Drøye 15 minutter igjen til avspark på Åråsen.
    En lang fotballsesong skal avsluttes for både Lillestrøm og Haugesund i kveld.
    Vertene er inne i en god periode, og har vunnet sine tre siste kamper. Gjestene vant sist seriekamp mot Viking, men gikk en periode uten seire før den.
    Da ankommer lagene banen.
    Haugesund rett i angrep. Engblom skyter fra distanse, men Ramovic redder greit!
    1'
    Lillestrøm forsøker seg langs venstresiden og får et innkast. Haugesund vinner tilbake ballen.
    2'
    Våge Nilsen kjører tunell på Palmason, men Henning Hauger rydder opp.
    3'
    Våge Nilsen på fart fra sin venstreside igjen. Backen legger inn, men Nystuen sklir ballen unna.
    4'
    Knudtzon utfordrer Bangura. Sistnevnte klarerer til innkast.
    5'
    5'
    Klabb og babb inne i Haugesund-boksen. Per Morten Kristiansen får bokset ballen unna.
    6'
    Kristiansen plukker ballen greit.
    6'
    Engblom kommer alene med Ramovic etter at Nystuen misser på en skiltakling. Keeperen kommer ut i beina på svensken og holder ballen.
    8'
    Ramovic kommer ut og nikker unna en langpasning mot Søderlund.
    9'
    Bolly drar seg bort fra Haukås og slår inn. Knudtzon er først på ballen, men header utenfor.
    12'
    Lillestrøm angriper mot et etabler Haugesund. Kjører flere trekk inne på gjestenes halvdel, før Knudtzon spilles igjennom. Kristiansen kommer ut og holder ballen.
    14'
    Tor Arne Andreassen legger inn. Ballen går gjennom hele feltet og LSK kan kontre. Mathis Bolly setter fart, men stoppes kontant av Tryge Nygaard.
    15'
    Søderlund legger inn fra høyre, men LSK-forsvaret klarerer.
    16'
    Engblom kommer alene med Ramovic, men keeperen vinner duellen nok engang.
    17'
    Vaagan Moen og Bolly kombinerer fint på venstresiden. Bolly drar seg inn i banen og skyter, men skuddet blokkeres unna.
    19'
    Riise svinger et frispark inn. Det er håpløst slått og går ut til femmeter for Kristiansen.
    20'
    Østli og Engblom går i bakken etter en duell. Begge kommer seg på beina og Haugesund får frispark. Det ryddes unna i førsteomgang.
    21'
    bolly på farten mot Haraldseid. Hurtigtoget legger inn, men Skjerve nikker unna.
    23'
    Nystuen får applaus og frispark i mot seg etter en duell med Tor Arne Andreassen.
    23'
    Bolly farmpå igjen, men treffer ikke rent når han skal avslutte. Knudtzon plukker ballen og drar seg bort fra keeperen, men får ikke avsluttet mot mål.
    24'
    Bolly ligger nede etter avslutningen. Trolig en strekk!
    25'
    25'
    Spillet igang igjen og Bolly er tilbake på banen.
    26'
    Gult kort til Lillestrøm
    Ramovic får gult for å ikke ta et utspill der han skal. Keeperen diskuterer heftig med dommer Kjensli, men får satt i gang ballen etter hvert.
    27'
    Lite som skjer på Åråsen nå. Lillestrøm har ballen mest.
    30'
    Haukås spilles flott igjennom etter et langt løp. Midtbanespilleren kommer alene med Ramovic, men avslutningen er svak og går rett på keeperen, som også plukker returen.
    36'
    Våge Nilsen snubler med ballen inne i egen boks, men får sleivet den hjem til Kristiansen, som slår ut.
    36'
    Søderlund får ballen av Haukås og fyrer av på direkten. Nystuen blokkerer skuddet.
    38'
    FKH-frispark helt nede ved Lillestrøms dødlinje.
    38'
    Våge Nilsen skrur inn. Palmi Palmason klarerer fra første stolpe.
    39'
    Henning Hauger forsøker seg fra distanse, men skuddet går langt over mål.
    43'
    Haukås legger inn, Østli rydder opp.
    44'
    Stoor nikker en andreball inn i boksen. Per Morten Kristiansen holder den enkelt.
    45'
    Det er lagt til ett minutt av denne førsteomgangen.
    45'+1
    45'+2
    Da er det pause på Åråsen. Ingen stor fotballkamp så langt, og oppgjøret bærer litt preg av to lag uten noe å spille for.
    45'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Fredrik Gulbrandsen
    Ut: Mathis Bolly
    46'
    LSK med et langt innkast. FKH klarerer ut til Henning Huager på 17-18 meter. Han skyter over mål.
    47'
    Haugesund er nære. Engblom kommer inn med ballen fra venstre og bredsider ballen forbi Ramovic. To LSK-spillere rydder opp og Haugesund får corner.
    51'
    Corneren går gjennom hele feltet!
    52'
    Fredrik Gulbrandsen stoppes av Bangura rett før han skal avslutte. Ballen havner hos Petter Vaagan Moen, som banker til. Skuddet går rett utenfor det nærmeste hjørnet.
    53'
    Riise spiller ut til Knudtzon, som igjen finner Gulbrandsen. Angrepet ebber ut i ingenting.
    57'
    Stoor legger inn til Gulbrandsen som nikker over!
    59'
    Ringstad dribler seg inn mot boksen og får frispark.
    60'
    Vaagan Moen skyter rett i muren.
    61'
    Palmason avslutter via en FKH-forsvarer og til corner.
    61'
    4886 solgte billetter til dagens kamp på Åråsen.
    62'
    Gigantisk LSK-sjanse! Erling Knudtzon kommer rundt på høyresiden og legger ballen ut til Petter Vaagan Moen. Han er helt alene med keeper, men Per Morten Kristiansen varter opp med en meget god redning.
    63'
    Inn: Johan Andersson
    Ut: Erling Knudtzon
    64'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Håvard Storbæk
    Ut: Michael Haukås
    65'
    Søderlund vender nesa mot mål og skyter. Østli blokkerer!
    68'
    Andreassen utnytter en feil av Østli og legger ballen 45 grader ut. Ingen Haugesund-spillere når ballen, som klareres av Espen Nystuen.
    69'
    Gulbrandsen vinkes av for offside.
    70'
    Søderlund går i bakken i en duell med Espen Nystuen. Spillet vinkes videre!
    70'
    Petter Vaagan Moen
    70'
    Palmason avslutter noe umotivert fra 20 meter. Skuddet går i hvert fall langt til side for mål.
    73'
    Haugesund med frispark litt inne på LSKs halvdel. Espen Nystuen rydder opp.
    74'
    Fredrik Gulbrandsen får frispark i duell med Vegard Skjerve.
    75'
    Bjørn Helge Riise slår godt inn, men Haugesund klarerer.
    75'
    Søderlund skyter med venstrebeinet. Skuddet går midt på Sead Ramovic.
    77'
    Takler Søderlund på Haugesunds halvdel.
    78'
    Engblom på farten inne i LSKs boks, men stoppes av Stoor.
    80'
    LSK nære. Johan Andersson slår inn fra høyre. Der er Palmi Palmason som henger lenge i luften. Han klarer derimot ikke heade på mål fra 4-5 meter.
    82'
    Inn: Henrik Kjelsrud Johansen
    Ut: Alexander Søderlund
    82'
    Riise med frispark fra distanse. Kristiansen kommer ut og bokser. Ballen ender hos Johan Andersson som lobber mot mål. Pontus Engblom hopper opp og redder på streken!
    84'
    LSK biter seg fast. Igjen prøver Andersson seg fra distanse, men skuddet går over.
    84'
    Inn: Frode Kippe
    Ut: Bjørn Helge Riise
    Kippe legger seg som spiss.
    84'
    Bangura vinner ballen fra Gulbrandsen, og får frispark.
    85'
    LSK med corner. Nystuen header tilbake i feltet. Ballen ender hos Ringstad som slår inn på nytt. Han finner Kippe, som bredsider utenfor.