Lokomotiv Moscow får tildelt et frispark
    Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    FK Akron Tolyatti får tildelt et hjørnespark
    Maksim Palienko (Akron Tolyatti) løfter inn en corner fra venstre på RZD Arena.
    8'
    Skudd på mål, FK Akron Tolyatti
    Soltmurad Bakaev
    Sjanse i Moskva! Soltmurad Bakaev (Akron Tolyatti) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    12'
    FK Akron Tolyatti, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    FK Akron Tolyatti får tildelt et frispark
    Vladimir Viktorovich Moskalev signaliserer et frispark til Akron Tolyatti på egen banehalvdel.
    13'
    Lokomotiv Moscow får tildelt et hjørnespark
    Aleksey Batrakov
    Vladimir Viktorovich Moskalev tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Aleksey Batrakov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    18'
    19'
    Skudd på mål, Lokomotiv Moscow
    Artyom Karpukas
    Målsjanse på RZD Arena! Artyom Karpukas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    24'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    24'
    Skudd utenfor mål, Lokomotiv Moscow
    Sergey Pinyaev
    Lokomotiv Moscow angriper i Moskva. Sergey Pinyaev fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    26'
    Sergey Pinyaev (Lokomotiv Moscow) kommer seg fri på RZD Arena, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Mål for Lokomotiv Moscow!
    Lokomotiv Moscow 1 - 0 FK Akron Tolyatti
    Mål: Sergey Pinyaev
    Målgivende: Dmitry Vorobyev
    I Moskva tar Lokomotiv Moscow ledelsen 1-0 etter et mål av Sergey Pinyaev. Dmitry Vorobyev sto for den målgivende pasningen.
    28'
    Dmitry Vorobyev
    Dmitry Vorobyev (Lokomotiv Moscow) kommer til en målsjanse på RZD Arena, men klarer ikke å score.
    31'
    Lokomotiv Moscow fosser forover og Aleksey Batrakov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    32'
    Målet til Lokomotiv Moscow sjekkes av VAR
    34'
    Målet til Lokomotiv Moscow blir annullert
    35'
    Frispark for Akron Tolyatti på egen banehalvdel.
    36'
    Mål for FK Akron Tolyatti!
    Lokomotiv Moscow 1 - 1 FK Akron Tolyatti
    Mål: Soltmurad Bakaev
    Målgivende: Abu-Said Eldarushev
    Soltmurad Bakaev scorer og utligner dermed til 1-1. Abu Said Eldarushev var nest sist på ballen.
    36'
    Sjanse! Lokomotiv Moscow avanserer forover, men Dmitry Vorobyev avslutter utenfor.
    38'
    Maksim Nenahov
    Målsjanse! Maksim Nenahov (Lokomotiv Moscow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Lokomotiv Moscow 2 - 1 FK Akron Tolyatti
    Mål: Aleksey Batrakov
    Målgivende: Dmitri Barinov
    Aleksey Batrakov setter ballen i nettet og Lokomotiv Moscow leder nå 2-1. Det er en fin assist fra Dmitri Barinov.
    38'
    Lokomotiv Moscow 2 - 2 FK Akron Tolyatti
    Mål: Abu-Said Eldarushev
    Målgivende: Soltmurad Bakaev
    Mål! Akron Tolyatti utligner på RZD Arena. Målscorer: Abu Said Eldarushev. Flott spill fra Soltmurad Bakaev før målet.
    40'
    Skudd utenfor mål, FK Akron Tolyatti
    Akron Tolyatti avanserer forover i Moskva. Soltmurad Bakaev avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Dmitri Barinov
    Dmitri Barinov (Lokomotiv Moscow) avanserer forover på RZD Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    42'
    Vladimir Viktorovich Moskalev signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    43'
    Sergey Pinyaev (Lokomotiv Moscow) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Akron Tolyatti angriper i Moskva. Soltmurad Bakaev avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    45'+1
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Dmitri Barinov (Lokomotiv Moscow) mottar sitt første gule kort for dagen på RZD Arena.
    45'+1
    Gult kort til FK Akron Tolyatti
    Kirill Danilin
    Kirill Danilin (Akron Tolyatti) får et gult kort av dommer Vladimir Viktorovich Moskalev.
    45'+1
    Kirill Danilin (Akron Tolyatti) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    45'+2
    I Moskva slår Maksim Palienko en corner fra venstre.
    45'+3
    Lokomotiv Moscow angriper i Moskva. Sergey Pinyaev avslutter på mål, men greier ikke å score.
    47'
    47'
    Aleksey Batrakov (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    48'
    Vladimir Viktorovich Moskalev tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Aleksey Batrakov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    50'
    Aleksey Batrakov (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    51'
    51'
    Vladimir Viktorovich Moskalev tildeler Akron Tolyatti en corner. Maksim Palienko sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    56'
    Dommer Vladimir Viktorovich Moskalev gir Maksim Palienko (Akron Tolyatti) et gult kort.
    56'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Ilya Samoshnikov
    Ut: Artyom Karpukas
    Mikhail Galaktionov gjør dagens første bytte i Moskva, når han tar ut Artyom Karpukas og setter inn Ilya Samoshnikov.
    57'
    Inn: Vladislav Sarvelyi
    Ut: Maksim Nenahov
    Bytte for Lokomotiv Moscow. Vladislav Sarvelyi kommer inn for Maksim Nenahov på RZD Arena.
    57'
    Lokomotiv Moscow blir avblåst for offside
    Lokomotiv Moscow angriper, men Vladimir Viktorovich Moskalev blåser for offside.
    59'
    Spillerbytte - FK Akron Tolyatti
    Inn: Aleksa Djurasovic
    Ut: Maksim Kuzmin
    Maksim Kuzmin (Akron Tolyatti) erstattes av Aleksa Djurasovic.
    59'
    Frispark Lokomotiv Moscow.
    60'
    Bojan Dimoski
    Dommeren gir Bojan Dimoski (Akron Tolyatti) et gult kort.
    63'
    Vladimir Viktorovich Moskalev signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow.
    64'
    Gerzino Nyamsi
    Gerzino Nyamsi (Lokomotiv Moscow) header utenfor.
    64'
    Inn: Arseniy Dmitriev
    Ut: Soltmurad Bakaev
    Akron Tolyatti gjør sitt andre bytte. Soltmurad Bakaev erstattes av Arseniy Dmitriev.
    65'
    Inn: Ivan Timoshenko
    Ut: Abu-Said Eldarushev
    Zaur Tedeev (Akron Tolyatti) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ivan Timoshenko erstatter Abu Said Eldarushev.
    65'
    Sergey Pinyaev (Lokomotiv Moscow) avanserer forover på RZD Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    Arseniy Dmitriev
    Akron Tolyatti angriper, men avslutningen til Arseniy Dmitriev går utenfor.
    68'
    Inn: Timur Suleimanov
    Ut: Sergey Pinyaev
    Lokomotiv Moscow bytter ut Sergey Pinyaev med Timur Suleimanov. Dette er det tredje byttet som Mikhail Galaktionov gjør i dagens kamp.
    69'
    Frispark til Akron Tolyatti på halvdelen til Lokomotiv Moscow.
    70'
    Timur Suleimanov
    Timur Suleimanov (Lokomotiv Moscow) kommer seg fri på RZD Arena, men avslutningen går utenfor.
    72'
    Sjanse! Akron Tolyatti avanserer forover, men Arseniy Dmitriev avslutter utenfor.
    73'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Akron Tolyatti
    74'
    Ingen straffe til FK Akron Tolyatti
    74'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    I Moskva slår Kirill Danilin en corner fra høyre.
    75'
    Frispark i en god posisjon for Akron Tolyatti!
    76'
    Kirill Danilin (Akron Tolyatti) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    77'
    77'
    Lokomotiv Moscow 3 - 2 FK Akron Tolyatti
    Mål: Dmitry Vorobyev
    Målgivende: Vladislav Sarvelyi
    Mål! Dmitry Vorobyev gir Lokomotiv Moscow en 3-2 ledelse. Vladislav Sarvelyi sto for den målgivende pasningen.
    79'
    Inn: Nikita Saltykov
    Ut: Dmitry Vorobyev
    Mikhail Galaktionov (Lokomotiv Moscow) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nikita Saltykov erstatter Dmitry Vorobyev.
    81'
    Inn: Vadim Rakov
    Ut: Nayair Tiknizyan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lokomotiv Moscow. Inn kommer Vadim Rakov, mens Nayair Tiknizyan tar plass på benken.
    81'
    82'
    Inn: Vladimir Moskvichev
    Ut: Kirill Danilin
    Akron Tolyatti bytter ut Kirill Danilin med Vladimir Moskvichev.
    82'
    Inn: Sergey Gribov
    Ut: Maksim Palienko
    Zaur Tedeev gjør dagens femte bytte i Moskva, når han tar ut Maksim Palienko og setter inn Sergey Gribov.
    82'
    Arseniy Dmitriev (Akron Tolyatti) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    83'
    Akron Tolyatti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    85'
    Frispark Akron Tolyatti.
    86'
    Dommer Vladimir Viktorovich Moskalev viser Aleksey Batrakov (Lokomotiv Moscow) det gule kortet.
    86'
    87'
    Vadim Rakov
    I Moskva slår Vadim Rakov en corner fra høyre.
    90'+2
    Vadim Rakov
    Vadim Rakov (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    90'+2
    Vladislav Sarvelyi
    Vladislav Sarvelyi (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.