Vitaly Meshkov signaliserer et frispark til FK Krasnodar.
    1'
    Vitaly Meshkov signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark for FK Krasnodar på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark FK Krasnodar.
    4'
    Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Mål for Lokomotiv Moscow!
    Lokomotiv Moscow 1 - 0 FK Krasnodar
    Mål: Fedor Smolov
    Målgivende: Rifat Zhemaletdinov
    Lokomotiv Moscow leder 1-0 etter en scoring av Fedor Smolov. Rifat Zhemaletdinov var nest sist på ballen.
    7'
    9'
    Remy Cabella (FK Krasnodar) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    9'
    FK Krasnodar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Vitaly Meshkov tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Daniil Kulikov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Vitali Lisakovich
    Vitali Lisakovich (Lokomotiv Moscow) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    14'
    Vitaly Meshkov signaliserer et frispark til FK Krasnodar på egen banehalvdel.
    15'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dmitri Barinov (Lokomotiv Moscow) vrir seg av smerte i gresset.
    16'
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    17'
    Dmitri Barinov er tilbake i kampen igjen.
    17'
    Frispark til Lokomotiv Moscow på halvdelen til FK Krasnodar.
    19'
    Remy Cabella (FK Krasnodar) løfter inn en corner fra venstre på RZD Arena.
    20'
    Sjanse til Lokomotiv Moscow! Vitali Lisakovich er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    FK Krasnodar, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    I Moskva slår Daniil Kulikov en corner fra høyre.
    22'
    Remy Cabella
    FK Krasnodar angriper på RZD Arena. Remy Cabella header utenfor.
    23'
    Egor Sorokin
    FK Krasnodar angriper på RZD Arena, men Egor Sorokin header utenfor.
    24'
    Francois Kamano
    Francois Kamano (Lokomotiv Moscow) avanserer forover på RZD Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    26'
    26'
    Offside! Rifat Zhemaletdinov (Lokomotiv Moscow) er alene igjennom, men dommer Vitaly Meshkov ser at linjemannen er oppe med flagget.
    29'
    I Moskva slår Remy Cabella en corner fra høyre.
    31'
    31'
    Vitaly Meshkov tildeler FK Krasnodar en corner. Remy Cabella sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Lokomotiv Moscow 2 - 0 FK Krasnodar
    Mål! Fedor Smolov øker Lokomotiv Moscows ledelse til 2-0 på RZD Arena. Flott spill fra Rifat Zhemaletdinov før målet.
    33'
    Remy Cabella (FK Krasnodar) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    34'
    35'
    37'
    Rifat Zhemaletdinov
    Rifat Zhemaletdinov (Lokomotiv Moscow) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    39'
    Målsjanse på RZD Arena! Remy Cabella fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Lokomotiv Moscow angriper, men blir avblåst for offside.
    40'
    Kan FK Krasnodar utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    41'
    Remy Cabella (FK Krasnodar) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    42'
    Aleksandr Chernikov
    Aleksandr Chernikov (FK Krasnodar) kommer til avslutning på RZD Arena, men headingen blir reddet.
    42'
    42'
    Spillerbytte - FK Krasnodar
    Inn: Kaio Pantaleao
    Ut: Alexey Ionov
    Viktor Goncharenko gjør dagens første bytte i Moskva, når han tar ut Alexey Ionov og setter inn Kaio Pantaleao.
    45'
    FK Krasnodar angriper, men Vitaly Meshkov blåser for offside.
    45'
    45'+2
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    50'
    Spillet på RZD Arena er stoppet midlertidig fordi Daniil Kulikov ligger nede.
    51'
    Sergei Petrov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    51'
    Cristian Ramirez
    FK Krasnodar angriper, men avslutningen til Cristian Ramirez går utenfor.
    52'
    Sergei Petrov er på beina igjen og fortsetter kampen på RZD Arena.
    52'
    Daniil Kulikov ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Moskva.
    54'
    Daniil Kulikov
    Sjanse i Moskva! Daniil Kulikov (Lokomotiv Moscow) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Alexander Silyanov
    Ut: Vitali Lisakovich
    Lokomotiv Moscow bytter ut Vitali Lisakovich med Alexander Silyanov.
    56'
    Egor Sorokin (FK Krasnodar) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på RZD Arena.
    57'
    FK Krasnodar slipper å klare seg uten Egor Sorokin som kommer tilbake på banen i Moskva.
    58'
    Lokomotiv Moscows Francois Kamano blåses av for offside på RZD Arena.
    59'
    Gult kort til FK Krasnodar
    Dommer Vitaly Meshkov gir Aleksandr Chernikov (FK Krasnodar) et gult kort.
    61'
    Rifat Zhemaletdinov vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    62'
    63'
    Rifat Zhemaletdinov kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på RZD Arena.
    63'
    Inn: Eduard Spertsyan
    Ut: Aleksandr Chernikov
    Aleksandr Chernikov (FK Krasnodar) erstattes av Eduard Spertsyan.
    67'
    I Moskva slår Remy Cabella en corner fra venstre.
    67'
    Kaio Pantaleao
    Kaio Pantaleao (FK Krasnodar) header ballen i tverrliggeren på RZD Arena! Oi, oi, oi.
    67'
    Inn: Nayair Tiknizyan
    Ut: Rifat Zhemaletdinov
    Det virker som Rifat Zhemaletdinov ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Nayair Tiknizyan.
    69'
    Mål for FK Krasnodar!
    Lokomotiv Moscow 2 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Jhon Cordoba
    Målgivende: Viktor Claesson
    Jhon Cordoba setter inn en redusering på RZD Arena. Stillingen er nå 2-1. Viktor Claesson sto for den målgivende pasningen.
    71'
    73'
    75'
    Dmitri Barinov
    Dmitri Barinov (Lokomotiv Moscow) pådrar seg et gult kort.
    76'
    77'
    Dommer Vitaly Meshkov venter med å sette i gang spillet fordi Fedor Smolov ligger nede.
    78'
    Dommeren gir Remy Cabella (FK Krasnodar) et gult kort.
    78'
    Fedor Smolov kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på RZD Arena.
    79'
    80'
    Inn: Vladimir Iljin
    Ut: Remy Cabella
    Bytte for FK Krasnodar. Vladimir Iljin kommer inn for Remy Cabella på RZD Arena.
    84'
    Eduard Spertsyan (FK Krasnodar) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    85'
    85'
    Inn: Pablo Castro
    Ut: Francois Kamano
    Marko Nikolic (Lokomotiv Moscow) gjør sitt tredje bytte for dagen. Pablo Castro erstatter Francois Kamano.
    88'
    Dmitri Barinov (Lokomotiv Moscow) avanserer forover på RZD Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    88'
    88'
    Dommer Vitaly Meshkov viser Daniil Kulikov (Lokomotiv Moscow) det gule kortet.
    90'+1
    Eduard Spertsyan (FK Krasnodar) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    90'+2
    Viktor Claesson
    Målsjanse til FK Krasnodar! Viktor Claesson treffer mål, men keeper redder.
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    Yuri Gazinskiy
    Yuri Gazinskiy (FK Krasnodar) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.