Hei og velkommen til kveldens returoppgjør i Ligacupen mellom Liverpool og Southampton.
    Dette er Liverpools startellever: Karius Alexander-Arnold Matip Lovren Milner Henderson Can Lallana Coutinho Firmino Sturridge Innbyttere: Leiva Mignolet Moreno Origi Woodburn Klavan Wijnaldum
    0'
    Dette er Southamptons startellever i kveld: Forster Cedric Yoshida Stephens Bertrand Romeu Ward-Prowse Davis Tadic Redmond Rodriguez Innbyttere: Long Clasie Martina Højbjerg McQueen Lewis Sims
    0'
    Southampton vant det første oppgjøret på St. Mary's Stadium 1-0, men nå skal de gjeste mektige Anfield. Her er ingenting avgjort, så følg med i kveld.
    0'
    Virgil Van Dijk er ute med skade for gjestene, mens vertenes Clyne sliter med et ribbeinsproblem.
    0'
    Liverpools toppscorer i turneringen, Daniel Sturridge, får fornyet tillit fra start. Engelskmannen er bokført med fire nettkjenninger i Ligacupen.
    0'
    Southamptons tre siste målscorere på Anfield: Sadio Mane, Dejan Lovren og Nathaniel Clyne...
    0'
    Youll never walk alone synges på Anfield og atmosfæren er glimrende. Ser ut som hjemmelagets supportere har ristet av seg nederlaget mot Swansea.
    0'
    Så er vi i gang. Sturridge tar avspark på Anfield.
    0'
    Southampton kombinerer på venstresiden og spiller veggspill. Bertrand rekker så vidt ikke ballen og det blir Liverpool-utspill.
    3'
    Lallana får lagt inn i feltet, men der er det ingen Liverpool-spillere. Southampton får kontroll på ballen igjen.
    6'
    Romeu slår luke på Milner, men ballen går over streken og Liverpool får innkast.
    8'
    Nydelig stikker fra Coutinho til Alexander-Arnold, men unggutten rekker så vidt ikke ballen. Flott initiativ av brassen.
    9'
    Henderson er for hard i duellen når han tar ballen fra Davis, og dommer blåser frispark.
    10'
    Milner mister ballen og Redmond snapper den opp. Slår til Tadic, som igjen legger til Bertrand. Sistnevntes innlegg er dog ikke presist nok, men flott spill av gjestene.
    12'
    Lovren slipper ikke unna pipekonserten i kveld heller.
    14'
    Milner løper Redmond over ende og gjestene får frispark. Det utnytter de dårlig og og Liverpool får kontroll på ballen igjen.
    14'
    Tadic fosser fremover og passerer en etter en, men får ikke ordentlig kontroll på ballen og Liverpool får nytt utspill.
    15'
    Flott spill av Liverpool. Coutinho legger til rette for Sturridge som lader kanonen fra drøyt 18 meter, men avslutningen går rett på Forster.
    17'
    Liverpool kontrer og skrur på turboen. Firmino får skutt, men nok en gang går skuddet rett på Forster. Gode tendenser hos hjemmelaget.
    19'
    Veldig mye frem og tilbake så langt. Ingen av lagene som har tatt ordentlig grep om kampen.
    24'
    Lovren prøver seg med en krosser til Alexander-Arnold, men er fryktelig upresis. Ballen går over streken til innkast, og sarkastisk applaus fra bortefansen.
    25'
    Southampton ligger tett og kompakt bak, og får ryddet opp i Liverpools forsøk på å skape sjanser, gang på gang.
    32'
    Rodriguez med en sjelden Southampton-sjanse, men avslutningen går gjennom Lovren og rett på Karius
    35'
    Kjempesjanse for gjestene. Tadic får stått alene og avsluttet, men Karius gjør seg stor og redder mesterlig. Kampens største sjanse og der burde det stått 1-0 til The Saints.
    36'
    Herre min hatt for en kamp Redmond har hatt så langt. Passerer vanligvis så solide Matip og finner Davis i boksen. Kapteinen måker ballen milevis over mål. To kjempesjanser for Southampton på kort tid nå.
    39'
    Sturridge prøver seg med overstegsfinter, men Southampton-spillerne rydder enkelt opp. Ingen god omgang av Sturridge.
    41'
    Ett minutt legges til på Anfield.
    45'
    45'
    Det er pause på Anfield og stillingen er 0-0. Gjestene har hatt de to største sjansene, men både Davis og Tadic har utnyttet dem dårlig. Redmond har herjet i angrep og skapt store problemer for Liverpools bakre firer gang på gang. Liverpool har hatt mest ball, men uten å skape noe særlig. Firmino og Sturridge prøvde seg utenfor boksen, men begge skuddene gikk rett på Forster. Vi er straks tilbake med andre omgang.
    45'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Shane Long
    Ut: Jay Rodriguez
    .
    45'
    46'
    Southampton starter andre omgang med et hjørnespark.
    46'
    Corneren går forbi alt og alle.
    46'
    Alexander-Arnold med en mellomting av skudd og innlegg. Utspill fra Forster.
    47'
    Coutinho danser seg forbi Southampton og finner Firmino, men mottaket er svakt og gjestene vinner ballen.
    48'
    Alexander-Arnold er for sent inne med taklingen og Southampton får frispark.
    49'
    God sjanse for Liverpool. Sturridge trer igjennom Lallana, men Lallanas innlegg treffer en Southampton-spiller og går ut til corner. Det påfølgende hjørnesparket klarer Southampton uten noen problemer.
    50'
    Liverpool har startet friskt og skaper sjanser på bestilling, men det mangler den siste lille biten. Ofte på grunn av et tett Southampton-forsvar som får avverget.
    52'
    Emre Can lader slegga og Forster greier ikke å holde på ballen som er på vei over målstreken. Men Forster er lynraskt oppe og får slått ballen ut og den blir klarert.
    54'
    Inn: Pierre Højbjerg
    Ut: James Ward Prowse
    Ward-Prowse må gi seg.
    59'
    Sturridge får ballen fra Emre Can og kan føre Liverpool i ledelsen, men som tidligere i kveld er avslutningen svak og går over mål. Her burde han satt sitt femte mål i Ligacupen.
    59'
    Lallana på sidelinja og får tilsyn. Ser ut som det er venstre kne som har fått seg en smell.
    62'
    Der er Lallana på banen igjen.
    63'
    Henderson legger inn i boksen. Der er Sturridge som prøver å vippe ballen over Forster på direkten, men ballen går over Forster og over mål.
    63'
    Det handler kun om Liverpool nå. Nok en god sjanse for Liverpool, men Coutinho treffer med leggen når han skal avslutte og ballen går ut til utspill fra Forster.
    65'
    Liverpool slurver og Redmond setter på turboen. Sender ballen videre til Højbjerg, men Lovren får blokkert avslutningen. Corner til gjestene.
    66'
    Corner til Liverpool nå.
    71'
    Milner slår rett på hodet til Davis på første stolpe. Dårlig corner.
    71'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Divock Origi
    Ut: Emre Can
    79'
    Liverpool dominerer voldsomt uten å skape de helt store sjansene for øyeblikket. Er Origi mannen som blir tunga på vektskåla?
    79'
    Inn: Josh Sims
    Ut: Nathan Redmond
    Redmond hadde en glimrende første omgang, men litt anonym i andre.
    80'
    Southampton er ti minutter unna finalen i Ligacupen. Alt de må er "bare" å stå i mot Liverpool-presset nå.
    82'
    En god corner av Milner skaper fullstendig kaos i boksen. Liverpool-spillerne skriker på straffe når ballen treffer armen til Long. Tvilsom avgjørelse.
    83'
    Klopp er ikke i tvil og konfronterer fjerde-dommer med Atkinsons avgjørelse om å ikke blåse straffe.
    84'
    Inn: Georginio Wijnaldum
    Ut: Philippe Coutinho
    87'
    De tilreisende Southampton-supporterne feirer på tribunen nå.
    88'
    Origi går over ende, men Atkinson peker på cornerflagget.
    90'
    Mål for Southampton!
    Liverpool 0 - 1 Southampton
    Mål: Shane Long
    Målgivende: Josh Sims
    Southampton kontrer etter corneren. Sims stormer frem og sender ballen videre til Long. Han er iskald og måker ballen i mål. Southampton er klare for finalen.
    90'+1
    Så er det over. Southampton er klare for finalen i Ligacupen. Liverpool går på sitt andre strake tap på Anfield. Lagene spilte jevn i første omgang, men i andre var det Liverpool som tok initiativ. Ble muligens snytt for straffe, men den avgjørelsen skal ikke jeg ta. I tillegg til stort ballinnhav var Sturridge nærmere ved et par anledninger, men det ble bare nesten. Southampton forsvarte seg med livet som innsats og ett minutt på overtid kom scoringen. Innbytterne Sims og Long kontret og sistnevnte fikk æren av å sende kveldens bortelag til finalen. Vi er tilbake allerede i morgen med Hull-Manchester United. United vant første kamp 2-0 og Hull har en vanskelig oppgave foran seg. Sindre takker for følge, på gjensyn.