1-0
2-0
3-0
    Christina Unkel tildeler LA FC en corner. Mateusz Bogusz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Mateusz Bogusz
    LA FC angriper, men avslutningen til Mateusz Bogusz går utenfor.
    6'
    Cristian Olivera
    LA FC angriper i Los Angeles. Cristian Olivera avslutter på mål, men greier ikke å score.
    6'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    I Los Angeles slår Mateusz Bogusz en corner fra høyre.
    8'
    Sjanse til LA FC! Cristian Olivera er nær ved å score, men keeper redder.
    10'
    10'
    Omar Chagoya
    LA FC angriper. Omar Chagoya får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    10'
    Hjørnespark til Los Angeles FC
    13'
    Skudd på mål, Vancouver Whitecaps FC
    14'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Skudd utenfor mål, Vancouver Whitecaps FC
    15'
    Denis Bouanga
    Sjanse i Los Angeles! Denis Bouanga (LA FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    15'
    15'
    LA FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Mål for Los Angeles FC!
    Los Angeles FC 1 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Cristian Olivera
    Målgivende: Denis Bouanga
    Cristian Olivera dundrer ballen i mål og LA FC tar ledelsen 1-0 på Banc of California Stadium. Denis Bouanga sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Brian White
    Dommer Christina Unkel gir Brian White (Vancouver Whitecaps FC) et gult kort.
    21'
    Frispark LA FC.
    22'
    Christina Unkel signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    23'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    30'
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Los Angeles, men blir avblåst for offside.
    30'
    Christina Unkel signaliserer et frispark til LA FC på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark for LA FC på egen banehalvdel.
    33'
    Christina Unkel signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    35'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til LA FC.
    35'
    Los Angeles FC 2 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål! Cristian Olivera gir LA FC en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Denis Bouanga.
    36'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Frisparket tildelt Vancouver Whitecaps FC er farlig nær LA FCs målområde.
    44'
    Ryan Raposo (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    45'
    Hjørnespark til Vancouver Whitecaps FC
    45'+1
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    45'+1
    Gult kort til Los Angeles FC
    Mateusz Bogusz (LA FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+2
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    47'
    47'
    Christina Unkel tildeler LA FC en corner. Eduard Atuesta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Skudd på mål, Los Angeles FC
    49'
    49'
    53'
    53'
    Frispark til LA FC på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    54'
    55'
    LA FC avanserer forover i Los Angeles. Denis Bouanga avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    Los Angeles FC 3 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Mateusz Bogusz
    Mål! Mateusz Bogusz øker ledelsen til 3-0. Flott spill fra Denis Bouanga før målet.
    57'
    60'
    62'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Levonte Johnson
    Ut: Fafa Picault
    Fafa Picault (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Levonte Johnson.
    62'
    Inn: Pedro Vite
    Ut: Alessandro Schöpf
    Vanni Sartini (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Pedro Vite erstatter Alessandro Schöpf.
    62'
    63'
    Christina Unkel tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Raposo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    64'
    66'
    66'
    67'
    67'
    Skudd utenfor mål, Los Angeles FC
    67'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Erik Duenas
    Ut: Timothy Tillmann
    LA FC bytter ut Timothy Tillmann med Erik Duenas.
    68'
    Inn: Luis Martins
    Ut: Ryan Raposo
    Vanni Sartini gjør dagens tredje bytte i Los Angeles, når han tar ut Ryan Raposo og setter inn Luis Martins.
    69'
    Inn: Javain Brown
    Ut: Ali Ahmed
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt fjerde bytte. Ali Ahmed erstattes av Javain Brown.
    69'
    Det blir farlig! Frispark for Vancouver Whitecaps FC er nær straffområde.
    71'
    77'
    Skade: Los Angeles FC
    78'
    Inn: Eddie Segura
    Ut: Sergi Palencia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA FC. Inn kommer Eddie Segura, mens Sergi Palencia tar plass på benken.
    79'
    Inn: Kei Kamara
    Ut: Ilie Sanchez
    LA FC bytter ut Ilie Sanchez med Kei Kamara. Dette er det tredje byttet som Steven Cherundolo gjør i dagens kamp.
    80'
    81'
    Inn: Sebastian Berhalter
    Ut: Brian White
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt femte bytte. Brian White erstattes av Sebastian Berhalter.
    83'
    Inn: Luis Muller
    Ut: Cristian Olivera
    LA FC bytter ut Cristian Olivera med Luis Muller.
    87'
    Inn: Jesus Murillo
    Ut: Mateusz Bogusz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA FC. Inn kommer Jesus Murillo, mens Mateusz Bogusz tar plass på benken.