Demirbay6' (Str.)
0-2
0-3
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Leipzig.
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på Bruno-Plache-Stadion.
    1'
    Florian Lechner signaliserer et frispark til Lokomotive Leipzig på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for Lokomotive Leipzig på egen banehalvdel.
    3'
    Skudd utenfor mål, Lokomotive Leipzig
    4'
    Bayer Leverkusen har fått straffespark på Bruno-Plache-Stadion!
    5'
    Bayer Leverkusen scorer på straffe!
    Lokomotive Leipzig 0 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Kerem Demirbay
    Mål! Bayer Leverkusen får et straffespark som Kerem Demirbay setter i mål på Bruno-Plache-Stadion. Stillingen er dermed 0-1.
    6'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    9'
    Gult kort til Lokomotive Leipzig
    Sascha Pfeffer
    Sascha Pfeffer (Lokomotive Leipzig) mottar sitt første gule kort for dagen på Bruno-Plache-Stadion.
    9'
    Florian Lechner signaliserer et frispark til Lokomotive Leipzig.
    11'
    Leon Heynke
    I Leipzig får Leon Heynke (Lokomotive Leipzig) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    12'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på Bruno-Plache-Stadion.
    14'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Lokomotive Leipzig 0 - 2 Bayer Leverkusen
    Mål: Karim Bellarabi
    Målgivende: Odilon Kossounou
    Bayer Leverkusen går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Karim Bellarabi. Odilon Kossounou sto for den målgivende pasningen.
    14'
    Florian Lechner signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    19'
    Karim Bellarabi
    Bayer Leverkusen avanserer forover i Leipzig. Karim Bellarabi avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    I Leipzig slår Kerem Demirbay en corner fra høyre.
    26'
    Bayer Leverkusen angriper, men blir avblåst for offside.
    30'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    31'
    36'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Wendell
    Ut: Karim Bellarabi
    Bayer Leverkusen gjør sitt første bytte. Karim Bellarabi erstattes av Wendell.
    36'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til Lokomotive Leipzig.
    37'
    Nadiem Amiri
    Målsjanse på Bruno-Plache-Stadion! Nadiem Amiri fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    Lokomotive Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Florian Lechner tildeler Bayer Leverkusen en corner. Kerem Demirbay sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Charles Aranguiz
    Målsjanse! Charles Aranguiz (Bayer Leverkusen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    En av Bayer Leverkusens spillere går i offside.
    45'
    Skudd på mål, Lokomotive Leipzig
    50'
    50'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    54'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    56'
    Bogdan Rangelov
    Dommer Florian Lechner gir Bogdan Rangelov (Lokomotive Leipzig) et gult kort.
    56'
    Spillet på Bruno-Plache-Stadion er stoppet midlertidig fordi Kerem Demirbay ligger nede.
    57'
    Kerem Demirbay er på beina igjen og fortsetter kampen.
    59'
    Frispark til Lokomotive Leipzig på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    59'
    Hjørnespark til Lokomotive Leipzig
    60'
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    61'
    61'
    I Leipzig slår Kerem Demirbay en corner fra venstre.
    61'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    64'
    Damir Mehmedovic
    Damir Mehmedovic (Lokomotive Leipzig) kommer seg fri på Bruno-Plache-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    65'
    66'
    66'
    Frispark Lokomotive Leipzig.
    68'
    Inn: Joel Pohjanpalo
    Ut: Patrik Schick
    Patrik Schick (Bayer Leverkusen) erstattes av Joel Pohjanpalo.
    74'
    Inn: Exequiel Palacios
    Ut: Nadiem Amiri
    Bayer Leverkusen bytter ut Nadiem Amiri med Exequiel Palacios.
    74'
    Spillerbytte - Lokomotive Leipzig
    Inn: Djamal Ziane
    Ut: Farid Abderrahmane
    Almedin Civa (Lokomotive Leipzig) gjør sitt første bytte for dagen. Djamal Ziane erstatter Farid Abderrahmane.
    76'
    Sjanse! Bayer Leverkusen avanserer forover, men Charles Aranguiz avslutter utenfor.
    78'
    Florian Lechner signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    79'
    Inn: Eric Voufack
    Ut: Bogdan Rangelov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lokomotive Leipzig. Inn kommer Eric Voufack, mens Bogdan Rangelov tar plass på benken.
    82'
    Inn: Theo Ogbidi
    Ut: Maik Salewski
    Lokomotive Leipzig bytter ut Maik Salewski med Theo Ogbidi. Dette er det tredje byttet som Almedin Civa gjør i dagens kamp.
    82'
    82'
    Jeremie Frimpong vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    83'
    84'
    85'
    85'
    Jeremie Frimpong er tilbake i kampen igjen.
    85'
    86'
    Inn: Mike Eglseder
    Ut: Damir Mehmedovic
    Bytte for Lokomotive Leipzig. Mike Eglseder kommer inn for Damir Mehmedovic på Bruno-Plache-Stadion.
    87'
    Lokomotive Leipzig 0 - 3 Bayer Leverkusen
    Mål! Kerem Demirbay gir Bayer Leverkusen en komfortabel 0-3 ledelse.
    87'
    Inn: Julian Baumgartlinger
    Ut: Daley Sinkgraven
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayer Leverkusen. Inn kommer Julian Baumgartlinger, mens Daley Sinkgraven tar plass på benken.