Ronaldo90'+6
    FK Rostov får tildelt et frispark
    Frispark til FK Rostov på halvdelen til Lokomotiv Moscow.
    1'
    Dommer Vladimir Viktorovich Moskalev venter med å sette i gang spillet fordi Maksim Nenahov ligger nede.
    2'
    Lokomotiv Moscow får tildelt et frispark
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    2'
    Maksim Nenahov er på beina igjen og fortsetter kampen på RZD Arena.
    3'
    Lokomotiv Moscow blir avblåst for offside
    Nayair Tiknizyan
    Lokomotiv Moscow fosser fremover, men Nayair Tiknizyan går rett i offsidefella.
    4'
    Lokomotiv Moscow får tildelt et hjørnespark
    Aleksey Batrakov
    Vladimir Viktorovich Moskalev tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Aleksey Batrakov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Vladimir Viktorovich Moskalev signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow.
    7'
    Skudd på mål, Lokomotiv Moscow
    Gerzino Nyamsi
    Lokomotiv Moscow angriper. Gerzino Nyamsi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Mål for Lokomotiv Moscow!
    Lokomotiv Moscow 1 - 0 FK Rostov
    Mål: Aleksey Batrakov
    Mål! Aleksey Batrakov gir Lokomotiv Moscow ledelsen 1-0 i Moskva.
    10'
    Mål for FK Rostov!
    Lokomotiv Moscow 1 - 1 FK Rostov
    Mål: Ronaldo
    Målgivende: Andrey Langovich
    Ronaldo scorer og utligningen er et faktum på RZD Arena. 1-1. Andrey Langovich var nest sist på ballen.
    13'
    FK Rostov blir avblåst for offside
    Nikolay Komlichenko
    Offside! Nikolay Komlichenko (FK Rostov) er alene igjennom, men dommer Vladimir Viktorovich Moskalev ser at linjemannen er oppe med flagget.
    17'
    Ilya Samoshnikov
    Lokomotiv Moscows Ilya Samoshnikov blåses av for offside på RZD Arena.
    19'
    Dmitry Vorobyev
    Lokomotiv Moscow angriper, men Dmitry Vorobyev vinkes av for offside.
    22'
    Frispark Lokomotiv Moscow.
    25'
    Offside! Dmitry Vorobyev (Lokomotiv Moscow) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    26'
    Vladimir Viktorovich Moskalev signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    29'
    Lokomotiv Moscow angriper, men Vladimir Viktorovich Moskalev blåser for offside.
    33'
    Skudd utenfor mål, FK Rostov
    Aleksey Sutormin
    Målsjanse! Aleksey Sutormin (FK Rostov) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Lokomotiv Moscow 2 - 1 FK Rostov
    Mål: Ilya Samoshnikov
    Målgivende: Aleksey Batrakov
    Ilya Samoshnikov setter ballen i nettet og Lokomotiv Moscow leder nå 2-1. Det er en fin assist fra Aleksey Batrakov.
    37'
    Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til FK Rostov
    Konstantin Kuchaev
    Dommer Vladimir Viktorovich Moskalev gir Konstantin Kuchaev (FK Rostov) et gult kort.
    41'
    FK Rostov avanserer forover i Moskva. Aleksey Sutormin avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Skade: FK Rostov
    45'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Moskva fordi Evgeniy Morozov får behandling for en skade på banen.
    45'
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    45'+2
    Evgeniy Morozov er tilbake i kampen igjen.
    45'+2
    Tilbake fra skade: FK Rostov
    45'+2
    FK Rostov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    45'+4
    Lokomotiv Moscow 3 - 1 FK Rostov
    Mål: Nayair Tiknizyan
    Målgivende: Dmitry Vorobyev
    Mål! Lokomotiv Moscow øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Nayair Tiknizyan på RZD Arena. Flott spill fra Dmitry Vorobyev før målet.
    46'
    47'
    Frispark for FK Rostov på egen banehalvdel.
    49'
    I Moskva slår Aleksey Batrakov en corner fra venstre.
    52'
    Rodrigo Agustin Saravia Salvia
    FK Rostov angriper i Moskva. Rodrigo Agustin Saravia Salvia fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Rodrigo Agustin Saravia Salvia (FK Rostov) kommer til en målsjanse på RZD Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Timur Suleimanov
    Ut: Dmitry Vorobyev
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lokomotiv Moscow. Inn kommer Timur Suleimanov, mens Dmitry Vorobyev tar plass på benken.
    60'
    Inn: Vadim Rakov
    Ut: Nayair Tiknizyan
    Lokomotiv Moscow bytter ut Nayair Tiknizyan med Vadim Rakov.
    60'
    61'
    Maksim Osipenko
    Maksim Osipenko (FK Rostov) kommer til en målsjanse på RZD Arena, men klarer ikke å score.
    62'
    Aleksey Batrakov (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    65'
    Lokomotiv Moscow fosser fremover, men Vladimir Viktorovich Moskalev blåser for offside på RZD Arena.
    67'
    Vladimir Viktorovich Moskalev signaliserer et frispark til FK Rostov.
    67'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Vadim Rakov
    Vadim Rakov (Lokomotiv Moscow) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    67'
    Spillerbytte - FK Rostov
    Inn: Egor Golenkov
    Ut: Ilya Vakhaniya
    Valeri Georgievich Karpin gjør dagens første bytte i Moskva, når han tar ut Ilya Vakhaniya og setter inn Egor Golenkov.
    68'
    FK Rostov får tildelt et hjørnespark
    Andrey Langovich
    Andrey Langovich (FK Rostov) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    69'
    Aleksey Sutormin (FK Rostov) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    71'
    Vladimir Viktorovich Moskalev signaliserer et frispark til FK Rostov på egen banehalvdel.
    72'
    Artyom Karpukas
    Artyom Karpukas (Lokomotiv Moscow) mottar sitt første gule kort for dagen på RZD Arena.
    72'
    73'
    Skudd på mål, FK Rostov
    Konstantin Kuchaev (FK Rostov) kommer til avslutning på RZD Arena, men headingen blir reddet.
    74'
    FK Rostov, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    Ronaldo
    Ronaldo (FK Rostov) prøver å heade ballen i mål på RZD Arena, men mislykkes.
    74'
    74'
    Inn: Artem Timofeev
    Ut: Artyom Karpukas
    Bytte for Lokomotiv Moscow. Artem Timofeev kommer inn for Artyom Karpukas på RZD Arena.
    75'
    Frispark til Lokomotiv Moscow på halvdelen til FK Rostov.
    76'
    77'
    Inn: German Ignatov
    Ut: Andrey Langovich
    FK Rostov gjør sitt andre bytte. Andrey Langovich erstattes av German Ignatov.
    78'
    Inn: Kiril Schetinin
    Ut: Konstantin Kuchaev
    Valeri Georgievich Karpin (FK Rostov) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kiril Schetinin erstatter Konstantin Kuchaev.
    78'
    Kiril Schetinin
    Kiril Schetinin (FK Rostov) løfter inn en corner fra venstre på RZD Arena.
    79'
    81'
    Aleksey Batrakov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    82'
    Lokomotiv Moscow slipper å klare seg uten Aleksey Batrakov som kommer tilbake på banen i Moskva.
    83'
    Vadim Rakov
    Sjanse i Moskva! Vadim Rakov (Lokomotiv Moscow) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    85'
    85'
    Vadim Rakov
    I Moskva slår Vadim Rakov en corner fra høyre.
    87'
    Skudd utenfor mål, Lokomotiv Moscow
    I Moskva header Gerzino Nyamsi (Lokomotiv Moscow) mot mål, men ballen går utenfor.
    87'
    Oumar Sako
    Oumar Sako (FK Rostov) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    88'
    Vadim Rakov
    Sjanse! Lokomotiv Moscow avanserer forover, men Vadim Rakov avslutter utenfor.
    88'
    Vadim Rakov
    Offside! Vadim Rakov blir vinket av og Lokomotiv Moscow må dermed bygge opp et nytt angrep.
    88'
    Inn: Vladislav Sarvelyi
    Ut: Aleksey Batrakov
    Lokomotiv Moscow bytter ut Aleksey Batrakov som ikke ser ut til å kunne fortsette. Mikhail Galaktionov blir dermed tvunget til å gjøre sitt fjerde bytte og setter inn Vladislav Sarvelyi.
    89'
    Vladislav Sarvelyi
    Vladislav Sarvelyi (Lokomotiv Moscow) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    Vadim Rakov
    Vadim Rakov (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra venstre på RZD Arena.
    90'+2
    Dommer Vladimir Viktorovich Moskalev ser at linjemannen løfter flagget, og FK Rostovs Nikolay Komlichenko blåses av for offside.