Lodz fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Michal Mokrzycki (Lodz) slår en corner fra venstre side på Stadion LKS.
    Radomiak Radom tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for LKS Lodz!
    LKS Lodz 1 - 0 RKS Radomiak Radom
    Mål: Kay Tejan
    Målgivende: Daniel Ramirez Fernandez
    Kay Tejan dundrer ballen i mål og Lodz tar ledelsen 1-0 på Stadion LKS. Daniel Ramirez Fernandez var nest sist på ballen.
    19'
    Skudd på mål, LKS Lodz
    22'
    RKS Radomiak Radom, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Husein Balic
    Lodz avanserer forover i Lodz. Husein Balic avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Piotr Janczukowicz
    Lodz angriper, men avslutningen til Piotr Janczukowicz går utenfor.
    24'
    Damian Kos signaliserer et frispark til Radomiak Radom på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark for Lodz på egen banehalvdel.
    26'
    I Lodz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Frispark til Lodz på halvdelen til Radomiak Radom.
    30'
    Esmiraldo Sa Silva (Radomiak Radom) løfter inn en corner fra høyre på Stadion LKS.
    33'
    Skudd utenfor mål, RKS Radomiak Radom
    33'
    Kay Tejan
    Kay Tejan (Lodz) avanserer forover på Stadion LKS. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    37'
    I Lodz slår Michal Mokrzycki en corner fra venstre.
    38'
    38'
    38'
    Piotr Janczukowicz (Lodz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    38'
    Frispark Radomiak Radom.
    38'
    Damian Kos tildeler Lodz en corner. Michal Mokrzycki sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    I Lodz header Rahil Mammadov (Lodz) mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    Målsjanse på Stadion LKS! Husein Balic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    45'
    45'
    I Lodz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Gult kort til RKS Radomiak Radom
    Rafal Wolski
    Dommer Damian Kos viser Rafal Wolski (Radomiak Radom) det gule kortet.
    45'+1
    Luiz Gustavo Novaes Palhares
    Målsjanse på Stadion LKS! Luiz Gustavo Novaes Palhares fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    LKS Lodz, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Mål for RKS Radomiak Radom!
    LKS Lodz 1 - 1 RKS Radomiak Radom
    Mål: Esmiraldo Sa Silva
    Målgivende: Rafal Wolski
    Mål! Radomiak Radom utligner på Stadion LKS. Målscorer: Esmiraldo Sa Silva. Flott spill fra Rafal Wolski før målet.
    49'
    50'
    Esmiraldo Sa Silva
    Esmiraldo Sa Silva (Radomiak Radom) kommer til avslutning på Stadion LKS, men headingen blir reddet.
    52'
    52'
    Damian Kos signaliserer et frispark til Lodz på egen banehalvdel.
    52'
    LKS Lodz 2 - 1 RKS Radomiak Radom
    Målgivende: Michal Mokrzycki
    Mål! Kay Tejan gir Lodz en 2-1 ledelse. Det er en fin assist fra Michal Mokrzycki.
    55'
    Andre gule kort til RKS Radomiak Radom
    Dommer Damian Kos gir Rafal Wolski (Radomiak Radom) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    57'
    Lodz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Damian Kos signaliserer et frispark til Lodz.
    60'
    Spillerbytte - RKS Radomiak Radom
    Inn: Lisandro Semedo
    Ut: Luis Machado
    Maciej Kedziorek gjør dagens første bytte i Lodz, når han tar ut Luis Machado og setter inn Lisandro Semedo.
    62'
    Frispark for Radomiak Radom på egen banehalvdel.
    63'
    Lodz må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Radomiak Radom.
    64'
    69'
    69'
    LKS Lodz 3 - 1 RKS Radomiak Radom
    Mål: Engjell Hoti
    Målgivende: Piotr Janczukowicz
    Engjell Hoti øker Lodzs ledelse til 3-1! Flott spill fra Piotr Janczukowicz før målet.
    71'
    Inn: Krystian Okoniewski
    Ut: Peglow
    Radomiak Radom gjør sitt andre bytte. Peglow erstattes av Krystian Okoniewski.
    72'
    Spillerbytte - LKS Lodz
    Inn: Stipe Juric
    Ut: Piotr Janczukowicz
    Lodz bytter ut Piotr Janczukowicz med Stipe Juric.
    72'
    Inn: Thiago Ceijas
    Ut: Engjell Hoti
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lodz. Inn kommer Thiago Ceijas, mens Engjell Hoti tar plass på benken.
    72'
    Skudd på mål, RKS Radomiak Radom
    73'
    73'
    Hjørnespark til RKS Radomiak Radom
    73'
    74'
    74'
    77'
    Inn: Antoni Mynarczyk
    Ut: Husein Balic
    Lodz bytter ut Husein Balic med Antoni Mynarczyk. Dette er det tredje byttet som Marcin Matysiak gjør i dagens kamp.
    78'
    80'
    Inn: Michal Kaput
    Ut: Luiz Gustavo Novaes Palhares
    Luiz Gustavo Novaes Palhares (Radomiak Radom) erstattes av Michal Kaput.
    82'
    Inn: Leandro Rossi Pereira
    Ut: Jordao
    Bytte for Radomiak Radom. Leandro Rossi Pereira kommer inn for Jordao på Stadion LKS.
    82'
    Inn: Guilherme da Gama Zimovski
    Ut: Esmiraldo Sa Silva
    Maciej Kedziorek (Radomiak Radom) gjør sitt femte bytte for dagen. Guilherme da Gama Zimovski erstatter Esmiraldo Sa Silva.
    83'
    Skudd utenfor mål, LKS Lodz
    84'
    85'
    86'
    Inn: Bartosz Szeliga
    Ut: Kay Tejan
    Lodz bytter ut Kay Tejan med Bartosz Szeliga.
    87'
    Leandro Rossi Pereira (Radomiak Radom) løfter inn en corner fra venstre på Stadion LKS.
    89'
    Dawid Arndt
    Dawid Arndt (Lodz) pådrar seg et gult kort.
    90'
    90'
    En av Lodzs spillere blir avblåst for offside på Stadion LKS.
    90'+1
    LKS Lodz 3 - 2 RKS Radomiak Radom
    Mål: Guilherme da Gama Zimovski
    Målgivende: Dawid Abramowicz
    Mål! Radomiak Radom reduserer til 3-2 ved Guilherme da Gama Zimovski. Dawid Abramowicz sto for den målgivende pasningen.