Dommeren gir Diego Palacios (LA FC) et gult kort.
    Christopher Penso signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    Mål for Los Angeles FC!
    Los Angeles FC 1 - 0 LA Galaxy
    Mål: Denis Bouanga
    Målgivende: Diego Palacios
    Mål! LA FC tar ledelsen 1-0 ved Denis Bouanga. Det er en fin assist fra Diego Palacios.
    24'
    Mål for LA Galaxy!
    Los Angeles FC 1 - 1 LA Galaxy
    Mål: Billy Sharp
    Målgivende: Diego Fagundez
    Mål! Billy Sharp utligner for LA Galaxy. Stillingen er dermed 1-1 i Los Angeles. Flott spill fra Diego Fagundez før målet.
    25'
    Hjørnespark til Los Angeles FC
    27'
    Frispark for LA FC på egen banehalvdel.
    32'
    Los Angeles FC 2 - 1 LA Galaxy
    Mål: Ryan Hollingshead
    Målgivende: Carlos Vela
    I Los Angeles tar LA FC ledelsen 2-1 etter et mål av Ryan Hollingshead. Carlos Vela var nest sist på ballen.
    33'
    LA FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Cristian Olivera
    Cristian Olivera (LA FC) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til LA FC.
    36'
    37'
    37'
    Frispark til LA Galaxy på halvdelen til LA FC.
    38'
    41'
    Frispark LA FC.
    42'
    Det blir farlig! Frispark for LA FC er nær straffområde.
    43'
    Gult kort til LA Galaxy
    Mauricio Cuevas
    Mauricio Cuevas (LA Galaxy) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    43'
    Målsjanse på Banc of California Stadium! Ilie Sanchez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    44'
    Skudd utenfor mål, Los Angeles FC
    45'
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Kelvin Leerdam
    Ut: Mauricio Cuevas
    LA Galaxy gjør sitt første bytte. Mauricio Cuevas erstattes av Kelvin Leerdam.
    46'
    Mateusz Bogusz
    Sjanse i Los Angeles! Mateusz Bogusz (LA FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    47'
    48'
    Giorgio Chiellini
    LA FC angriper på Banc of California Stadium, men Giorgio Chiellini header utenfor.
    48'
    49'
    LA FC angriper. Cristian Olivera får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    51'
    53'
    Carlos Vela
    I Los Angeles header Carlos Vela (LA FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    54'
    57'
    Ryan Hollingshead
    Ryan Hollingshead (LA FC) header utenfor.
    57'
    Diego Fagundez (LA Galaxy) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.
    59'
    Los Angeles FC 2 - 2 LA Galaxy
    Mål: Maya Yoshida
    Målgivende: Tyler Boyd
    Maya Yoshida header ballen i mål og utligner til 2-2. Tyler Boyd sto for den målgivende pasningen.
    59'
    En av LA FCs spillere blir avblåst for offside på Banc of California Stadium.
    61'
    62'
    63'
    Frispark LA Galaxy.
    65'
    Inn: Julian Aude
    Ut: Raheem Edwards
    Greg Vanney (LA Galaxy) gjør sitt andre bytte for dagen. Bernardi Julian Ezequiel Aude erstatter Raheem Edwards.
    66'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til LA Galaxy.
    66'
    Ryan Hollingshead (LA FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    68'
    Bernardi Julian Ezequiel Aude ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    68'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Timothy Tillmann
    Ut: Mateusz Bogusz
    LA FC bytter ut Mateusz Bogusz med Timothy Tillmann.
    69'
    Inn: Stipe Biuk
    Ut: Cristian Olivera
    Bytte for LA FC. Stipe Biuk kommer inn for Cristian Olivera på Banc of California Stadium.
    69'
    Bernardi Julian Ezequiel Aude er på beina igjen og fortsetter kampen på Banc of California Stadium.
    71'
    71'
    Inn: Dejan Joveljic
    Ut: Billy Sharp
    Greg Vanney gjør dagens tredje bytte i Los Angeles, når han tar ut Billy Sharp og setter inn Dejan Joveljic.
    71'
    Inn: Michael Barrios
    Ut: Tyler Boyd
    LA Galaxy bytter ut Tyler Boyd med Michael Barrios. Dette er det fjerde byttet som Greg Vanney gjør i dagens kamp.
    71'
    74'
    74'
    Los Angeles FC 3 - 2 LA Galaxy
    Mål! Denis Bouanga gir LA FC ledelsen 3-2 i Los Angeles.
    75'
    Skade: Los Angeles FC
    76'
    Inn: Sergi Palencia
    Ut: Ryan Hollingshead
    Steven Cherundolo gjør dagens tredje bytte i Los Angeles, når han tar ut Ryan Hollingshead og setter inn Sergi Palencia.
    77'
    Inn: Mario Gonzalez
    Ut: Carlos Vela
    Carlos Vela (LA FC) erstattes av Mario Gonzalez.
    77'
    79'
    Chris Mavinga
    Sjanse! LA Galaxy avanserer forover, men Chris Mavinga avslutter utenfor.
    80'
    Inn: Daniel Aguirre
    Ut: Marky Delgado
    Marky Delgado (LA Galaxy) erstattes av Daniel Aguirre.
    80'
    Los Angeles FC 4 - 2 LA Galaxy
    Mål: Timothy Tillmann
    Målgivende: Mario Gonzalez
    Mål! Timothy Tillmann øker LA FCs ledelse til 4-2 på Banc of California Stadium. Mario Gonzalez sto for den målgivende pasningen.
    84'
    88'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til LA Galaxy like utenfor LA FC-området.
    90'
    Kellyn Acosta (LA FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    Riqui Puig
    LA Galaxy angriper i Los Angeles. Riqui Puig avslutter på mål, men greier ikke å score.