vei gjennom, men Garnås setter inn en perfekt sklitakling og rydder opp.
    59'
    Lillestrøm kommer på en overgang, men Tønnessen leverer en meget svak pasning i bakrom mot feltet og ballen går helt inn til keeper.
    59'
    Slås på bakerste hvor Bærtelsen slår tilbake i feltet. En Lillestrøm-spiller forlenger mot mål og Hedenstad må slå til ny corner.
    60'
    Garnås header unna fra første stolpe.
    61'
    Lillestrøm er et helt annet lag her i andre omgang. Fremstår mer skjerpet og motiverte for å ta poengene med inn garderoben. Haugesund kommer mindre til enn de klarte i første omgang.
    63'
    Christensen sitter nede og det er stopp i spillet. Mottar behandling ute på banen nå.
    63'
    Haugesund kommer på en overgang. Nije slår inn, men der er Garnås igjen og header ut.
    65'
    Spillerbytte - Haugesund
    Inn: Bruno Leite
    Ut: Daan Huisman
    67'
    Nije kommer inn fra venstre, men igjen kommer Garnås til og avverger med en god inngripen. Virkelig hatt en stor andre omgang her, stopperen.
    68'
    Ulrik Fredriksen
    70'
    Lillestrøm kommer på en overgang og det er store rom for Lehne Olsen, men Bærtelsen bryter, samt at Lehne Olsen har tyvstartet, så det ville uansett blitt avblåst for offside.
    71'
    Bolly forlenger på første. Der står Garnås klar like foran mål, men Haugesund får akkurat avverget før midtstopperen kommer på ball. Nære på!
    72'
    Thomas Lehne Olsen
    Prøver seg fra drøye 25 meter, men stopper i muren.
    73'
    Inn: Martin Samuelsen
    Ut: Alexander Søderlund
    73'
    Inn: Sander Innvær
    Ut: Bilal Njie
    73'
    Bærtelsen går på et skikkelig raid, men går helt ned til dødlinja og slår innlegg bak mål. Burde avsluttet eller slått mot medspiller i feltet tidligere der. Uansett et godt initiativ fra stopperen.
    75'
    Lillestrøm blir avblåst for offside
    76'
    Innvær slår inn fra venstre, men Garnås header unna.
    77'
    God innleggsposisjon ute på høyre kant. Løftes inn i feltet, men Roseth header unna.
    79'
    Frispark for Lillestrøm i feltet.
    81'
    Mads Hedenstad
    82'
    Haugesund tatt mer over nå. Lillestrøm spilles dype, men enn så lenge har ikke Haugesund skapt særlig.
    83'
    Inn: Marius Lundemo
    Ut: Ylldren Ibrahimaj
    84'
    Inn: Oscar Krusnell
    Ut: Claus Niyukuri
    85'
    Inn: Troy Nyhammer
    Ut: Julius Eskesen
    85'
    Lillestrøm klarerer.
    86'
    Gabrielsen ligger nede med krampe. Liten stopp i spillet.
    86'
    Bolly slår fint inn til Lehne Olsen i feltet. Spissen er feilvendt og slår ut mot Lundemo, men det blir en misforståelse da midtbanespilleren har satt fart inn i feltet.
    88'
    Helt over til Nyhammer som prøver seg, men Hoff blokkerer til ny corner.
    89'
    Therkildsen vinner duellen i feltet og header like utenfor mål.
    90'
    Haugesund kjører på for utligning her nå!
    90'+1
    Haugesund bygger opp et angrep på venstre og får slått inn til Nyhammer som får avsluttet upresset fra 12 meters hold. Treffer midt på keeper! Det er faktisk en god sjanse.
    90'+2
    Eskil Edh
    Frispark på høyre kant. Tar seg god tid nå. Slås kort til medspiller, men mister ballen med en gang. Haugesund overtar.
    90'+3
    Fredriksen prøver seg fra 30 meters hold. Alt for svakt, og langt til side for mål!
    90'+4
    90'+5
    Lillestrøm vinner fortjent etter å ha løftet seg betraktelig her i andre omgang. Ikke mange målsjansene, men de tok styring på kampen og produserte litt mer. Haugesund var solide i første omgang, men falt litt gjennom siste 45 minuttene. Garnås ble den store forskjellen på lagene. Stanget inn kampens eneste mål, samtidig som han var sterk i forsvar, spesielt i andre omgang.