2-0
3-0
    Dagens dommer, Kevin Stott, blåser i gang kampen.
    Brian Rodriguez
    Sjanse i Los Angeles! Brian Rodriguez (Los Angeles FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Kelyn Rowe (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.
    8'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    8'
    Kevin Stott tildeler Los Angeles FC en corner. Moon-hwan Kim sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Frispark i en god posisjon for Seattle Sounders!
    11'
    Kelyn Rowe (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    13'
    Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Mål for Los Angeles FC!
    Los Angeles FC 1 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Brian Rodriguez
    Målgivende: Raheem Edwards
    I Los Angeles tar Los Angeles FC ledelsen 1-0 etter et mål av Brian Rodriguez. Flott spill fra Raheem Edwards før målet.
    21'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    22'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Los Angeles fordi Will Bruin får behandling for en skade på banen.
    25'
    Will Bruin er tilbake i kampen igjen.
    27'
    I Los Angeles slår Fredy Montero en corner fra venstre.
    28'
    Josh Atencio
    Josh Atencio (Seattle Sounders) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    30'
    Fredy Montero
    Seattle Sounders angriper i Los Angeles. Fredy Montero fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    En av Seattle Sounderss spillere blir avblåst for offside.
    35'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    36'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Nicolas Benezet
    Ut: Will Bruin
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) tar ut Will Bruin som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Nicolas Benezet.
    37'
    Fredy Montero (Seattle Sounders) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Mamadou Fall
    Målsjanse til Los Angeles FC! Mamadou Fall treffer mål, men keeper redder.
    38'
    38'
    Moon-hwan Kim (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    39'
    Kevin Stott tildeler Los Angeles FC en corner. Moon-hwan Kim sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    45'+1
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Los Angeles FC.
    45'+2
    Los Angeles FC 2 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Latif Blessing
    Målgivende: Moon-hwan Kim
    Mål! Los Angeles FC øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Latif Blessing på Banc of California Stadium. Det er en fin assist fra Moon-hwan Kim.
    45'+3
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Nouhou Tolo
    Nouhou Tolo header i tverrliggeren i Los Angeles! Stor målsjanse for Seattle Sounders.
    47'
    Hjørnespark til Seattle Sounders
    47'
    Fredy Montero (Seattle Sounders) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    47'
    47'
    Diego Palacios
    Diego Palacios (Los Angeles FC) kommer seg fri på Banc of California Stadium, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    50'
    50'
    Xavier Arreaga
    Seattle Sounders angriper på Banc of California Stadium. Xavier Arreaga header utenfor.
    50'
    Los Angeles FC 3 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Cristian Arango
    Målgivende: Latif Blessing
    Mål! Cristian Arango gir Los Angeles FC en komfortabel 3-0 ledelse. Latif Blessing var nest sist på ballen.
    51'
    Frispark Seattle Sounders.
    53'
    55'
    En av Seattle Sounderss spillere blir avblåst for offside på Banc of California Stadium.
    56'
    Inn: Leo Chu
    Ut: Bradley Shaun Smith
    Bytte for Seattle Sounders. Leo Chu kommer inn for Bradley Shaun Smith på Banc of California Stadium.
    56'
    Frispark Los Angeles FC.
    57'
    Frisparket tildelt Los Angeles FC er farlig nær Seattle Sounderss målområde.
    57'
    Raheem Edwards
    Los Angeles FC angriper. Raheem Edwards får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    58'
    58'
    Målsjanse! Diego Palacios (Los Angeles FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    61'
    62'
    63'
    66'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Nouhou Tolo
    Nouhou Tolo (Seattle Sounders) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    Inn: Nicolas Lodeiro
    Ut: Josh Atencio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Nicolas Lodeiro, mens Josh Atencio tar plass på benken.
    67'
    Inn: Shane O'Neill
    Ut: Yeimar Gomez Andrade
    Brian Schmetzer gjør dagens fjerde bytte i Los Angeles, når han tar ut Yeimar Gomez Andrade og setter inn Shane O'Neill.
    68'
    Inn: Danny Leyva
    Ut: Kelyn Rowe
    Seattle Sounders bytter ut Kelyn Rowe med Danny Leyva. Dette er det femte byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    68'
    Moon-hwan Kim (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra venstre på Banc of California Stadium.
    70'
    70'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Cristian Arango
    Dommeren gir Cristian Arango (Los Angeles FC) et gult kort.
    70'
    72'
    Los Angeles FC fosser forover og Raheem Edwards fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    74'
    74'
    74'
    Nicolas Benezet
    Seattle Sounders angriper i Los Angeles. Nicolas Benezet avslutter på mål, men greier ikke å score.
    74'
    74'
    I Los Angeles slår Nicolas Benezet en corner fra høyre.
    75'
    75'
    76'
    77'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Carlos Vela
    Ut: Brian Rodriguez
    Brian Rodriguez (Los Angeles FC) erstattes av Carlos Vela.
    78'
    Inn: Tristan Blackmon
    Ut: Jesus Murillo
    Bob Bradley (Los Angeles FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Tristan Blackmon erstatter Jesus Murillo.
    78'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    79'
    Diego Palacios (Los Angeles FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Nicolas Lodeiro
    Målsjanse på Banc of California Stadium! Nicolas Lodeiro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    80'
    80'
    I Los Angeles slår Nicolas Lodeiro en corner fra venstre.
    80'
    82'
    Inn: Danny Musovski
    Ut: Cristian Arango
    Los Angeles FC bytter ut Cristian Arango med Danny Musovski.
    82'
    84'
    Latif Blessing
    Los Angeles FC avanserer forover i Los Angeles. Latif Blessing avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    Leo Chu (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    86'
    Los Angeles FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Seattle Sounders.
    89'
    Inn: Jordan Harvey
    Ut: Marco Farfan
    Los Angeles FC gjør sitt fjerde bytte. Marco Farfan erstattes av Jordan Harvey.
    90'+1
    Inn: Daniel Crisostomo
    Ut: Diego Palacios
    Los Angeles FC gjør sitt femte bytte. Diego Palacios erstattes av Daniel Crisostomo.
    90'+1
    90'+2
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Seattle Sounders like utenfor Los Angeles FC-området.
    90'+4
    Dommer Kevin Stott gir Mamadou Fall (Los Angeles FC) et gult kort.
    90'+4
    Xavier Arreaga (Seattle Sounders) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.