2-2
3-2
3-3
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    2'
    Frispark Los Angeles FC.
    4'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Victor Vazquez
    Victor Vazquez (LA Galaxy) kommer til en målsjanse på Banc of California Stadium, men klarer ikke å score.
    7'
    Diego Palacios
    Los Angeles FC avanserer forover i Los Angeles. Diego Palacios avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    Frispark til LA Galaxy på halvdelen til Los Angeles FC.
    14'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Jose Cifuentes
    Jose Cifuentes (Los Angeles FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    14'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    15'
    Allen Chapman tildeler LA Galaxy en corner. Victor Vazquez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    I Los Angeles slår Victor Vazquez en corner fra høyre.
    17'
    Victor Vazquez (LA Galaxy) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    18'
    Brian Rodriguez
    Målsjanse! Brian Rodriguez (Los Angeles FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Mål for LA Galaxy!
    Los Angeles FC 0 - 1 LA Galaxy
    Mål: Dejan Joveljic
    I Los Angeles tar LA Galaxy ledelsen 0-1 etter et mål av Dejan Joveljic.
    20'
    Diego Rossi
    Sjanse! Los Angeles FC avanserer forover, men Diego Rossi avslutter utenfor.
    23'
    Cristian Arango
    Los Angeles FC angriper i Los Angeles. Cristian Arango fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Victor Vazquez (LA Galaxy) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.
    26'
    LA Galaxy angriper, men blir avblåst for offside.
    26'
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra venstre på Banc of California Stadium.
    27'
    I Los Angeles slår Eduard Atuesta en corner fra venstre.
    28'
    Allen Chapman tildeler Los Angeles FC en corner. Eduard Atuesta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    30'
    Victor Vazquez (LA Galaxy) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    31'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til LA Galaxy.
    32'
    Julian Araujo
    Julian Araujo (LA Galaxy) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Gult kort til LA Galaxy
    Jonathan Dos Santos
    Dommer Allen Chapman gir Jonathan Dos Santos (LA Galaxy) et gult kort.
    35'
    37'
    Diego Palacios vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    39'
    Los Angeles FC slipper å klare seg uten Diego Palacios som kommer tilbake på banen i Los Angeles.
    41'
    Los Angeles FC har fått straffespark i Los Angeles!
    43'
    Los Angeles FC scorer på straffe!
    Los Angeles FC 1 - 1 LA Galaxy
    Mål: Cristian Arango
    Cristian Arango setter et straffespark i mål og hjemmelaget utligner dermed til 1-1.
    44'
    Los Angeles FC angriper, men Allen Chapman blåser for offside.
    45'+5
    Hjørnespark til Los Angeles FC
    46'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Moon-hwan Kim
    Ut: Tristan Blackmon
    Bob Bradley (Los Angeles FC) gjør sitt første bytte for dagen. Moon-hwan Kim erstatter Tristan Blackmon.
    46'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    51'
    Kevin Cabral
    Kevin Cabral (LA Galaxy) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    52'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    53'
    Cristian Arango (Los Angeles FC) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    57'
    Jesus Murillo
    Los Angeles FC angriper på Banc of California Stadium, men Jesus Murillo header utenfor.
    57'
    Mål for Los Angeles FC!
    Los Angeles FC 2 - 1 LA Galaxy
    Mål: Brian Rodriguez
    Los Angeles FC leder 2-1 etter en scoring av Brian Rodriguez.
    58'
    Diego Rossi
    Målsjanse til Los Angeles FC! Diego Rossi treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    Diego Rossi
    Sjanse i Los Angeles! Diego Rossi (Los Angeles FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    59'
    59'
    Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Frisparket tildelt LA Galaxy er farlig nær Los Angeles FCs målområde.
    62'
    Derrick Williams
    Derrick Williams (LA Galaxy) header mot mål, men ballen går utenfor.
    63'
    Diego Rossi
    Los Angeles FC angriper. Diego Rossi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    Los Angeles FC 2 - 2 LA Galaxy
    Målgivende: Sebastian Lletget
    Dejan Joveljic scorer og utligner dermed til 2-2. Sebastian Lletget var nest sist på ballen.
    64'
    Dejan Joveljic
    Dommeren gir Dejan Joveljic (LA Galaxy) et gult kort.
    66'
    Los Angeles FC 3 - 2 LA Galaxy
    Mål! Los Angeles FC tar ledelsen 3-2 ved Brian Rodriguez.
    66'
    Los Angeles FC fosser forover og Diego Palacios fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    67'
    67'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Samuel Grandsir
    Ut: Victor Vazquez
    Bytte for LA Galaxy. Samuel Grandsir kommer inn for Victor Vazquez på Banc of California Stadium.
    68'
    Hjørnespark til LA Galaxy
    69'
    Los Angeles FC angriper i Los Angeles. Cristian Arango avslutter på mål, men greier ikke å score.
    69'
    69'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til LA Galaxy like utenfor Los Angeles FC-området.
    70'
    Allen Chapman tildeler LA Galaxy en corner. Sebastian Lletget sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Målsjanse på Banc of California Stadium! Derrick Williams fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    71'
    71'
    72'
    Inn: Efrain Alvarez
    Ut: Sebastian Lletget
    LA Galaxy gjør sitt andre bytte. Sebastian Lletget erstattes av Efrain Alvarez.
    74'
    Inn: Marco Farfan
    Ut: Diego Palacios
    Los Angeles FC bytter ut Diego Palacios med Marco Farfan.
    75'
    Frispark i en god posisjon for Los Angeles FC!
    76'
    Coulibaly Sega
    Coulibaly Sega (LA Galaxy) mottar sitt første gule kort for dagen på Banc of California Stadium.
    76'
    Eduard Atuesta
    Los Angeles FC angriper i Los Angeles. Eduard Atuesta avslutter på mål, men greier ikke å score.
    77'
    77'
    Jonathan Dos Santos (LA Galaxy) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    79'
    80'
    Inn: Sebastien Ibeagha
    Ut: Cristian Arango
    Cristian Arango (Los Angeles FC) erstattes av Sebastien Ibeagha.
    81'
    82'
    Inn: Oniel Fisher
    Ut: Jonathan Dos Santos
    LA Galaxy bytter ut Jonathan Dos Santos med Oniel Fisher. Dette er det tredje byttet som Greg Vanney gjør i dagens kamp.
    84'
    Los Angeles FC 3 - 3 LA Galaxy
    Mål: Kevin Cabral
    Målgivende: Julian Araujo
    Kevin Cabral utligner til 3-3 på Banc of California Stadium. Flott spill fra Julian Araujo før målet.
    86'
    Kevin Cabral (LA Galaxy) pådrar seg et gult kort.
    87'
    Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til LA Galaxy.
    88'
    Allen Chapman tildeler Los Angeles FC en corner. Eduard Atuesta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.