Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til Columbus Crew.
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    Mål! Los Angeles FC tar ledelsen 1-0 ved Laurent Ciman.
    4'
    Los Angeles FC 2 - 0 Columbus Crew
    Mål: Adama Diomande
    Målgivende: Lee Nguyen
    Los Angeles FC går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Adama Diomande. Flott spill fra Lee Nguyen før målet.
    8'
    Latif Blessing
    Latif Blessing (Los Angeles FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt Los Angeles FCet.
    12'
    Adama Diomande
    Los Angeles FC angriper og Adama Diomande får avsluttet. Headingen treffer ikke Columbus Crew-målet.
    13'
    Frispark Columbus Crew.
    17'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Los Angeles fordi Jonathan Mensah får behandling for en skade på banen.
    19'
    Hjørnespark til Columbus Crew
    19'
    Jonathan Mensah er på beina igjen og fortsetter kampen.
    19'
    21'
    24'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Eduard Atuesta
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) får et gult kort av dommer Kevin Stott.
    24'
    I Los Angeles slår Pedro Santos en corner fra høyre.
    25'
    Federico Higuain (Columbus Crew) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.
    25'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    26'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Pedro Santos
    Sjanse i Los Angeles! Pedro Santos (Columbus Crew) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    27'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    29'
    32'
    Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til Columbus Crew
    Lalas Abubakar
    Lalas Abubakar (Columbus Crew) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    36'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt Columbus Crewet.
    36'
    Columbus Crew fosser fremover, men Kevin Stott blåser for offside på Banc of California Stadium.
    44'
    Frispark Los Angeles FC.
    45'
    45'+2
    Jonathan Mensah
    Columbus Crew avanserer forover i Los Angeles. Jonathan Mensah avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    Pedro Santos (Columbus Crew) kommer seg fri på Banc of California Stadium, men avslutningen går utenfor.
    52'
    53'
    55'
    Dommer Kevin Stott ser at linjemannen løfter flagget, og Los Angeles FCs Latif Blessing blåses av for offside.
    55'
    Federico Higuain (Columbus Crew) løfter inn en corner fra venstre på Banc of California Stadium.
    57'
    I Los Angeles header Jonathan Mensah (Columbus Crew) mot mål, men ballen går utenfor.
    57'
    58'
    Milton Valenzuela
    Columbus Crew angriper i Los Angeles. Milton Valenzuela fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    59'
    Benny Feilhaber
    Målsjanse! Benny Feilhaber (Los Angeles FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    61'
    Dommer Kevin Stott gir Pedro Santos (Columbus Crew) et gult kort.
    61'
    Lee Nguyen (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra venstre på Banc of California Stadium.
    62'
    Sjanse! Los Angeles FC avanserer forover, men Benny Feilhaber avslutter utenfor.
    62'
    Skudd utenfor mål, Los Angeles FC
    63'
    Lee Nguyen (Los Angeles FC) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.
    65'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    65'
    Benny Feilhaber (Los Angeles FC) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Eduardo Sosa
    Ut: Luis Argudo
    Gregg Berhalter (Columbus Crew) gjør sitt første bytte for dagen. Eduardo Sosa erstatter Luis Argudo.
    66'
    Målsjanse! Adama Diomande (Los Angeles FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Columbus Crew angriper, men Kevin Stott blåser for offside.
    69'
    Gyasi Zardes
    Gyasi Zardes (Columbus Crew) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    70'
    Milton Valenzuela (Columbus Crew) mottar sitt første gule kort for dagen på Banc of California Stadium.
    70'
    Kevin Stott tildeler Los Angeles FC en corner. Lee Nguyen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Latif Blessing (Los Angeles FC) kommer til en målsjanse på Banc of California Stadium, men klarer ikke å score.
    72'
    Inn: Ricardo Clark
    Ut: Milton Valenzuela
    Columbus Crew bytter ut Milton Valenzuela med Ricardo Clark.
    75'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Columbus Crew nær 16-meteren.
    77'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Los Angeles FC like utenfor Columbus Crew-området.
    80'
    82'
    Inn: Hector Jimenez
    Ut: Pedro Santos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Columbus Crew. Inn kommer Hector Jimenez, mens Pedro Santos tar plass på benken.
    83'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Columbus Crew.
    84'
    Kevin Stott tildeler Columbus Crew en corner. Federico Higuain sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    86'
    Sjanse til Los Angeles FC! Adama Diomande er nær ved å score, men keeper redder.
    86'
    Lee Nguyen (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.