Los Angeles FC bytter ut Mark Anthony Kaye som ikke ser ut til å kunne fortsette. Bob Bradley blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Andy Najar.
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Los Angeles FC.
    Kelvin Leerdam (Seattle Sounders) kommer seg fri på Banc of California Stadium, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    10'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    12'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    12'
    Inn: Mohammed El Munir
    Ut: Andy Najar
    Los Angeles FC bytter ut Andy Najar med Mohammed El Munir.
    13'
    Frispark Seattle Sounders.
    13'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    14'
    Mål for Los Angeles FC!
    Los Angeles FC 1 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Danny Musovski
    Målgivende: Eduard Atuesta
    Mål! Danny Musovski gir Los Angeles FC ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Det er en fin assist fra Eduard Atuesta.
    15'
    Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    19'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Francisco Ginella
    Francisco Ginella (Los Angeles FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Banc of California Stadium.
    19'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    21'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    24'
    Kelvin Leerdam (Seattle Sounders) header ballen mot mål, men Los Angeles FC klarerer.
    25'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til Seattle Sounders.
    25'
    Målsjanse på Banc of California Stadium! Francisco Ginella fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    I Los Angeles slår Nicolas Lodeiro en corner fra høyre.
    34'
    Mohammed El Munir (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    39'
    Frispark Los Angeles FC.
    40'
    Bradley Shaun Smith
    Bradley Shaun Smith (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Banc of California Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Will Bruin
    Will Bruin (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Banc of California Stadium, men klarer ikke å score.
    45'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+3
    Ramy Touchan tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+4
    Ramy Touchan tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+5
    Cristian Roldan
    Seattle Sounders angriper på Banc of California Stadium, men Cristian Roldan header utenfor.
    45'+5
    Inn: Christian Torres
    Ut: Adrien Perez
    Adrien Perez (Los Angeles FC) erstattes av Christian Torres.
    46'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    47'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    51'
    51'
    I Los Angeles slår Mohammed El Munir en corner fra venstre.
    53'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Seattle Sounders like utenfor Los Angeles FC-området.
    57'
    57'
    57'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Alex Roldan
    Ut: Jordy Delem
    Seattle Sounders gjør sitt første bytte. Jordy Delem erstattes av Alex Roldan.
    58'
    Inn: Nouhou Tolo
    Ut: Bradley Shaun Smith
    Brian Schmetzer gjør dagens andre bytte i Los Angeles, når han tar ut Bradley Shaun Smith og setter inn Nouhou Tolo.
    58'
    58'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.
    58'
    59'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Los Angeles fordi Eddie Segura får behandling for en skade på banen.
    61'
    Los Angeles FC 2 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Francisco Ginella
    Målgivende: Danny Musovski
    Los Angeles FC går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Francisco Ginella. Flott spill fra Danny Musovski før målet.
    65'
    65'
    Los Angeles FC slipper å klare seg uten Eddie Segura som kommer tilbake på banen i Los Angeles.
    66'
    67'
    68'
    Joao Paulo
    Sjanse i Los Angeles! Joao Paulo (Seattle Sounders) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    71'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    73'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Nicolas Lodeiro
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Inn: Roman Torres
    Ut: Kelvin Leerdam
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Roman Torres, mens Kelvin Leerdam tar plass på benken.
    75'
    76'
    Mål for Seattle Sounders!
    Los Angeles FC 2 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Nicolas Lodeiro
    Mål! Seattle Sounders reduserer til 2-1 etter et mål av Nicolas Lodeiro på Banc of California Stadium.
    77'
    78'
    78'
    80'
    Joao Paulo
    Joao Paulo (Seattle Sounders) får et gult kort av dommer Ramy Touchan.
    80'
    Los Angeles FC 3 - 1 Seattle Sounders
    Mål! Danny Musovski øker ledelsen til 3-1.
    84'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Latif Blessing (Los Angeles FC) vrir seg av smerte i gresset.
    85'
    Inn: Josh Atencio
    Ut: Joao Paulo
    Joao Paulo (Seattle Sounders) erstattes av Josh Atencio.
    87'
    Inn: Miguel Ibarra
    Ut: Will Bruin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Miguel Ibarra, mens Will Bruin tar plass på benken.
    87'
    88'
    Mohammed El Munir
    Dommer Ramy Touchan viser Mohammed El Munir (Los Angeles FC) det gule kortet.
    88'
    Latif Blessing er på beina igjen og fortsetter kampen.
    88'
    89'
    Skudd utenfor mål, Los Angeles FC
    90'
    Hjørnespark til Seattle Sounders
    90'+1
    Francisco Ginella (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.