2'
    FK Khimki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Anton Miranchuk
    Sjanse i Moskva! Anton Miranchuk (FK Lokomotiv Moscow) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    FK Khimki, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Grzegorz Krychowiak
    Grzegorz Krychowiak (FK Lokomotiv Moscow) kommer seg fri på RZD Arena, men avslutningen går utenfor.
    6'
    Det blir farlig! Frispark for FK Lokomotiv Moscow er nær straffområde.
    9'
    Gult kort til FK Khimki
    Egor Danilkin
    Egor Danilkin (FK Khimki) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    9'
    Frispark for FK Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    11'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Khimki på egen banehalvdel.
    12'
    14'
    Aleksandr Troshechkin
    FK Khimki angriper i Moskva. Aleksandr Troshechkin fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    FK Khimki fosser fremover, men Evgeniy Kukulyak blåser for offside på RZD Arena.
    17'
    Maciej Rybus
    FK Lokomotiv Moscow angriper, men avslutningen til Maciej Rybus går utenfor.
    17'
    Frispark til FK Lokomotiv Moscow på halvdelen til FK Khimki.
    19'
    FK Lokomotiv Moscow angriper og Anton Miranchuk får avsluttet. Headingen treffer ikke FK Khimki-målet.
    20'
    Anton Miranchuk (FK Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    25'
    Mål for Lokomotiv Moscow!
    Lokomotiv Moscow 1 - 0 FK Khimki
    Mål: Vitali Lisakovich
    Målgivende: Vedran Corluka
    Mål! Vitali Lisakovich (FK Lokomotiv Moscow) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på RZD Arena. Vedran Corluka sto for den målgivende pasningen.
    25'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark for FK Khimki på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dmitrii Zhivoglyadov (FK Lokomotiv Moscow) vrir seg av smerte i gresset.
    30'
    30'
    31'
    Dmitrii Zhivoglyadov ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Moskva.
    31'
    31'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Khimki.
    33'
    Vedran Corluka ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    33'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Daniil Kulikov
    Ut: Vedran Corluka
    Marko Nikolic (FK Lokomotiv Moscow) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Daniil Kulikov erstatter Vedran Corluka som sannsynligvis er skadet.
    36'
    Brian Idowu (FK Khimki) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    36'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    39'
    FK Khimki må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FK Lokomotiv Moscow.
    41'
    Grzegorz Krychowiak (FK Lokomotiv Moscow) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    45'
    45'
    FK Khimki angriper, men Evgeniy Kukulyak blåser for offside.
    45'+1
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Lokomotiv Moscow.
    45'+1
    Evgeni Gapon
    Evgeni Gapon (FK Khimki) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+1
    Grzegorz Krychowiak (FK Lokomotiv Moscow) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Mål for FK Khimki!
    Lokomotiv Moscow 1 - 1 FK Khimki
    Mål: Kirill Bozhenov
    Målgivende: Ilya Kukharchuk
    Mål! Kirill Bozhenov utligner til 1-1. Flott spill fra Ilya Kukharchuk før målet.
    46'
    Spillerbytte - FK Khimki
    Inn: Denis Glushakov
    Ut: Islambek Kuat
    FK Khimki gjør sitt første bytte. Islambek Kuat erstattes av Denis Glushakov.
    47'
    FK Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Målsjanse på RZD Arena! Anton Miranchuk fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    48'
    48'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Lokomotiv Moscow 2 - 1 FK Khimki
    Mål: Vladislav Ignatev
    Målgivende: Anton Miranchuk
    Mål! Vladislav Ignatev header ballen i mål og gir FK Lokomotiv Moscow ledelsen 2-1 på RZD Arena. Det er en fin assist fra Anton Miranchuk.
    55'
    56'
    Frispark til FK Khimki på halvdelen til FK Lokomotiv Moscow.
    57'
    Denis Glushakov
    FK Khimki avanserer forover i Moskva. Denis Glushakov avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    Målsjanse! Anton Miranchuk (FK Lokomotiv Moscow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Vladimir Dyadyun
    Sjanse! FK Khimki avanserer forover, men Vladimir Dyadyun avslutter utenfor.
    64'
    Inn: Mohamed Konate
    Ut: Danil Lipovoy
    FK Khimki bytter ut Danil Lipovoy med Mohamed Konate.
    64'
    Inn: Reziuan Mirzov
    Ut: Ilya Kukharchuk
    Ilya Kukharchuk (FK Khimki) erstattes av Reziuan Mirzov.
    65'
    En av FK Lokomotiv Moscows spillere blir avblåst for offside på RZD Arena.
    69'
    70'
    Evgeniy Kukulyak tildeler FK Lokomotiv Moscow en corner. Anton Miranchuk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Murilo Cerqueira
    I Moskva får Murilo Cerqueira (FK Lokomotiv Moscow) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    72'
    72'
    72'
    I Moskva slår Brian Idowu en corner fra venstre.
    74'
    Brian Idowu
    Målsjanse! Brian Idowu (FK Khimki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    FK Khimki angriper i Moskva. Vladimir Dyadyun avslutter på mål, men greier ikke å score.
    75'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    75'
    Brian Idowu
    Brian Idowu (FK Khimki) kommer til en målsjanse på RZD Arena, men klarer ikke å score.
    76'
    77'
    79'
    Inn: Rifat Zhemaletdinov
    Ut: Vitali Lisakovich
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Lokomotiv Moscow. Inn kommer Rifat Zhemaletdinov, mens Vitali Lisakovich tar plass på benken.
    80'
    80'
    81'
    82'
    Daniil Kulikov
    Daniil Kulikov (FK Lokomotiv Moscow) avanserer forover på RZD Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    85'
    85'
    Evgeniy Kukulyak tildeler FK Lokomotiv Moscow en corner. Anton Miranchuk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    I Moskva header Murilo Cerqueira (FK Lokomotiv Moscow) mot mål, men ballen går utenfor.
    86'
    FK Khimki angriper i Moskva, men blir avblåst for offside.
    86'
    Inn: Kamran Aliev
    Ut: Vladimir Dyadyun
    Bytte for FK Khimki. Kamran Aliev kommer inn for Vladimir Dyadyun på RZD Arena.
    87'
    Inn: Dmitry Rybchinskiy
    Ut: Anton Miranchuk
    Anton Miranchuk (FK Lokomotiv Moscow) erstattes av Dmitry Rybchinskiy.
    90'
    Dmitry Rybchinskiy
    Målsjanse til FK Lokomotiv Moscow! Dmitry Rybchinskiy treffer mål, men keeper redder.