Sjanse til LA Galaxy! Marky Delgado er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Mateusz Bogusz (LA FC) løfter inn en corner fra venstre på Banc of California Stadium.
    4'
    Mål for Los Angeles FC!
    Los Angeles FC 1 - 0 LA Galaxy
    Mål: Timothy Tillmann
    Målgivende: Ilie Sanchez
    I Los Angeles tar LA FC ledelsen 1-0 etter et mål av Timothy Tillmann. Flott spill fra Ilie Sanchez før målet.
    5'
    Frisparket tildelt LA Galaxy er farlig nær LA FCs målområde.
    7'
    Frispark for LA FC på egen banehalvdel.
    9'
    Mateusz Bogusz (LA FC) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    11'
    Mateusz Bogusz
    Mateusz Bogusz (LA FC) kommer seg fri på Banc of California Stadium, men avslutningen går utenfor.
    13'
    Riqui Puig
    Riqui Puig (LA Galaxy) kommer til en målsjanse på Banc of California Stadium, men klarer ikke å score.
    19'
    Frispark i en god posisjon for LA FC!
    19'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Timothy Tillmann
    Dommer Jon Freemon gir Timothy Tillmann (LA FC) et gult kort.
    21'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    LA Galaxy må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra LA FC.
    22'
    Jon Freemon tildeler LA FC en corner. Mateusz Bogusz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Cristian Olivera
    LA FC fosser forover og Cristian Olivera fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    24'
    Riqui Puig
    LA Galaxy angriper, men avslutningen til Riqui Puig går utenfor.
    27'
    Mål for LA Galaxy!
    Los Angeles FC 1 - 1 LA Galaxy
    Mål: Julian Aude
    Mål! bortelag utligner ved Julian Aude. Stillingen er nå 1-1.
    29'
    Julian Aude
    LA Galaxy avanserer forover og Julian Aude får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    30'
    VAR sjekker om det er straffe til Los Angeles FC
    33'
    Dommeren dømmer straffe til Los Angeles FC
    34'
    Straffe til Los Angeles FC
    34'
    Los Angeles FC scorer på straffe!
    Los Angeles FC 2 - 1 LA Galaxy
    Mål: Denis Bouanga
    Mål! LA FC får et straffespark som Denis Bouanga setter i mål på Banc of California Stadium. Stillingen er dermed 2-1.
    35'
    LA Galaxy angriper, men Dejan Joveljic vinkes av for offside.
    37'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    39'
    Joseph Paintsil
    Målsjanse! Joseph Paintsil (LA Galaxy) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Gabriel Pec
    LA Galaxy angriper i Los Angeles. Gabriel Pec avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    43'
    Jesus Murillo
    Jesus Murillo (LA FC) pådrar seg et gult kort.
    44'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    44'
    Joseph Paintsil (LA Galaxy) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    45'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til LA Galaxy like utenfor LA FC-området.
    45'+4
    Kan LA Galaxy utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+6
    Mateusz Bogusz (LA FC) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    Det blir farlig! Frispark for LA FC er nær straffområde.
    47'
    50'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    LA FC angriper. Cristian Olivera får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    51'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til LA Galaxy.
    52'
    53'
    54'
    56'
    Gaston Brugman
    LA Galaxy angriper i Los Angeles. Gaston Brugman fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Ryan Hollingshead
    Ryan Hollingshead (LA FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    Sergi Palencia
    LA FC avanserer forover i Los Angeles. Sergi Palencia avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    I Los Angeles slår Mateusz Bogusz en corner fra høyre.
    63'
    Skudd utenfor mål, Los Angeles FC
    64'
    Mateusz Bogusz (LA FC) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    64'
    Jon Freemon tildeler LA Galaxy en corner. Joseph Paintsil sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    Mateusz Bogusz (LA FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    68'
    68'
    Dejan Joveljic
    Sjanse i Los Angeles! Dejan Joveljic (LA Galaxy) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    Gabriel Pec (LA Galaxy) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    70'
    Målsjanse på Banc of California Stadium! Timothy Tillmann fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    74'
    74'
    Dommeren gir Sergi Palencia (LA FC) et gult kort.
    75'
    Frispark til LA Galaxy på halvdelen til LA FC.
    76'
    77'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Miguel Berry
    Ut: Julian Aude
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA Galaxy. Inn kommer Miguel Berry, mens Julian Aude tar plass på benken.
    77'
    Gabriel Pec (LA Galaxy) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.