4-1
5-1
    Frispark Lokomotiv Moscow.
    1'
    Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    2'
    Frispark til Lokomotiv Moscow på halvdelen til FK Khimki.
    3'
    Artyom Karpukas
    Lokomotiv Moscow angriper, men avslutningen til Artyom Karpukas går utenfor.
    3'
    Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Khimki på egen banehalvdel.
    6'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Stanislav Magkeev
    Dommer Vladislav Bezborodov gir Stanislav Magkeev (Lokomotiv Moscow) et gult kort.
    6'
    Skade: FK Khimki
    8'
    Tilbake fra skade: FK Khimki
    9'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Leo Andrade
    FK Khimki angriper i Moskva. Leo Andrade avslutter på mål, men greier ikke å score.
    11'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Frispark for FK Khimki på egen banehalvdel.
    12'
    Nayair Tiknizyan
    Nayair Tiknizyan (Lokomotiv Moscow) får et gult kort av dommer Vladislav Bezborodov.
    12'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Khimki.
    14'
    Lokomotiv Moscows Artem Dzyuba blåses av for offside på RZD Arena.
    17'
    18'
    Nemanja Glavcic
    FK Khimki angriper på RZD Arena. Nemanja Glavcic header utenfor.
    19'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    20'
    20'
    21'
    23'
    Straffe til Lokomotiv Moscow
    25'
    Lokomotiv Moscow scorer på straffe!
    Lokomotiv Moscow 1 - 0 FK Khimki
    Mål: Anton Miranchuk
    Lokomotiv Moscow tar ledelsen 1-0 etter et velplassert straffespark av Anton Miranchuk.
    27'
    29'
    Francois Kamano
    Francois Kamano (Lokomotiv Moscow) kommer til en målsjanse på RZD Arena, men klarer ikke å score.
    31'
    I Moskva slår Nikola Antic en corner fra høyre.
    33'
    Aleksandr Dolgov
    Aleksandr Dolgov (FK Khimki) kommer til avslutning på RZD Arena - i stolpen! Oi, oi, oi.
    33'
    Ayaz Guliev
    FK Khimki avanserer forover i Moskva. Ayaz Guliev avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Anton Miranchuk (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    36'
    37'
    38'
    FK Khimki må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Lokomotiv Moscow.
    42'
    45'+2
    Spillerbytte - FK Khimki
    Inn: Roman Mory Diaman Gbane
    Ut: Nikola Antic
    FK Khimki bytter ut Nikola Antic med Roman Mory Diaman Gbane. Dette er det første byttet som Andrey Talalaev gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    47'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow.
    47'
    48'
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    50'
    Vladislav Bezborodov tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Anton Miranchuk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Mål for Lokomotiv Moscow!
    Lokomotiv Moscow 2 - 0 FK Khimki
    Mål: Artem Dzyuba
    Målgivende: Dmitri Barinov
    Mål! Artem Dzyuba øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Dmitri Barinov før målet.
    52'
    53'
    53'
    Maksim Glushenkov
    Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) kommer seg fri på RZD Arena, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Rifat Zhemaletdinov
    Ut: Anton Miranchuk
    Lokomotiv Moscow bytter ut Anton Miranchuk med Rifat Zhemaletdinov.
    56'
    56'
    57'
    Inn: Vladimir Khubulov
    Ut: Nemanja Glavcic
    FK Khimki gjør sitt andre bytte. Nemanja Glavcic erstattes av Vladimir Khubulov.
    58'
    Inn: Reziuan Mirzov
    Ut: Aleksandr Dolgov
    Bytte for FK Khimki. Reziuan Mirzov kommer inn for Aleksandr Dolgov på RZD Arena.
    58'
    58'
    Mål for FK Khimki!
    Lokomotiv Moscow 2 - 1 FK Khimki
    Mål: Aleksandr Rudenko
    Målgivende: Roman Mory Diaman Gbane
    Mål! Aleksandr Rudenko holder FK Khimkiet inne i kampen med en redusering til 2-1. Det er en fin assist fra Roman Mory Diaman Gbane.
    60'
    Reziuan Mirzov
    FK Khimki fosser forover og Reziuan Mirzov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    62'
    Vladimir Khubulov (FK Khimki) løfter inn en corner fra venstre på RZD Arena.
    62'
    Vladimir Khubulov
    Vladimir Khubulov (FK Khimki) prøver å heade ballen i mål på RZD Arena, men mislykkes.
    62'
    62'
    Sjanse til FK Khimki! Reziuan Mirzov er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    Roman Mory Diaman Gbane ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    64'
    Roman Mory Diaman Gbane kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på RZD Arena.
    65'
    Ayaz Guliev (FK Khimki) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    69'
    Lokomotiv Moscow 3 - 1 FK Khimki
    Målgivende: Francois Kamano
    Lokomotiv Moscow går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Artem Dzyuba. Francois Kamano sto for den målgivende pasningen.
    70'
    Inn: Ivan Ignatyev
    Ut: Artem Dzyuba
    Mikhail Galaktionov (Lokomotiv Moscow) gjør sitt andre bytte for dagen. Ivan Ignatyev erstatter Artem Dzyuba.
    71'
    Inn: Wilson Isidor
    Ut: Maksim Glushenkov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lokomotiv Moscow. Inn kommer Wilson Isidor, mens Maksim Glushenkov tar plass på benken.
    72'
    Frispark FK Khimki.
    73'
    Lokomotiv Moscow 4 - 1 FK Khimki
    Mål: Ivan Ignatyev
    Mål! Ivan Ignatyev gir Lokomotiv Moscow en komfortabel 4-1 ledelse.
    73'
    Sjanse! FK Khimki avanserer forover, men Vladimir Khubulov avslutter utenfor.
    75'
    Skudd på mål, Lokomotiv Moscow
    76'
    FK Khimki, prøver et skudd, men det reddes
    76'
    Lokomotiv Moscow 5 - 1 FK Khimki
    Mål: Wilson Isidor
    Wilson Isidor øker Lokomotiv Moscows ledelse til 5-1!
    76'
    Inn: Stefan Melentijevic
    Ut: Vitali Lystcov
    Vitali Lystcov (FK Khimki) erstattes av Stefan Melentijevic.
    77'
    Inn: Marcos Guilherme
    Ut: Aleksandr Rudenko
    Andrey Talalaev gjør dagens femte bytte i Moskva, når han tar ut Aleksandr Rudenko og setter inn Marcos Guilherme.
    78'
    Wilson Isidor
    Lokomotiv Moscow angriper. Wilson Isidor får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    79'
    Inn: Mikhail Shchetinin
    Ut: Stanislav Magkeev
    Stanislav Magkeev (Lokomotiv Moscow) erstattes av Mikhail Shchetinin.
    79'
    Dmitri Barinov
    Dmitri Barinov (Lokomotiv Moscow) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    80'
    Inn: Igor Smolnikov
    Ut: Francois Kamano
    Lokomotiv Moscow bytter ut Francois Kamano med Igor Smolnikov. Dette er det femte byttet som Mikhail Galaktionov gjør i dagens kamp.
    80'
    Det blir farlig! Frispark for FK Khimki er nær straffområde.
    81'
    I Moskva slår Rifat Zhemaletdinov en corner fra høyre.
    83'
    Vladislav Bezborodov tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Rifat Zhemaletdinov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    Rifat Zhemaletdinov
    Målsjanse på RZD Arena! Rifat Zhemaletdinov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    85'
    85'
    Frispark til FK Khimki på halvdelen til Lokomotiv Moscow.
    87'
    88'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Moskva fordi Roman Mory Diaman Gbane får behandling for en skade på banen.
    88'
    Ivan Ignatyev
    Dommeren gir Ivan Ignatyev (Lokomotiv Moscow) et gult kort.
    88'
    Roman Mory Diaman Gbane er på beina igjen og fortsetter kampen på RZD Arena.
    89'
    Nayair Tiknizyan (Lokomotiv Moscow) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    90'
    90'
    90'
    90'+2
    Gult kort til FK Khimki
    Roman Mory Diaman Gbane
    Dommer Vladislav Bezborodov viser Roman Mory Diaman Gbane (FK Khimki) det gule kortet.
    90'+2
    Rifat Zhemaletdinov (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.