Mostafa Abdellaoue jager en lang ball, men Steinar Pedersen vinner duellen.
    Foreløpig ingen ting som har skjedd foran målene enda.
    Søgård slår inn mot Gulbrandsen, men Björck vinner duellen.
    Takler Hans Nordbye.
    5'
    Tromsø med kampens første corner.
    6'
    Drage slår inn, Nystrøm flikker videre, men det ender i en ny corner. Den renser Björn Bergmann Sigurdarson unna.
    7'
    Publikum skriker på straffespark da Fredrik Gulbrandsen går i bakken. Dommer vinker spillet videre. Ser ikke ut som noe straffespark.
    8'
    Mos dribler på 16 meter. Gir ballen ut til Yttegård Jensen som slår mot Nystrøm. Ballen blir for lang.
    10'
    Bergmann Sigurdarson slår inn, men Tromsø klarerer. Nosa plukker returen, men klarer ikke treffe medspiller.
    12'
    Nykommer Obifule med en fin detalj da han tar ned en lang ball på brystkassa.
    12'
    Lillestrøm med frispark, Essediri slår inn. Sahlman plukker ballen, men mister den. Tromsø-keeperen rekker såvidt å rette opp egen feil før Björn Bergmann Sigurdarson får fram foten.
    13'
    Kara og Tromsø spiller seg ut. Tromsø får innkast helt nede ved cornerflagget.
    16'
    Lillestrøm med nytt frispark. Nesten på identisk sted som for litt siden.
    18'
    Denne gangen stusser Nosa utenfor.
    18'
    Hans Nordbye er iskald når han drar av en jagende Gulbrandsen.
    19'
    Eriksen kløner og demper ballen på ryggen. Tromsø får etablere seg høyt på LSKs halvdel. Magnus Andersen avslutter etter hvert utenfor.
    20'
    Essediri tvinger fram et innkast.
    20'
    Yttergård Jensen slår inn. Lillestrøm får kontre, men Björn Bergmann Sigurdarsons pasning når ikke Fredrik Gulbrandsen.
    22'
    22'
    Mål for Tromsø!
    Lillestrøm 0 - 1 Tromsø
    Mål: Magnus Andersen
    Målgivende: Thomas Drage
    Fint Tromsø-angrep. Thomas Drage løper seg fri på venstresiden. Slår ut til Andersen som bredsider ballen via Stefan Logi Magnusson og opp i korthjørnet. Vakkert angrep og 0-1!
    23'
    Kjempesjanse for Tromsø når Mostafa Abdellaoue plutselig kommer alene med Logi Magnusson. Islendingen redder med en solid benparade.
    25'
    Hans Nordbye går i bakken etter en duell med Nosa. Tromsø-backen må ha hjelp fra benken.
    28'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Thomas Holm
    Ut: Hans Norbye
    Nordbye må hjelpes ut etter smellen.
    30'
    Søgård skyter fra distanse, men Sahlman redder greit.
    33'
    Essediri med et langt frispark som ender hos Obiefule. Han treffer ikke mål og sleiver ballen opp på tribunen.
    35'
    Drage tvinger Essediri til å heade en lang pasning til corner.
    36'
    Corneren bokses unna av Logi Magnusson. Tromsø angriper igjen, men det ender etter hvert med femmeter.
    37'
    Tromsø med frispark på venstresiden. Blir til innkast. Drage lobber ballen inn mot mål, men er ikke presis nok og Logi Magnusson får femmeter.
    43'
    Denne gangen har Lillestrøm frispark. Essediri slår som vanlig inn, men Tromsø klarerer.
    44'
    Lillestrøm angriper. Bergmann Sigurdarson finner Gulbrandsen. Han avslutter svakt utenfor mål.
    45'+1
    Björn Bergmann Sigurdarson setter fart og bredsider ballen mot lengste hjørnet. Publikum jubler for scoring, men ballen gikk like utenfor.
    45'+3
    45'+3
    Tromsø til pause med ledelse.
    Ohi Omoijuanfo og Mathis Bolly er i oppvarming for Lillestrøm.
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Mathis Bolly
    Ut: Ruben Gabrielsen
    45'
    45'
    Inn: Remi Johansen
    Ut: Magnus Andersen
    46'
    Nosa er flyttet inn sentralt. Espen Søgård ut til høyre. Mest sannsynlig for å demme opp for Thomas Drage som har vært do de første 45 minuttene.
    47'
    Lillestrøm 0 - 2 Tromsø
    Mål: Mustafa Abdellaoue
    Målgivende: Remi Johansen
    Plutselig er Mos alene i gjennom. Alle skriker på offside men det blir ikke vinket. Tromsø-spissen runder Logi Magnusson og dobler ledelsen.
    48'
    Steinar Pedersen
    48'
    Gult kort til Tromsø
    Ruben Yttergård Jenssen
    49'
    Plutselig noen minutter med kaos på Åråsen. Linjedommeren hetses voldsomt fordi han ungikk å vinke ved scoringen til Mos.
    51'
    Lillestrøm med corner. Essediri slår inn, men Björck header enkelt unna.
    52'
    Sånn for sikkerhets skyld var to Tromsø-spillere i offside før scoring nummer to.
    53'
    Nosa dribler nede i høyre hjørne. Ballen ender hos Gulbrandsen, men det blir corner. Den er resultatløs.
    56'
    5388 tilskuere på Åråsen.
    61'
    Lillestrøm forsøker å angripe på åråsen, men så langt har ikke hjemmelaget skapt helt det store foran Marcus Sahlman.
    65'
    Björck med et langt frispark, men Lillestrøm får innkast.
    68'
    Mos drar seg innover i banen og skyter. Logi Magnusson holder greit.
    70'
    Mos dribler seg fri og bredsider ballen mot lengste hjørne. I stolpen!
    71'
    Nosa skyter helt nede i stolperota. Sahlman er god og holder ballen i fast grep.
    72'
    Bolly setter fart, men Kara får tak på ballen og tar den med seg bort fra farlig sone.
    73'
    Ohi Omoijuanfo skyter mot mål. Via en Tromsø-spiller og til corner.
    74'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 2 Tromsø
    Mål: Ohi Omoijuanfo
    Endelig treffer Karim Essediri på en corner. Unggutten Ohi Omoijuanfo stiger til værs og hedaer inn reduseringen.
    78'
    Lillestrøm 2 - 2 Tromsø
    Målgivende: Bjorn Sigurdarson
    Bergmann Sigurdarson header ut til Nosa som skyter på direkten med vesntrebeinet. Plutselig var det uavgjort.
    79'
    Mos stusser et innlegg videre i mål, men scoringen annuleres korrekt for offside Våkent av linjedommeren som sov istad.
    83'
    Inn: Sigurd Rushfeldt
    Ut: Steffen Nystrøm
    84'
    Gulbrandsen får et spark på baksiden av låret og går rett i bakken. Lillestrøm med frispark.
    86'
    Feller en Pål Steffen Andresen og Lillestrøm får straffespark.
    86'
    Straffe til Lillestrøm
    86'
    Lillestrøm scorer på straffe!
    Lillestrøm 3 - 2 Tromsø
    Der har Lillestrøm snudd kampen helt ut av ingenting. Nosa er bombesikker og setter straffen til høyre for seg selv.
    87'
    Nosa setter fart men skyter utenfor. Midtbanespilleren er strålende for øyeblikket.
    89'
    Lillestrøm har kontroll. Dette går mot tre poeng.
    90'+1
    90'+1
    Tromsø får frispark i skummel posisjon, midt på LSKs halvdel.
    90'+2
    Kara skyter men ballen treffer Rushfeldt og forsvinner unna.
    90'+2
    Det er lagt til tre minutter på Åråsen.
    90'+3
    90'+3
    Der var det slutt. Lillestrøm med en mesterlig og overraskende opphenting. Før Omoijuanfos første scoringen hadde hjemmelaget bare produsert en målsjanse i hele kampen.
    En knallfornøyd Henning Berg hylles av supporterne i det han går av banen.