Liverpools lag: Simon Mignolet, Trent Alexander-Arnold, Lucas, Ragnar Klavan, Alberto Moreno, Kevin Stewart, Georginio Wijnaldum, Emre Can, Ovie Ejaria, Sadio Mane, Divock Origi. Benken: Loris Karius, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, James Milner, Jordan Henderson, Marko Grujic, Ben Woodburn.
    Leeds' lag: Marco Silvestri, Kyle Bartley, Liam Cooper, Kemar Roofe, Souleymane Doukara, Eunan O'Kane, Stuart Dallas, Charlie Taylor, Hadi Sacko, Ronaldo Vieira, Gaetano Berardi. Benken: Robert Green, Luke Ayling, Chris Wood, Marcus Antonsson, Matt Grimes, Kalvin Phillips, Alex Mowatt.
    Jüirgen Klopp gjør ikke mindre enn åtte endringer på det laget som møtte Sunderland i helgen. Av dagens ellever var kun Wiljnaldum, Sané og Emre Can på banen i Premier League-oppgjøret. Liverpool har fått flere skader på sentrale spillere, Coutinho og Firmino blant annet, men mønstrer likevel en sterk benk i dag. James Milner, Jordan Henderson og Dejan Lovren blant de som Klopp kan hive innpå.
    0'
    Liverpool ligger per nå på andreplass i Premier League, og har kun Chelsea foran seg - med ett poeng og knappest mulig margin. Leeds, som figurerer i Championship, ligger på en sterk femteplass.
    0'
    Før kampen stiller spillerne seg opp i midtsirkelen med armene om skuldrene på hverandre. Det holdes ett minutt stillhet, til minne om ofrene i flyulykken i Colombia i dag, hvor nesten hele laget til brasilianske Chapecoense ble utradert.
    0'
    Da er det straks klart for avspark i ligacupens kvartfinale på Anfield!
    0'
    Liverpool går rett i presset, men det er vanskelig å finne åpning gjennom et kompakt Leeds-forsvar.
    1'
    Meget god sjanse for Leeds! Sacko får et langt gjennomspill, han løper opp ballen og avslutter på første touch - keeper Mignolet er god når han stopper skuddet med beina!
    3'
    Leeds vinner corner etter Mignolet-redningen, men den heades greit vekk.
    4'
    Leeds har bevist to ganger siden kampen startet at de har tenkt å lage trøbbel i bakrom for Liverpool. Spiller direkte framover, og det går kjapt.
    5'
    Liverpool med trøkk nå. Gjør flere forsøk på å spille gjennom, men Leeds får blokkert. Til slutt legger Ejaria en lav ball inn i retning Wijnaldum, men får kun corner.
    9'
    Moreno med en utoverskrudd variant, Bartley klarerer med pannebrasken.
    10'
    Keeper Silvestri hamrer et tilbakespill høyt opp i banen, og Leeds er gode til å fylle etter. Ballen ender til slutt hos Roofe ute på rundt 20 meter, han fyrer av - men Mignolet har god kontroll og redder enkelt.
    11'
    Kjemperedning fra Silvestri etter praktfullt Liverpool-spill! Wijnaldum prøver å pirke ballen i krysset på første touch omtrent fra straffemerket, men Leeds-målvakten er nydelig med og vipper ballen til corner.
    13'
    Liverpool får ingenting ut av corneren.
    14'
    Liverpool er hissige foran Leeds' sekstenmeter, kvikke til beins og sikkert pasningsspill. Men skuddfoten til Ragnar Klavan er nok ikke helt fininnstilt - prøver seg på en avslutning fra drøye 20 meter, men forsøket ser mer ut som en blanding av et innlegg og et skudd. Seiler over dødlinjen milevis unna keeper Silvestri i Leeds-målet.
    18'
    Fint forarbeid av Origi og Wijnaldum, ballen ender til slutt hos Moreno omtrent på hjørnet av sesktenmeteren. Prøver et skudd, som blokkes. Burde sluppet den ut til Can, som hadde bedre rom ute på venstrekanten.
    19'
    Mané feies ned på omtrent 20 meter, får frispark skrått utenfor sekstenmeteren.
    20'
    Arnold lemper ballen inn i femmeteren, men Leeds får headet vekk. Arnold får en mulighet nummer to på returen, men ballen passerer såvidt forbi alt og alle i feltet.
    21'
    Frispark for Leeds på midtbanen. Får endelig en god mulighet til å få flyttet opp laget. Dallas prøver seg på et innlegg fra høyre, men blokkeres.
    24'
    Finfin prestasjon av Taulor, som tråkler seg forbi tre Liverpool-spillere nede ved dødlinjen. Ser ikke spesielt elegant ut, men det funker! Vinner til slutt corner.
    25'
    Mye luftstyrke i Leeds, og Mignolet går i duell med Bartley ute på femmeteren. Keeperen treffer ikke helt, ballen ender som fritt vilt ute i feltet, men Vieiras skudd stoppes.
    25'
    O'Kane sitter nede på gresset og må ha medisinsk hjelp. Ser ut som det gjøres klart for bytte. Så ikke ut som det var noen spesiell situasjon som utløste skaden, men Leeds-spilleren har tydelig smerter.
    26'
    Spillerbytte - Leeds United
    Inn: Kalvin Phillips
    Ut: Eunan O'Kane
    O'Kane må gi seg, rusler av Anfield-gresset.
    28'
    Leeds med brudd, bra kontringssjanse, men det går litt for treigt på midten. Ender i en lang ball som Moreno enkelt får unna.
    30'
    Leeds får corner etter en deulle mellom Doukara og Moreno. Moreno protesterer kraftig på det hjørnesparket.
    30'
    Nok en corner svinges mot keeper, men denne gangen rydder Lucas opp for Liverpool.
    31'
    Centimetere unna for Liverpool! Håpløst klønete i Leeds-forsvaret, innbytter Phillips prøver et tilbakespill som er altfor svakt. Can løper opp ballen og får en tå på den foran nesa på keeper Silvestri - men avslutningen går hårfint til side for stolpen!
    33'
    Liverpool presser bra på nå, men Leeds forsvarer seg med nebb, klør og solid innsatsvilje.
    34'
    Ejaria prøver å tråkle seg gjennom Leeds' sin forsvarsmur, men stoppes til slutt. Trange arbeidsforhold.
    35'
    Fint Liverpool-angrep, der går det kjapt! Ejaria med ballen til slutt,men går seg fast.
    38'
    Phillips meier ned Origi, Liverpool får frispark på midtbanen. Legger ikke mye i mellom, Leeds-gutta!
    40'
    Klavan med god defensiv jobb når han rekker fram foran Doukara nede på høyrekanten. Leeds får innkast og kan flytte opp folk, det ender i en blokkert avslutning og corner.
    41'
    Corneren heades vekk, og Origi sendes ut på spurt-tur. Fosser oppover høyrekanten med ball, parkerer hvitkledde spillere - men stoppes til slutt. Herlig fartsdemonstrasjon.
    42'
    Klopp passe sinna over måten Origi stoppes på der. Phillips er aktiv med armene idet han stopper Liverpools hurtigtog, men dommeren lar spillet gå.
    43'
    Sterkt av Sacko, som vinner ballen på midten og tar den med seg i det som ser ut som en lovende kontring for Leeds. Men roter det til, ser ut til å miste oversikten litt, og det stopper seg.
    44'
    Legges til ett minutt.
    45'
    Roofe viser at han også kan ha raske bein slik flere av Liverpool-angriperne briljerer med, og prøver å danse seg oppover høyresiden. Stoppes ganske fort, men rekker et par fine, kjappe detaljer først.
    45'+1
    45'+1
    46'
    Moreno prøver seg fra distanse, noe Liverpool ikke har gjort for mye av så langt i denne kampen. Har stort sett satset på å forsøke å spille seg gjennom Leeds-forsvaret, men denne gangen drar altså Moreno til. Dårlig hell - fyrer ballen opp på tribunen med god margin.
    47'
    Leeds forsøker seg på en overgang, men Sacko vinkes korrekt av for offside.
    49'
    Godt Liverpool-angrep når Mané får ballen rundt straffemerket - for en gangs skyld med en smule rom rundt seg. Dytter videre til Origi, og der er det bom stopp - omringes av en gjeng hissige Leeds-spillere, og da hjelper det lite med dansesteg i feltet. Går i stå for Liverpool.
    50'
    Roofe i stolpen!! Ai ai ai, der kom kampens desiderte høydepunkt til nå! Litt ut av ingenting får Roofe muligheten fra distanse, han skyter fra like utenfor sekstenmeteren, skrått hold - ballen smeller i stolpen bak Mignolet! Der er Leeds centimetere unna!
    53'
    Jobbes bra bakover også fra Leeds - denne gangen er det Bartley som forstyrrer Origi såpass mye at keeper Silvestri kan snappe ballen foran snuten på ham.
    56'
    Sterk jobb av Lucas! Vinner ballen midtveis på Leeds' halvdel, og får gå rimelig uforstyrret helt til sekstenmeteren. Dytter videre til Can, som ikke helt får stokket beina - og skuddet ender først i en delvis blokk før ballen ender i klypene på Silvestri.
    59'
    Venstreback Taylor viser klasse i eget felt. Mané forsøker å løpe opp en stikker, men Taylor avskjærer ham såpass at keeper kan plukke.
    61'
    Der går det fort for Liverpool! Moreno prøver en 45 grader fra dødlinjen inn i feltet, men blokkes.
    61'
    Inn: Chris Wood
    Ut: Stuart Dallas
    63'
    Stewart har fått seg en liten smell, og må en tur ut på sidelinjen. Ser ut til å gå fint.
    64'
    Leeds har fått litt dreisen på det nå! Roofe nok en gang som kjemper seg framover, vinner corner denne gangen.
    65'
    Taylor slår ballen inn på femmeteren, der får Bartley sveve helt alene. Timer spranget litt dårlig, og treffer ikke helt perfekt - headingen går til side for mål.
    65'
    Leeds igjen! Vinner ballen på Liverpools halvdel, og nok en gang er det Roofe som får sjansen. Fyrer fra sekstenmeteren, lav variant - Mignolet nede og avverger. Gjestene skaper sjansene nå!
    66'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Benjamin Woodburn
    Ut: Kevin Stewart
    17 år gamle Woodburn entrer gresset. Debuterte i Premier League i helgen. Fin uke for unggutten, det!
    67'
    Leeds vinner nok en gang på midten og fosser framover. Går seg fast denne gangen, men det er en blodtørstig gjeng som er utpå Anfield-matta nå.
    68'
    Origi lemper ballen inn i feltet - Leeds avverger til corner.
    69'
    Alexander-Arnold legger inn, men ballen klareres greit.
    69'
    Stolpen for Liverpool! Stolpetreff nummer to i denne kampen - men denne gangen er det hjemmelaget som smeller ballen i stanga! For en gangs skyld åpnes det litt opp i Leeds-forsvaret, og Wijnaldum får et gjennomspill. Han er først på ball og avslutter fra hjørnet av femmeteren, mot lengste hjørne - men centimeterne er ikke på Wijnaldums side!
    72'
    Det bølger ganske heftig på Anfield-gresset akkurat nå. Finnes neppe noen på tribunen som angrer på at de investerte noen kroner i kampbillett i kveld...
    75'
    Bare for å ta det først som sist - kampen skal avgjøres i dag. Det vil si at om ingen får nettkjenning det neste kvarteret, blir det ekstraomganger.
    76'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 0 Leeds United
    Mål: Divock Origi
    Og ikke før ordet ekstraomganger var nevnt så sitter den for Liverpool! Alexander-Arnold leverer en perle av et innlegg fra høyre, ballen dupper ned omtrent på femmeteren. Der kommer Origi, som ikke har hatt noen enorm kamp til nå, i stor fart - og han rekker akkurat å stikke fram tåa og pirke ballen forbi Silvestri!
    76'
    Origi blir liggende nede etter en duell med Taylor. Så ut som overtråkk.
    79'
    Milner gjør seg klar for å komme inn nå.
    79'
    .. Og der kledde Milner på seg igjen. Mye Liverpool-folk i aksjon på sidelinjen nå.
    80'
    Liverpool 2 - 0 Leeds United
    Mål: Benjamin Woodburn
    For en kveld for Woodburn! Historiens tredje yngste Liverpool-debutant står klar på hjørnet av femmeteren idet ballen passerer gjennom feltet, og 17-åringen ikke bare skyter, han HAMRER ballen i nettet til 2-0!
    81'
    Inn: James Milner
    Ut: Ovie Ejaria
    82'
    Leeds får ballen i mål, men Doukara står i offside når han header ballen videre til Wood. Blåses korrekt.
    83'
    Ai, brukbart fra Sacko! Kommer seg forbi Liverpool-forsvaret og banker til fra 14-15 meter. Har imidlertid en litt for tung ryggsekk på seg, og ballen forsvinner over Mignolets mål med god margin.