Moen38' (Str.)
1-1

Snau halvtime til avspark på Åråsen.
    Begge lag på banen og varmer opp.
    Supporterne hos begge lag har allerede sunget lenge. Denne kampen betyr utvilsomt noe ekstra for begge leire.
    Da er lagene inne i garderoben for siste forberedelser.
    Gressmatta ser meget innbydende ut. Det regnet i Lilleestrøm tidligere i dag, men de seneste timene har det vært tendenser til sol. Nå er det vel det man kan kalle overskyet.
    Dagens dommer er Espen Berntsen.
    Lagene på plass. Kapteinene Frode Kippe og Kristoffer Hæstad gjør sammen med dommer Berntsen den vanlige prosedyren.
    Vålerenga i gang med ballen. Slås langt, men Westerberg header hjem til Ramovic.
    1'
    Mål for Vålerenga!
    Lillestrøm 0 - 1 Vålerenga
    Målgivende: Mohammed Fellah
    Der scorer jammen Vålerenga. Ballen slås langt fra Ramovic, Vålerenga vinner den og slår opp. Der løper Pusic seg fri fra venstre og bredsider inn 0-1 etter bare 30 sekunder!
    1'
    Litt av en kalddusj for hjemmelaget og supporterne. Den kom fort, fryktelig fort!
    3'
    Lilelstrøm med ballen nå. Bygger opp fra egen halvdel.
    5'
    Lillestrøm med ballen nå. Bygger opp fra egen halvdel.
    5'
    Nok en voldsom Vålerrenga-sjanse! Denne gangen er det Marcus Pedersen som løper fra LSK-forsvaret og kommer alene med Sead Ramovic. Keeperen redder først avslutningen, og blokkerer også returen. Svært viktige redninger av Ramovic!
    6'
    Stopp i spillet. Andre Muri går rett i bakken. En skrekkelig situasjon. Han ser bevisstløs ut.
    8'
    Må få hjelp av båremannskaper.
    8'
    Heldigvis så er han bevsst igjen. Muri fikk skulderen til Björn Bergmann Sigurdarson i hodet. Bæres av banen nå.
    9'
    Bergmann Siguradson på farten. Lobber ballen inn, men ingen Lillestrøm-spillere er på den. Vålerenga fyker i angrep, men Håvard Nielsens avslutning reddes av Ramovic.
    12'
    Lang ball mot Knudtzon, Hirschfeld kommer ut og rydder opp. Innkast til Lillestrøm.
    12'
    Petter Vaagan Moen skyter skrått fra venstresiden. Via en Vålerenga-forsvarer og til corner.
    13'
    Corneren blir det ingenting ut av.
    13'
    Björn Bergmann Sigurdarson setter fart nesten fra egen halvdel. Islendingen løper seg helt alene med Hirschfeldt, men VIF-keeperen kommer ut og redder strålende.
    15'
    Hæstad skyter fra dsiatnse. Ramovic har kontroll.
    16'
    Særdeles underholdende på Åråsen. Målsjanser begge veier. For et oppgjør!
    16'
    Litt roligere nå. Nystuen slår opp til Knudtzon som stusser ballen rett til Nordvik.
    20'
    Etter at Muri måtte ut for Nicolai Næss, har Andreas Nordvik plasserte seg i midtforsvaret. Unge Næss spiller høyreback.
    21'
    Westerberg misser på vei fremover. Nielsen overtar ballen og spiller ut til Pusic. Han fyrer rett i Espen Nystuen. Corner Vålerenga.
    21'
    Den blir det ingenting ut av.
    22'
    Vålerenga med flere trekk inne på LSKs halvdel. Lillestrøm bryter ved Andersson som setter fart, men han vender opp og får med seg flere.
    24'
    Gjestene vinner tilbake ballen.
    24'
    Pedersen forsøker heade ned til Fellah, men Lillestrøm bryter.
    26'
    Vålerenga med mange trekk i laget. Ender med et oppspill mot Pedersen, som kriger mot Kippe og Nystuen. Ramovic kommer ut og holder ballen.
    28'
    Alle skriker på straffe! Toindouba slår gjennom Bergmann Sigurdarson som vender bort Nordvik. Inne i 16-meteren felles han av Simon Larsen, og går i bakken. Dommer Berntsen vinker spillet videre.
    30'
    Ny Lillestrøm-sjanse. Erling Knudtzon fri på høyre, slår inn mot Petter Vaagan Moen på bakre stolpe, men han når ikke frem og ballen forsvinner bort.
    31'
    Fellah slå inn en corner. Kipper renser unna. Fellah får ballen igjen og slår hardt inn. Ramovic kommer ut og bokser unna.
    33'
    Simon Larsen får en smell og går i bakken.
    33'
    Gult kort til Vålerenga
    Marcus Pedersen
    Er altfor sent inn i Steinar Pedersen.
    33'
    Begge lag har flere spillere i oppvarming.
    36'
    Johan Andersson blir felt på klønete vis inne i boksen. Dommer Berntsen peker sikkert på straffemerket, til jubel fra hjemmefansen.
    37'
    Lillestrøm scorer på straffe!
    Lillestrøm 1 - 1 Vålerenga
    Mål: Petter Vaagan Moen
    Vaagan Moen er sikker fra krittmerket og skaffer balanse i regnskapet.
    38'
    Før målet løp Björn Bergmann Sigurdarson seg inn fra venstre. Kom alene med Lars Hirschfeld igjen, men keeperen reddet nok engang.
    38'
    VIF med et par halvsjanser, men Lillestrøm får ryddet opp foran eget mål.
    45'
    Andersson spiller ut til Knudtzon, han skaffer Lillestrøm en corner.
    45'+1
    Med tanke på Muris hodeskade er det lagt til tre minutter i denne 1. omgangen.
    45'+1
    Lillestrøm biter seg fast etter corneren og får avsluttet. Hirschfeld redder.
    45'+2
    Hæstad slår langt, ballen triller helt inn til Ramovic.
    45'+3
    Næss slår inn fra høyre. LSK-forsvaret klarerer.
    45'+4
    45'+4
    Pause i det som har vært en fryktelig underholdende kamp på Åråsen. Begge lag har vært frempå ved flere anledninger, og at det står 1-1 er forsåvdit greit.
    Da er det snark avspark for 2. omgang.
    45'
    Andersson igjennom, men han vinkes av for offside.
    47'
    Vålerenga angriper på venstre, men Lillestrøm får innkast.
    47'
    10239 tilskuere på Åråsen.
    48'
    Fellah skyter langs bakken. Sead Ramovic holder ballen greit.
    48'
    Lillstrøm med ballen. pedersen slår mot Andersson, men Nordcik vinner ballen.
    49'
    Håvard Nielsen setter fart innover i banen. Vaagan Moen stopper han og Vålerenga får innkast.
    51'
    Nicolai Næss fyrer fra distanse - utenfor.
    51'
    Fellah lobber inn, ballen går helt inn til Ramovic.
    52'
    Nielsen snurrer rundt med Nystuen og drar seg inn i feltet. Går i bakken og bortelaget vil ha straffe. Berntsen vinker spillet videre.
    53'
    Gult kort til Lillestrøm
    Holder igjen Fellah og får korrekt kort.
    53'
    Vaagan Moen og Pedersen kombinerer fint. Førstnevnte spiller videre til Palmason. Lillestrøm får etter hvert innkast.
    55'
    Vålerenga med hele laget foruten Hirschfeld inne på LSKs halvdel. Lillestrøm vinner ballen og får frispark.
    56'
    Vålerenga trykker på. Fellah vender opp og skyter med venstrebeinet. Ramovic må gi retur, som ender med VIF-corner.
    57'
    Vålerenga med frispark, Lillestrøm rydder unna.
    58'
    Pusic ser etter Pedersen inne i boksen, men innlegget blir for langt.
    61'
    Bergmann Sigurdarson setter fart og løper rundt Næss på venstresiden. Slår inn til Vaagan Moen, men han sleiver ballen utenfor. God mulighet for vertene.
    61'
    Nok en Lillestrøm-sjanse, og igjen er det Björn Bergmann Sigurdarson. Han kjemper seg fri på høyresiden og slenger i vei et skudd mot langhjørnet. Det går via en VIF-forsvarer til corner.
    64'
    Får kort for munnbruk.
    65'
    To LSK-cornere på rad. Bergmann Sigurdarson stikker frem foten på førstestolpe på den siste, men Hirschfeld er på plass og holder ballen.
    66'
    Fortsatt svært underholdende på Åråsen. Lillestrøm virker farligst, og har vært det beste laget etter hvilen.
    70'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Bojan Zajic
    Ut: Mohammed Fellah
    Skal Klanens yndling avgjøre dette da?
    70'
    Vålerenga med frispark langt inne på LSKs halvdel.
    71'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Mathis Bolly
    Ut: Erling Knudtzon
    71'
    Frisparket slås av Bojan Zajic. Utenfor!
    72'
    Nielsen drar av to LSK-spillere og skaffer Vålerenga corner. Unggutten har vært blant VIFs beste spillere denne kampen.
    74'
    Martin Pusic får stå helt alene å avslutte inne i LSK-boksen. Bakkesuseren går rett utenfor mål.
    75'
    Harmeet Singh
    75'
    Kippe og Pedersen får tilsnakk av dommer Berntsen for knuffing før en corner. Ingen kort.
    77'
    Martin Pusic får ballen til venstre inne i LSK-feltet. Han avslutter mot lengste hjørne, men Sead Ramovic redder fantastisk med venstrearmen.
    78'
    Knallsterk redning av LSK-keeperen, for der kunne Pusic fort gjort sitt andre for kvelden.
    78'
    Vakkert Lillestrøm-angrep. Westerberg slår inn til Luk Rodgers, som legger ballen ut til Bergmann Sigurdarson. Han banker til med vristen, rett utenfor!
    80'
    For noen sjanser islendingen har skaffet seg i dette oppgjøret. Mangler bare scoringen for å krone en fantastisk kamp.
    80'
    Ai ai ai! Björn Bergmann Sigurdarson jager frem en feil hos Larsen. Han legger inn til Rodgers, men han klarer ikke stokke beina. Rett etterpå får LSK en ny sjanse. Vaagan Moen skyter fra skrått hold, men Palmason rekker akkurat ikke frem.
    83'
    Lillestrøm med voldsomme sjanser til å avgjøre.
    83'
    Så er det gjestenes tur. Nielsen lader mot lengste hjørne, men skuddet går rett utenfor til et stort gisp i hele Klanen.
    83'
    LSK med corner. Pedersen header unna.
    84'
    Vålerenga får frispark da Kippe er for tøff i ryggen på Marcus Pedersen.
    84'
    Inn: Ibba Laajab
    Ut: Harmeet Singh
    84'
    Vålerenga med et hurtig innkast, som etter hvert slås inn. Ramovic holder ballen og får seg en smell i duell med Marcus Pedersen. Keeperen er på beina igjen nå.
    86'
    Pusic driller nede ved cornerflagget. Somler ballen ut til et Lillestrøm-innkast.
    87'
    Rodgers på farten. tvinger frem et innkast høyt i banen.
    88'
    Ny LSK-sjanse. Steinar Pedersen lemper ballen inn. Hirschfeld taper duellen med Kippe, men ballen spretter rett utenfor mål.
    89'
    Ibba vinkes for offside. Lillestrøm setter i gang.
    90'
    Rodgers legger igjen til Bergmann Sigurdarson. Han slår ballen foran seg, men Hirschfeld kommer ut og holder ballen i samabeid med Simon Larsen.
    90'
    Det legges til tre minutter på Åråsen.
    90'+1
    Marcus Pedersen forsøker seg. Håpløst langt utenfor.
    90'+1
    Sead Ramovic kåres til Lillestrøms beste spiller av en lokal jury.
    90'+2
    Vaagan Moen går i bakken inne i boksen. LSk vil ha et nytt straffespark, men får det ikke.