3-2
74'
4-2

Snau halvtime igjen til kampstart på Åråsen.
    Lillestrøm kommer fra 4-3-seieren borte mot Fredrikstad sist, mens Tromsø spilte uavgjort mot Sogndal forrige runde.
    Tydelig på tribunene at denne kampen spilles midt i fellesferien. Svært lite folk på Åråsen med rundt 30 minutter igjen til kampstart.
    LSKs nysigneringer Thorstein Helstad og Anders Østli har blitt presentert for Åråsen-publikummet.
    Kanarifansen har også en egen hyllest til Björn Bergmann Sigurdarson, som spilte sin siste kamp for Lillestrøm borte mot Fredrikstad sist. Han må sone karantene for gule kort i dag.
    Tromsøs Ruben Kristiansen gjør sin aller første Tippeliga-kamp fra start i dag. Han spiller venstreback.
    Tromsøs supportergruppe, Isberget, er absolutt godt representert. Nesten så de er like mange som Kanarifansen.
    Lagene er på banen. Straks avspark.
    Kampens dommer er Tom Harald Hagen fra den lille fotballbygda Grue.
    Tromsø med ballen i åpningen.
    1'
    TIL med frispark på midtbanen. Slås kort, før Saliou Ciss etter hvert slår den utover dødlinjen.
    4'
    TIL har hatt ballen klart mest i åpningen. Spesielt den bakre fireren har rullet seg imellom.
    4'
    Nordbye ser etter Ondrasek på bakre stolpe. Han når ikke frem.
    5'
    Lang ball i bakrom mot Johan Andersson. Den går helt inn til Sahlman.
    7'
    Nordbye slår inn igjen. Via en LSK-spiller og til kampens første corner.
    8'
    Svakt slått av Drage, og Andersson klarerer.
    9'
    Tromsø biter seg fast og får nok en corner. Den slås kort, før Drage roter ballen utover dødlinjen.
    10'
    LSK med frispark. Kjører opp mye folk, men Fredrik Björk nikker unna.
    11'
    Ringstad skyter ballen i Ondrasek. Unggutten må takle ballen ut til innkast.
    11'
    Mål for Tromsø!
    Lillestrøm 0 - 1 Tromsø
    Mål: Hans Norbye
    Ballen triller inn i feltet. Scheel skal klarere, men treffer håpløst rett i beina på Hans Nordbye. Han bruker noen touch før han banker ballen opp i nettaket fra skrått hold. 0-1 på Åråsen.
    11'
    Utifra spill så er vel ledelsen fortjent. Tromsø har hatt ballen klart mest, men scoret riktignok på kampens første målsjanse.
    16'
    Vaagan Moen skyter fra distanse, men Sahlman redder greit.
    16'
    Kara runder Vaagan Moen helenkelt på midten, før han får frispark.
    17'
    Nordbye med vakker pasning mot Nystrøm, som gir videre til Ondrasek. Tromsø etablerer spill høyt i banen.
    19'
    Nystrøm vinkes korrekt av for offside på en pasning fra Kara.
    20'
    Tromsø med ballen i den bakre fireren. Slik de har hatt mye i denne kampen.
    21'
    Lillestrøm får et brudd høyt i banen, men Tromsø vinner den tilbake. Drage får ballen på venstresiden, slår inn, men Gabrielsen nikker unna.
    23'
    Pent angrepsspill fra Tromsø ender med et Drage-skudd. Han skyter via Ruben Gabrielsen og til corner.
    25'
    Lillestrøm får ikke klarert skikkelig og Drage får ballen igjen. han svinger inn mot Kara på bakre stolpe. Senegaleseren lader skudd, men Ringstad ofrer seg og blokkerer til ny corner.
    26'
    Den blir det ingenting ut av.
    26'
    Lang pasning fra Stoor mot Knudtzon. Ender med innkast til LSK. Hjemmelaget får et lite pusterom, Tromsø har nemlig hatt trykket de siste minuttene.
    27'
    Andersson med god gjenvinning da Tromsø skal kontre, men Kara vinner den etter hvert tilbake.
    28'
    Yttergård Jensen slår mot Andersen på bakre. Han fyrer på halvvolley, men skuddet går langt over.
    29'
    Knudtzon alene mot tre TIL-spillere. Vender hjem og får med seg resten av laget. Lillestrøm har flyttet seg høyere i banen nå.
    33'
    Det resulterer i en corner etter at Stian Ringstad driver fremover.
    33'
    Tromsø klarerer. Lillestrøm-spillerne skriker på hands, men Hagen vinker spillet videre.
    33'
    Ondrasek trer ut til Nordbye som fosser framover. Tromsø med nok en corner.
    35'
    Tromsø spiller ping-pong inne i LSKs boks, men flere skudd og avslutninger blokkeres unna.
    36'
    Flott angrepsspill av Tromsø. Drage og Nystrøm kombinerer. Sistnevnte får ballen alene med Ramovic, men forsøket på å curle ballen i lengste går over!
    38'
    Enda en stor Tromsø-sjanse. Den starter ved Nordbye, som kombinerer vakker med Andersen. Han får igjen ballen, slår til Nystrøm, som sender i vei et skudd som blokkeres. Thomas Drage er på returen, men skyter over.
    40'
    Pasning fra Vaagan Moen i retning Bolly. Ballen blir for hard og triller ut til femmeter for Sahlman. Han har for øvrig hatt en svært rolig dag på jobben så langt.
    43'
    Ringstad forsøker seg mot Andersen. Sistnevnte går omsider seirende ut av duellen.
    45'
    Gult kort til Lillestrøm
    Petter Vaagan Moen
    Er frustrert over det han mener er et billig Tromsø-frispark.
    45'
    45'+1
    Tromsø leder fullt fortjent ved halvspilt. Lillestrøm kan takke dårlig presisjon i TILs avslutninger for at det bare står 0-1 på Åråsen.
    Lillestrøm skal sette i gang de siste 45 minuttene.
    45'
    Nordbye forsøker seg fra høyresiden, men får ikke fri sikt, og skyter utenfor.
    48'
    Lillestrøm 0 - 2 Tromsø
    Mål: Steffen Nystrøm
    Målgivende: Zdenek Ondrasek
    Sead Ramovic med et håpløst utspill rett i Ondrasek. Han spiller videre til Steffen Nystrøm, som setter ballen enkelt til venstre for seg selv. 0-2 og verst tenkelige start på 2. omgang for Lillestrøm.
    48'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 2 Tromsø
    Mål: Erling Knudtzon
    Målgivende: Petter Vaagan Moen
    Lillestrøm scorer på sin første målsjanse. Toindouba slår frekt til Vaagan Moen. Han triller videre til Erling Knudtzon som setter sitt tredje på to kamper.
    50'
    Da var det plutselig kamp igjen på Åråsen.
    52'
    Omoijuanfo finner Stoor. Han skjærer inn og skaffer en LSK-corner.
    52'
    Lillestrøm 2 - 2 Tromsø
    Mål: Ohi Omoijuanfo
    Vaagan Moen treffer Omoijuanfo presist. Han nikker inn 2-2 viar Sahlman og i mål.
    52'
    Fullstending ufortjent utifra sjanser, men mål er mål og plutselig står det 2-2 på Åråsen.
    53'
    Magnus Andersen svinger inn fra høyre. Ruben Gabrielsen må gi til corner.
    57'
    Stian Ringstad med vakkert forarbeid før han slår inn mot Knudtzon. Innlegget ender med LSK-corner.
    58'
    Sjansebonanza for LSK. Knudtzon taper først ballen til Hans Nordbye, men vinner den tilbake. Han slår den inn mot mål. Sahlman glipper ballen og flere LSK-spillere står i kø for å avslutte. Vaagan Moen treffer blant annet stolpen, før Tromsø får klarert til corner.
    60'
    Etter to scoringer er det Lillestrøm som har initiativet i kampen.
    61'
    Nordbye skyter ballen opp mot Ondrasek. I duell med Scheel vinner han frem en corner.
    62'
    Ballen ender igjen hos Ondrasek, men han vinkes av for offside.
    63'
    Sahlman feilvurderer et innlegg og må kaste seg frem å slå ballen til corner.
    64'
    Tromsø scorer selvmål!
    Lillestrøm 3 - 2 Tromsø
    Mål: Marcus Sahlman
    Ringstad plukker opp en ball på egen halvdel, slår den til Toindouba. Han drar seg fri og går innover i banen. Mister den så i en duell med Kara, men Vaagan Moen nikker den ned til han igjen. Kameruneren lader kanonen fra distanse og skyter via Sahlman, tverliggeren, Sahlman og i mål.
    64'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Remi Johansen
    Ut: Thomas Drage
    66'
    For en kamp dette har utviklet seg til å bli. Lillestrøm med en fantastisk snuoperasjon på 16 minutter.
    67'
    4597 tilskuere opplyst på Åråsen.
    68'
    Tromsø med frispark fra distanse. Saliou Ciss skyter svakt langs bakken og rett i muren.
    70'
    Ruben Kristiansen med innlegg fra Tromsøs venstreside. Ringstad tør ikke annet enn å nikke ballen ut til corner.
    71'
    Tromsø har kommet seg etter LSKs sjokkcomeback. Har flyttet laget opp og har ballen mest igjen nå.
    72'
    Thomas Drage slår inn. Zdenek Ondrasek nikker mot mål, men Ramovic holder ballen enkelt.
    73'
    73'
    Lillestrøm 4 - 2 Tromsø
    Målgivende: Johan Andersson
    Johan Andersson løper seg inn fra venstresiden etter en nydelig stikker. Han lobber ballen inn i feltet, hvor Palmi Rafn Palmason kommer stormende. Han banker ballen via Sahlman og i mål.
    74'
    Flott scoring av islendingen, som også scoret i LSKs bortekamp mot Fredrikstad sist.
    76'
    Ramovic sliter med leggsmerter igjen og må ha hjelp.
    78'
    Inn: Thomas Kind Bendiksen
    Ut: Magnus Andersen
    78'
    Kampen har roet seg ned. Etter 1.omgangen er det utrolig at kampen ser ut til å ende med LSK-seier, men etter hvilen kom et nytt lag på banen.
    83'
    Johan Andersson skyter fra distanse, men avslutningen går over mål.
    84'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Joachim Osvold
    Ut: Erling Knudtzon
    86'
    Tromsø forsøker med litt rokkeringer i laget, men de ser ikke ut til å gi noe resultat.
    88'
    Lillestrøm får en corner i sluttsekundene. Dette ender med hjemmeseier.
    90'+3
    Det gjør også Tromså. Resultatløs sådan.
    90'+4
    90'+5
    Der er den voldsomme snuoperasjonen et faktum. Etter en særdeles svak førsteomgang kom Lillestrøm på banen som et nytt lag. Dermed endte det 4-2 på Åråsen i en svært underholdende fotballkamp.