Dommeren blåser i gang dagens kamp i Los Angeles.
    Los Angeles FC slipper å klare seg uten Marcos Urena som kommer tilbake på banen igjen.
    1'
    Nouhou Tolo er tilbake på banen igjen.
    1'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.
    4'
    Skudd utenfor mål, Los Angeles FC
    5'
    Mark-Anthony Kaye
    Sjanse i Los Angeles! Mark Anthony Kaye (Los Angeles FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    8'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    9'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    10'
    Frispark Seattle Sounders.
    10'
    Kevin Stott tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    11'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Clint Dempsey
    Seattle Sounders angriper. Clint Dempsey får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    12'
    Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Osvaldo Alonso
    Osvaldo Alonso (Seattle Sounders) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    15'
    I Los Angeles slår Benny Feilhaber en corner fra venstre.
    16'
    Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til Seattle Sounders.
    20'
    Skade: Seattle Sounders
    21'
    22'
    23'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    25'
    27'
    I Los Angeles slår Carlos Vela en corner fra høyre.
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Marcos Urena (Los Angeles FC) vrir seg av smerte i gresset.
    30'
    34'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt Seattle Sounderset.
    35'
    37'
    Tony Alfaro
    Målsjanse! Tony Alfaro (Seattle Sounders) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    38'
    Mark Anthony Kaye (Los Angeles FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Benny Feilhaber
    Los Angeles FC angriper, men avslutningen til Benny Feilhaber går utenfor.
    40'
    Osvaldo Alonso (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    43'
    43'
    Gustav Svensson
    Gustav Svensson (Seattle Sounders) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    Frispark Los Angeles FC.
    45'+1
    45'+2
    Marcos Urena
    Los Angeles FC fosser forover og Marcos Urena fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    48'
    48'
    En av Seattle Sounderss spillere blir avblåst for offside.
    49'
    Sjanse! Los Angeles FC avanserer forover, men Benny Feilhaber avslutter utenfor.
    50'
    51'
    53'
    Sjanse til Los Angeles FC! Marcos Urena er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    Seattle Sounders angriper, men avslutningen til Clint Dempsey går utenfor.
    54'
    Målsjanse på Banc of California Stadium! Clint Dempsey fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    55'
    Osvaldo Alonso (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.
    55'
    En av Seattle Sounderss spillere går i offside.
    56'
    58'
    Nouhou Tolo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    59'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Latif Blessing
    Ut: Omar Gaber
    Los Angeles FC bytter ut Omar Gaber med Latif Blessing.
    59'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Los Angeles FC.
    63'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Dommeren gir Mark Anthony Kaye (Los Angeles FC) et gult kort.
    63'
    Inn: Eduard Atuesta
    Ut: Mark-Anthony Kaye
    Bytte for Los Angeles FC. Eduard Atuesta kommer inn for Mark Anthony Kaye på Banc of California Stadium.
    64'
    65'
    Kevin Stott tildeler Los Angeles FC en corner. Carlos Vela sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Jordy Delem
    Ut: Kim Kee-hee
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt første bytte for dagen. Jordy Delem erstatter Kim Kee-Hee.
    69'
    Seattle Sounders må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Los Angeles FC.
    74'
    77'
    78'
    I Los Angeles får Marcos Urena (Los Angeles FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    78'
    78'
    Walker Zimmerman
    Walker Zimmermann (Los Angeles FC) header utenfor.
    78'
    Inn: Magnus Wolff Eikrem
    Ut: Osvaldo Alonso
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Magnus Eikrem, mens Osvaldo Alonso tar plass på benken.
    79'
    80'
    81'
    81'
    Kan Los Angeles FC kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    82'
    Cristian Roldan
    Cristian Roldan (Seattle Sounders) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Los Angeles FC angriper på Banc of California Stadium. Marcos Urena header utenfor.
    83'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Inn: Lamar Neagle
    Ut: Alex Roldan
    Seattle Sounders gjør sitt tredje bytte. Alex Roldan erstattes av Lamar Neagle.
    87'
    I Los Angeles slår Marcos Urena en corner fra høyre.
    88'
    Inn: Joao Moutinho
    Ut: Diego Rossi
    Bob Bradley gjør dagens tredje bytte i Los Angeles, når han tar ut Diego Rossi og setter inn Joao Moutinho.
    89'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    89'
    Magnus Eikrem (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.