3-0
3-1
278
207

Hei og god lørdag! Hjertelig velkommen skal du være til livedekningen av LSK Kvinner - Åsane i Toppseriens 5.runde!
    Det nærmer seg kampstart i LSK-hallen! Hjemmelaget har inntatt en 4.plass på tabellen etter å ha tatt 6 av 12 oppnåelige poeng i inneværende sesong. LSK Kvinner har vunnet begge sine hjemmekamper denne sesongen, og jakter i dag sin tredje strake. Åsane har på sin side hatt en noe mer traurig sesongstart. Bergenserne har ikke scoret mål på de foregående 3 kampene. Men i dag er det en ny kamp og nye scoringsmuligheter. Vi gleder oss til kamp!
    0'
    Åsane og Sunde får æren av å ta dagens første spark på ballen! Smilet sitter løst på Åsane-spissen før dommerens fløyte høres i LSK-hallen.
    0'
    Åsane sender langt fra start og flytter laget etter.
    0'
    Et godt stopperspill av Vistnes hindrer kampens første LSK-sjanse.
    1'
    Så kommer Åsane til kampens første store sjanse! Kokosz dunker til fra rundt 20 meter og ballen går like til siden for mål!
    2'
    Hjørnespark til LSK Kvinner
    2'
    Mål for LSK Kvinner!
    LSK Kvinner 1 - 0 Åsane
    Mål: Tonje Erikstein
    For en start for hjemmelaget! På hjørnesparket må keeper Duffy gi retur på det innoverskrudde innlegget fra Oda Johansen. Returen plukkes opp av Erikstein som banker ballen ned i hjørnet! Drømmeåpning for vertene!
    2'
    Vertene fortsetter å presse fremover etter målet. Duffy er våkent ute og plukker opp en gjennombruddspasning.
    4'
    Noen svært innholdsrike åpningsminutter.
    5'
    Kjølholdt presser hardt på midtbanen, men klarer å løse det i grevens tid. Åsane beholder ballen og triller i de bakre rekker.
    6'
    LSK etablerer et press på Åsanes banehalvdel og skaffer en ny corner. Vi husker alle hvordan det gikk på forrige hjørnespark.
    6'
    Målscoreren slår innlegget mot første stolpe. Klareres unna.
    6'
    Duellspill på midtbanen nå.
    7'
    Vertene etablerer godt spill på Åsanes banehalvdel. Woldvik vinner et frispark i god innleggpsosisjon.
    8'
    Slås mot bakre stolpe. Blir halvveis klarert.
    8'
    Hjemmelaget får sendt avgårde et skudd etter frisparksituasjonen. Skuddet går over.
    9'
    Johansen hadde en god avlevering på 1-0, og følger opp med nok et godt innlegg nå. Halldorsdottir drar nytte av det, og prøver seg på et skudd. Blokkeres.
    10'
    LSK vinner et nytt frispark.
    11'
    Sunde får ryddet unna et godt innlegg fra Erikstein. Viktig klarering for gjestene.
    11'
    Et nytt godt innlegg klareres av de blåkledde.
    12'
    Hjemmelaget har tatt fullstendig styring over denne kampen idet vi passerer 13 spilte minutter.
    12'
    Vertene vinner et innkast høyt i banen og flytter hele laget over på Åsanes banehalvdel.
    13'
    En pasning i bakrom blir et lite hakk for lang. Litt for ambisiøs der, Huseby. Åsane kan ta over.
    14'
    Bedre spill fra Åsane i skrivende stund. Presser hjemmelaget lave.
    15'
    En svak pasning fra Jensen sørger for at hjemmelaget kan ta over igjen.
    16'
    En ny, brukbar sjanse til hjemmelaget! Kyvåg slår et ekkelt innlegg mellom keeper Duffy og den ryggende forsvarsrekka til Åsane, og Haldorsdottir er nære på å få en fot på den. Åsane slipper med skrekken.
    16'
    Så kommer Kyvåg til et skudd! Avslutningen går like utenfor.
    17'
    LSK deler laget i to på bakre og fremste stolpe. Innlegget fra Johansen går mot bakre stolpe, men blir et lite hakk for høy.
    18'
    Starter løpet sitt et halvsekund for tidlig på frisparket.
    19'
    Hjemmelaget vinner nok et frispark. Denne gang på egen banehalvdel.
    20'
    Vender spillet over på motsatt side.
    20'
    Hjemmelaget prøver lykken fremover igjen. Et lovende angrep avsluttes når en pasning mot Kyvåg blir en liten meter for lang.
    21'
    Vertene spiller ball med selvtillit for øyeblikket. Prøver å flytte laget oppover.
    22'
    Løvås klarer akkurat ikke å avverge hjørnespark til LSK.
    22'
    Skrus på bakerste stolpe. Målvakt Duffy får en viktig hanske på den.
    22'
    Jensen mottar ballen høyt i banen etter et godt Åsane-spill i etterkant av hjemmelagets hjørnespark. Jensen prøver å utfordre, men går seg litt fast i et tett LSK-forsvar.
    23'
    Sangolt med en dårlig berøring. LSK kan benytte muligheten til å ta over banespillet igjen.
    24'
    Betydelig bedre takter fra de tilreisende nå. De er litt upresise i siste tredjedel av angrepene, men mer ballsikre i de bakre rekker.
    25'
    En liten kommunikasjonsfeil er grunnen til at en langpasning mot Kyvåg aldri når frem. Femmeter til Duffy.
    26'
    Vistnes bryter foran Ivanovic og spiller ballen i støtte. God involvering fra stopper Vistnes.
    27'
    Andresen spiller mot Kjølholdt som prøver seg på et innlegg. Hun er dog litt i ubalanse og innlegget går i nettveggen. Kunne fått mer ut av den, Åsane!
    28'
    Dale står godt i mot når hun utfordres av Ivanovic.
    28'
    Stor mulighet for hjemmelaget! Et stygt balltap på midtbanen til Åsane medfører at Ivanovic kommer til en brukbar skuddmulighet. Spissen banker ballen en liten meter til siden for mål. Har ikke råd til veldig mange sånne balltap, bortelaget!
    28'
    Et skummelt innlegg er nære på å finne Sangolt. Det blir bare nesten for gjestene.
    30'
    Åsane presser et lavtliggende hjemmelag for øyeblikket. Vinner flere dueller og hevder seg bedre enn i åpningsminuttene nå, bortelaget.
    31'
    Haldorsdottir lukter på en litt løs pasning i Åsane-forsvaret. Får ikke med seg ballen og må avgi et innkast for de tilreisende.
    32'
    Hjemmelaget vinner ballen igjen og roer ned tempoet i kampen et lite hakk.
    33'
    LSK-forsvaret spiller med stor risiko i de bakre rekker. Åsane bryter en pasning, men klarer ikke å utnytte det til sin fordel. Vertene slipper med skrekken.
    34'
    Noe ubesluttsomhet fra hjemmelaget spolerer en lovende kontringsmulighet.
    34'
    Vertene styrte hele showet her i åpningsminuttene på denne kampen, men nå er Åsane betydelig bedre med. Har mer å komme med, men de store sjansene lar vente på seg.
    35'
    LSK Kvinner 2 - 0 Åsane
    Mål: Miljana Ivanovic
    Målgivende: Oona Siren
    Så dobler hjemmelaget ledelsen! Åsane taper ballen i utspillsfasen og straffes meget hardt for det. Siren stikker fint til Ivanovic, som dunker ballen enkelt i nettet bak Duffy. Dermed står det 2-0 i LSK-hallen!
    35'
    2-0-målet kommer litt mot spillets gang de siste 10-15 minuttene, men pasningsfeil i forsvaret straffer seg mot et lag som LSK!
    37'
    Haldorsdottir er rask og knuser Kjølholdt i en løpsduell på høyresiden. I feltet stormer Kyvåg etter, men er litt for sent ute til å ta i mot innlegget.
    39'
    LSK står etter og Woldvik får avfyrt et skudd fra 20-25 meter. Skuddet går like over mål.
    40'
    En småfrekk gjennombruddspasning fra Jørgensen blir et lite hakk for kort. Åsane får avverget at den ballen når Ivanovic.
    40'
    To halvsjanser til Åsane! Det første skuddet blokkeres, før det andre skuddet fra Jensen går over mål.
    41'
    Sangolt gjør en god forsvarsjobb og sørger for at de blåkledde vinner et viktig innkast.
    42'
    Flagget kommer opp på en god gjennombruddspasning mot Ivanovic. Er en liten halvmeter på feil side når pasningen kommer.
    43'
    En lang ball stusses mot Jensen som jakter i bakrommet. Midtbanespilleren er litt for sent ute og skaper frispark.
    44'
    Tas kort fra målvakten.
    44'
    Ivanovic truer i bakrommet nok en gang. Denne gang får Åsane ryddet unna i grevens tid.
    45'
    Sangolt vil ha frispark etter en tøff duell, men spillet vinkes videre.
    45'+1
    45'+1
    Hjemmelaget går i garderoben med et godt utgangspunkt for de siste 45! LSK dominerte åpningsminuttene, og gikk opp i ledelsen allerede etter 3 minutter. Rundt halvveis i omgangen er Åsane betydelig bedre med, men straffes hardt etter en feil i forsvaret. Dermed er det 2-0 og vertene har et optimalt utgangspunkt for å ta sin tredje strake seier på hjemmebane. Vi snakkes på andre siden av hvilen!
    45'
    Spillerbytte - LSK Kvinner
    Inn: Marte Hjelmhaug
    Ut: Mia Authen
    Authen har slitt med en hofteleddsbøyer og erstattes her av Marte Bjelde Hjelmhaug.
    45'
    Hjemmelaget sparker i gang de siste 45!
    45'
    Nesten en drømmeåpning på denne omgangen for Åsane! Gjestene går rett i angrep fra avspark og får sendt avgårde et skudd fra god posisjon. Jensen skyter hardt med strak vrist rett tverrligger! Centimetre unna en redusering her, Åsane!
    45'
    Kommer fra feil side av forsvarslinjen på et fremspill.
    46'
    En intens start på omgangen.
    47'
    Ivanovic stormer fremover og tar med seg Kyvåg som kommer på en overlapp. Hun kommer ikke til en åpenbar innleggsmulighet, og velger derfor å spille i støtte.
    48'
    LSK Kvinner 3 - 0 Åsane
    Målgivende: Emilie Marie Woldvik
    For et spill! Innbytter Marte Bjelde Hjelmhaug markerer seg umiddelbart og serverer en strøken pasning til Woldvik, som forserer fremover og finner Ivanovic foran mål. På åpent mål har Ivanovic ingen problemer med å øke ledelsen til vertene!
    48'
    Nå blir det tungt for de blåkledde.
    49'
    Ballen skifter eier raskt for øyeblikket. Spillet består stort sett av duellspill på midtbanen.
    51'
    Vertene presser Åsane lave. Prøver seg også på et par innlegg, uten hell.
    52'
    Jensen feller Johansen og sørger for at sistnevnte tildeles frispark.
    52'
    Tar den kort.
    52'
    Andresen prøver å ta med seg Sangolt på en kontring etter at hjemmefansen roper på et frispark langt inne på Åsanes banehalvdel. Pasningen mot Sangolt blir for upresis og LSK kan ta over igjen.
    53'
    Sunde tar med seg Mo på venstrekanten. Innlegget stoppes, men Åsane vinner den neste duellen og står godt etter. Sjansen avsluttes ved at et langskudd sendes over mål.
    55'
    Kyvåg spilles fri og prøver seg på et innlegg som er svært ekkelt for Åsane-forsvaret. Hun slår innlegget hardt langs bakken, men gjestene får omsider ryddet unna.
    56'
    En liten halvmeter på feil side av forsvarslinjen.
    56'
    Spillerbytte - Åsane
    Inn: Alise Evensen
    Ut: Synne Kjølholdt
    56'
    Inn: Madeleine Veivåg
    Ut: Marina Jensen
    57'
    Veivåg kommer inn som indreløper, men Mo tar backplassen.
    58'
    En brukbar mulighet for Åsane! Mo stormer fremover høyrekanten og får lagt inn. Innlegget er godt, men de blåkledde lykkes ikke med at få styrt det videre mot mål.
    59'
    Så smeller det i andre enden! Ivanovic får en god mulighet til å fullføre sitt hattrick. Hun spilles fri høyt i banen og knuser Åsane-forsvaret i løpsduellen. Hun forstyrres dog nok til at avslutningen går like over mål.
    59'
    Ny, stor sjanse til LSK og Ivanovic! Woldvik og Siren er sentrale brikker i et godt LSK-angrep. Sistnevnte drar seg ned til dødlinjen og spiller ut til til Ivanovic, som skyter rett i medspiller Haldorsdottir.
    61'
    Inn: Kaja Hjelmhaug
    Ut: Kathrine Winnem Jørgensen
    Støresøster har gjort en god figur i sine 10 minutter på banen. Nå byttes lillesøster Kaja Hjelmhaug inn på banen.
    62'
    Hjelmhaug trøkker til i første duell, men Åsane beholder duellen.
    64'
    Spissen lurer i bakrom som hun har gjort hele kampen. Denne gang plasserer hun seg på feil side.
    64'
    Vertene står for de aller fleste begivenhetene for øyeblikket.
    65'
    Haldorsdottir er nære på å få tak i en langspasning på høyrekanten. Må ta til takke med et innkast høyt i banen,
    65'
    Lillesøster Hjelmhaug ser ut til å ha tatt plassen som indreløper, mens Siren går inn sentralt.
    66'
    Siren sender en strøken pasning til Haldorsdottir med utsiden. Muligheten ender med at nevnte Siren lader skuddfoten fra 25 meter. Duffy har kontroll.
    68'
    Inn: Emma Peuhkurinen
    Ut: Tonje Erikstein
    68'
    Inn: Josefine Løken
    Ut: Emilie Marie Woldvik
    68'
    Åsane vinner en ball høyt i banen, men en sterk jobb av Kyvåg hindrer at de får skapt farligheter.
    70'
    Blir et lite hakk for ivrig der, Kyvåg.
    70'
    De blåkledde etablerer et press på LSKs banehalvdel for øyeblikket. Vinner et par innkast høyt i banen.
    72'
    Kaja Hjelmhaug plukker opp en løs ball på midtbanen og sender strøken videre til Kyvåg. Deretter får hun ballen tilbake og avleverer med utsiden av foten videre til Ivanovic. Sterke pasninger av den unge jenta fra Sogndal der. Ballen går ut til femmeter for Duffy til slutt.
    74'
    Inn: Norun Skjeldal
    Ut: Andrine Mo
    75'
    LSK vinner et hjørnespark.
    75'
    Innlegget slås på bakre stolpe, der venter Marte Bjelde Hjelmhaug som skyter i stolpen! Nesten for innbytteren.
    75'
    Inn: Emma Reshane
    Ut: Miljana Ivanovic
    76'
    Nytt stolpeskudd for vertene! Haldorsdottir mottar ballen og får rettvendt seg mot Åsane-målet. Frå skrått hold får hun sendt avgårde et skudd. Avslutningen går i stolpen. Kaja Hjelmhaug lukter deretter returen, men får ikke en fot på ballen før Duffy holder ballen i fast grep.
    77'
    Skjeldal tråkkes og tildeles et frispark på midtbanen.
    79'
    Inn: Nina Vestbøstad
    Ut: Mathea Andresen
    79'
    Tas kort på midtbanen.
    79'
    Vestbøstad går inn sammen med Sunde og danner en angrepsduo nå.
    80'
    Oda Johansen er sterk og får skjermet ut en langpasning mot Åsane-angrepet.
    80'
    Vertene spiller ball i de bakre rekker og drar ned tempoet et lite hakk.
    81'
    Løken gjør en sterk jobb på midtbanen og vinner et innkast. Åsane kan flytte laget opp.
    82'
    Haldorsdottir prøver seg på et innlegg. Ballen sklir litt av foten og går ut over dødlinjen.
    82'
    Så prøver Åsane seg offensivt. Skjeldal sender videre til Fosso Dale som prøver seg på et innlegg. Erichsen holder innlegget i fast grep.
    83'
    Så er Dale involvert igjen. Denne gang i egen sekstenmeter. Hun får en fot på et godt innlegg fra hjemmelaget.
    84'
    84'
    Mål for Åsane!
    LSK Kvinner 3 - 1 Åsane
    Mål: Katarina Dybvik Sunde
    Målgivende: Madeleine Veivåg
    Så sitter reduseringen fra Åsane! Veivåg finner Sunde i feltet. Spissen vender om sin egen akse i mottaket før hun banker ballen i venstre hjørne utagbart for keeper Erichsen. Dermed scorer Åsane sitt første mål på 4 kamper! Her blir det dog etter all sannsynlighet ikke mer enn et trøstemål.
    85'
    Duffy får bokset innlegget unna.
    87'
    Åsane har 2 minutter pluss tillegg til å frata poeng fra hjemmelaget.
    88'
    Åsane banker ballen oppover i et par smått desperate forsøk idet klokka tikker mot 90 spilte minutter. I feltet vinner Åsane den første duellen, før Erichsen får et frispark i de neste duellen.
    89'
    Slås langt fra keeperen.
    89'
    Johansen drar seg ned mot cornerflagget og vinner et innkast.
    90'
    Johansen er på feil side av forsvarslinjen idet hun skal skjerme ballen ute ved hjørneflagget.
    90'
    Hjemmelaget har seieren i lomma og prøver å få tiden til å gå her.
    90'+1
    Dale slår et langt og brukbart innlegg. I feltet vinnes duellen av vertene. Åsane må ta til takke med et innkast høyt i banen.
    90'+1
    Mange lange baller og harde dueller i skrivende stund. Klokka tikker hjemmelagets vei.
    90'+2
    Vertene holder på ballen og virker å kontrollere inn seieren.
    90'+3
    Hjelmhaug er sterk i en duell på midtbanen og hindrer med det at Åsane får skapt en siste sjanse.