1-0
1-1
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Seattle Sounders må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Los Angeles FC.
    1'
    Mål for Los Angeles FC!
    Los Angeles FC 1 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Eduard Atuesta
    Los Angeles FC leder 1-0 etter en scoring av Eduard Atuesta.
    2'
    Jose Cifuentes
    Jose Cifuentes (Los Angeles FC) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Raul Ruidiaz
    Sjanse i Los Angeles! Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    7'
    I Los Angeles slår Joao Paulo en corner fra venstre.
    9'
    Latif Blessing
    Los Angeles FC angriper i Los Angeles. Latif Blessing avslutter på mål, men greier ikke å score.
    10'
    10'
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra venstre på Banc of California Stadium.
    12'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    14'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    18'
    Bradley Shaun Smith
    Bradley Shaun Smith (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Banc of California Stadium, men klarer ikke å score.
    20'
    En av Los Angeles FCs spillere blir avblåst for offside.
    21'
    Det blir farlig! Frispark for Seattle Sounders er nær straffområde.
    23'
    Cristian Roldan
    Cristian Roldan (Seattle Sounders) kommer til avslutning på Banc of California Stadium - i stolpen! Oi, oi, oi.
    25'
    Josh Atencio
    Seattle Sounders avanserer forover i Los Angeles. Josh Atencio avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    27'
    Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    31'
    32'
    33'
    34'
    41'
    46'
    49'
    Mark-Anthony Kaye
    Mark Anthony Kaye (Los Angeles FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til Seattle Sounders.
    53'
    53'
    Mål for Seattle Sounders!
    Los Angeles FC 1 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Bradley Shaun Smith
    Mål! Seattle Soundersutligner til 1-1 etter en heading av Bradley Shaun Smith.
    54'
    56'
    59'
    Armando Villarreal tildeler Los Angeles FC en corner. Eduard Atuesta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    62'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    63'
    63'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Bryce Duke
    Ut: Corey Baird
    Bytte for Los Angeles FC. Bryce Duke kommer inn for Corey Baird på Banc of California Stadium.
    64'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Los Angeles fordi Jose Cifuentes får behandling for en skade på banen.
    66'
    Los Angeles FC slipper å klare seg uten Jose Cifuentes som kommer tilbake på banen i Los Angeles.
    67'
    68'
    Shane O'Neill (Seattle Sounders) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Banc of California Stadium.
    70'
    71'
    Shane O'Neill er på beina igjen og fortsetter kampen på Banc of California Stadium.
    71'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Kelyn Rowe
    Ut: Bradley Shaun Smith
    Bradley Shaun Smith (Seattle Sounders) erstattes av Kelyn Rowe.
    75'
    Inn: Yeimar Gomez Andrade
    Ut: Shane O'Neill
    Seattle Sounders gjør sitt andre bytte. Shane O'Neill erstattes av Yeimar Gomez Andrade.
    75'
    75'
    76'
    Frispark Los Angeles FC.
    78'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Xavier Arreaga
    Dommeren gir Xavier Arreaga (Seattle Sounders) et gult kort.
    78'
    80'
    Inn: Francisco Ginella
    Ut: Jose Cifuentes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Los Angeles FC. Inn kommer Francisco Ginella, mens Jose Cifuentes tar plass på benken.
    80'
    Inn: Raheem Edwards
    Ut: Marco Farfan
    Los Angeles FC bytter ut Marco Farfan med Raheem Edwards.
    80'
    Inn: Cal Jennings
    Ut: Kwadwo Opoku
    Los Angeles FC bytter ut Kwadwo Opoku med Cal Jennings. Dette er det fjerde byttet som Bob Bradley gjør i dagens kamp.
    81'
    81'
    I Los Angeles slår Kelyn Rowe en corner fra høyre.
    82'
    Ethan Dobbelaere
    Ethan Dobbelaere (Seattle Sounders) får et gult kort av dommer Armando Villarreal.
    83'
    Inn: Jordy Delem
    Ut: Joao Paulo
    Brian Schmetzer gjør dagens tredje bytte i Los Angeles, når han tar ut Joao Paulo og setter inn Jordy Delem.
    83'
    Inn: Ethan Dobbelaere
    Ut: Will Bruin
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ethan Dobbelaere erstatter Will Bruin.
    83'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    83'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jesus Murillo (Los Angeles FC) vrir seg av smerte i gresset.
    84'
    85'
    Jesus Murillo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Los Angeles.
    85'
    85'
    Alex Roldan
    Dommer Armando Villarreal gir Alex Roldan (Seattle Sounders) et gult kort.
    85'
    Bryce Duke (Los Angeles FC) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.
    88'
    88'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Latif Blessing (Los Angeles FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    88'
    I Los Angeles header Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) mot mål, men ballen går utenfor.
    89'
    Armando Villarreal tildeler Los Angeles FC en corner. Bryce Duke sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'
    90'+3
    Bryce Duke (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra venstre på Banc of California Stadium.