Mane prøver å finne Salah på vei igjennom, men en forsvarer kommer imellom.
    2'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 0 West Bromwich Albion
    Mål: Roberto Firmino
    Svakt forvarsspill av Brunt og Evans. Salah kommer alene igjennom, men keeper redder. Så havner returen hos Firmino, som på herlig vis lobber inn 1-0.
    5'
    Mål for West Bromwich Albion!
    Liverpool 1 - 1 West Bromwich Albion
    Mål: Jay Rodriguez
    Så går WBA rett i angrep. Robson-Kanu flikker til Rodriguez, som sklir forbi Van Dijk og dundrer ballen i krysset fra 15 meter.
    7'
    To fantastiske scoringer i starten på Anfield!
    8'
    Firmino og Salaha gjør forarbeidet, men Mané når ikke den foran mål. Liverpool snytes for en corner der.
    9'
    Liverpool 1 - 2 West Bromwich Albion
    Målgivende: Kieran Gibbs
    Der er Rodriguez igjen! Krychowiak med et herlig raid og pasning til Gibbs som legger inn fra venstre. Inne foran mål er Rodriguez umarkert. Han bredsider enkelt i nettet. Det forsvarsspillet der er ikke imponerende av Liverpool ...
    11'
    Corner til Liverpool, men den sender Oxlade-Chamberlain rett i klypene til Foster.
    15'
    Mane legger inn i feltet, og WBA halvklarerer. Ballen havner hos Can, men han bommer rett og slett på ballen.
    16'
    Van Dijk må gi til corner for WBA.
    19'
    Men i alle dager! Firmino går ikke opp i duellen med Dawson på corneren, og WBA-spilleren header innlegget fra Brunt i mål. Så tar dommeren i bruk videodømming, og scoringen blir annullert for offside på Barry. Den ser tvilsom ut.
    20'
    Salah går over ende inne i feltet, og vil ha straffe. Dommeren tar ibruk videodømming igjen. Det er Livermore som er ute med armen og drar i Salah, og sistnevnte gjør mye ut av situasjonen.
    23'
    Så dømmer dommer Craig Pawson straffe for den etter mye frem og tilbake!
    25'
    For noen dramatiske minutter på Anfield! Dommer Pawson er hovedrolleinnehaver her nå. Det er altså nytt med videodømming i FA-cupen denne sesongen.
    29'
    Salah stikker inne i feltet, og får en perfekt pasning som dempes på låret, men egypteren kommer seg ikke forbi keeper. Så havner ballen hos Firmino, men skuddet blokkeres av Evans til corner.
    32'
    Småfarlig på corneren også, men WBA får klarert.
    32'
    Gibbs ligger nede med en skade. Strekk på baksiden av det høyre låret. Bare å gjøre klart et bytte her nå.
    34'
    Alexander-Arnold skyter fra langt hold, men keeper redder uten problemer.
    37'
    Spillerbytte - West Bromwich Albion
    Inn: Ahmed Hegazy
    Ut: Kieran Gibbs
    37'
    Nå er det Robson-Kanu som sitter nede på bakken med en skade.
    37'
    Etter mye drama har det roet seg litt på Anfield nå.
    42'
    Salah på farten, og kommer til avslutning - treffer nettveggen.
    45'
    Det legges til fire minutter. Ikke mye det, etter alt røret som har vært i første omgang.
    45'
    Liverpool scorer selvmål!
    Liverpool 1 - 3 West Bromwich Albion
    Mål: Joel Matip
    Setter ballen i mål fra kloss hold etter at Dawson har avsluttet inne i feltet. Matip makter ikke å få den unna, og Rodriguez er på plass ved bakre stolpe. Så blir det videodømming igjen. Skal denne også bli annullert? Nei, denne gangen godkjennes det. I ettertid bli dette satt til selvmål av Matip, så Rodriguez er tydeligvis ikke borti den.
    45'+2
    45'+2
    46'
    Stor sjanse for WBA og Phillips der. Han raider, og kommer seg forbi tre mann før han prøver å løfte ballen i det lengste hjørnet, men Mignolet får en hånd på avslutningen.
    47'
    Meget stygg takling av Hegazy på Firmino, men slipper unna den.
    48'
    Så er ballen i Liverpool-nettet igjen. Mignolet taper en duell med Dawson inne i feltet, men det annulleres for offside. På seks WBA-spillere. Men uansett svakt spill av Liverpool-keeperen.
    49'
    Voldsom kjemping av WBA-spillerne nå. Bruker krefter på å gi Liverpool-spillerne så lite rom som mulig.
    52'
    Alexander-Arnold legger inn fra høyre, men bak WBA-målet. Jürgen Klopp sitter hoderystende på benken og ser på elendigheten.
    55'
    Evans feller Mané på 18 meters hold. Frispark i meeeeeget farlig posisjon for hjemmelaget.
    59'
    Alexander-Arnold skyter på frisparket - treffer muren og ballen går til corner.
    59'
    Phillips legger inn fra venstre, men Barry får ikke styrt headingen mot mål.
    62'
    Phillips på farten igjen, men er presset og skyter utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: James Milner
    Ut: Alex Oxlade-Chamberlain
    66'
    Inn: Danny Ings
    Ut: Emre Can
    66'
    Liverpool med trippel-bytte der, altså.
    66'
    Matip og Mignolet kommuniserer dårlig inne i feltet igjen, men slipper med skrekken denne gangen.
    66'
    Ings jager ballen inne i feltet, og når den nesten foran Foster. Men keeperen er først, og Ings går over ende. Får ikke straffe for den.
    67'
    Inn: Claudio Yacob
    Ut: Gareth Barry
    71'
    Foster med en fin redning på et skudd fra Milner. Får slått den unna.
    74'
    Ny redning av Foster på et skudd fra Milner. Med en benparade av den alternative sorten. Uansett er det blåst for offside. Korrekt!
    75'
    Salah over ende i feltet igjen, men får ikke straffe på den.
    77'
    Liverpool 2 - 3 West Bromwich Albion
    Mål: Mohamed Salah
    Han setter inn sitt 25. mål for sesongen. Firmino får assist på den, men det er et dårlig mottak inne i feltet. Ballen lander perfekt for Salah, som bredsider den lavt forbi Foster og i nota. Da blir det skikkelig kok på slutten her!
    78'
    Det er virkelig fart i hjemmelaget her nå. WBA-spillerne forsøker å holde ballen i laget, men presses til å gjøre feil på feil.
    81'
    Frispark til Liverpool på venstrekanten. Dawson er synderen.
    83'
    Gult kort til West Bromwich Albion
    Craig Dawson
    WBA-forsvareren får det gule kortet også.
    84'
    Milner tar frisparket, men det blir det ikke noe farlig ut av.
    84'
    Ings spilles fram inne i feltet, men får ikke ballen med seg forbi Hegazy. Corner til vertene.
    85'
    Ahmed Hegazy
    Hegazy protesterer voldsomt på at det blir corner, og får gult kort.
    85'
    Blir farlig på den corneren, men WBA får omsider klarert.
    86'
    Ny corner til Liverpool. Milner tar den - Rodriguez beiner unna.
    87'
    Firmino prøver seg med et skudd inne i feltet, men treffer en motstander som tar farten av avslutninge. Foster plukker enkelt.