1'
    Ryan Tunnicliffe
    Ryan Tunnicliffe (Luton Town) kommer seg fri på Kenilworth Road, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Dommer Graham Scott ser at linjemannen løfter flagget, og Luton Towns Jordan Clark blåses av for offside.
    5'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Luton Town.
    6'
    Frispark for Millwall FC på egen banehalvdel.
    9'
    Scott Malone (Millwall FC) slår en corner fra høyre side på Kenilworth Road.
    11'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Millwall FC på egen banehalvdel.
    12'
    Det blir farlig! Frispark for Luton Town er nær straffområde.
    14'
    Gult kort til Millwall
    Shaun Hutchinson
    Shaun Hutchinson (Millwall FC) pådrar seg et gult kort.
    15'
    Joe Morrell
    Målsjanse på Kenilworth Road! Joe Morrell fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    Millwall, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Frispark til Luton Town på halvdelen til Millwall FC.
    19'
    Graham Scott tildeler Millwall FC en corner. Scott Malone sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Millwall FC angriper, men avslutningen til Shaun Hutchinson går utenfor.
    21'
    Offside! Tom Bradshaw blir vinket av og Millwall FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    23'
    Millwall FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Dommer Graham Scott venter med å sette i gang spillet fordi Shaun Hutchinson ligger nede.
    27'
    Shaun Hutchinson er på beina igjen og fortsetter kampen på Kenilworth Road.
    28'
    Jordan Clark
    Sjanse i Luton! Jordan Clark (Luton Town) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    29'
    30'
    I Luton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Ben Thompson
    Ben Thompson (Millwall FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Sjanse! Millwall FC avanserer forover, men Ben Thompson avslutter utenfor.
    39'
    39'
    44'
    44'
    Frispark til Millwall FC på halvdelen til Luton Town.
    50'
    Gult kort til Luton Town
    Ryan Tunnicliffe (Luton Town) får et gult kort av dommer Graham Scott.
    50'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Luton Town på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    Tom Ince
    Målsjanse til Luton Town! Tom Ince treffer mål, men keeper redder.
    54'
    54'
    Kiernan Dewsbury-Hall (Luton Town) løfter inn en corner fra høyre på Kenilworth Road.
    54'
    Mål for Luton Town!
    Luton Town 1 - 0 Millwall
    Mål: Elijah Adebayo
    Målgivende: Tom Ince
    Mål! Elijah Adebayo gir Luton Town en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Tom Ince.
    55'
    Jed Wallace
    Målsjanse! Jed Wallace (Millwall FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Spillerbytte - Millwall
    Inn: Mason Bennett
    Ut: Tom Bradshaw
    Tom Bradshaw (Millwall FC) erstattes av Mason Bennett.
    61'
    Inn: Matt Smith
    Ut: Ben Thompson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Millwall FC. Inn kommer Matt Smith, mens Ben Thompson tar plass på benken.
    61'
    62'
    Elijah Adebayo
    Elijah Adebayo (Luton Town) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Luton Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    Spillerbytte - Luton Town
    Inn: Glen Rea
    Ut: Joe Morrell
    Nathan Jones (Luton Town) gjør sitt første bytte for dagen. Glen Rea erstatter Joe Morrell.
    64'
    Kal Naismith
    Luton Town angriper, men avslutningen til Kal Naismith går utenfor.
    65'
    Frispark for Luton Town på egen banehalvdel.
    65'
    I Luton slår Scott Malone en corner fra høyre.
    74'
    Inn: Tyler Burey
    Ut: Jon Bodvarsson
    Millwall FC bytter ut Jon Bodvarsson med Tyler Burey. Dette er det tredje byttet som Gary Rowett gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Shaun Williams
    Ut: Ryan Woods
    Millwall FC gjør sitt fjerde bytte. Ryan Woods erstattes av Shaun Williams.
    75'
    Inn: Ruddock Pelly
    Ut: Tom Ince
    Nathan Jones gjør dagens andre bytte i Luton, når han tar ut Tom Ince og setter inn Ruddock Pelly.
    75'
    Simon Sluga
    Simon Sluga (Luton Town) mottar sitt første gule kort for dagen på Kenilworth Road.
    76'
    Frispark i en god posisjon for Millwall FC!
    76'
    76'
    Mason Bennett
    Sjanse til Millwall FC! Mason Bennett er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    Luton Town, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Kan Millwall FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    78'
    Jed Wallace
    Jed Wallace (Millwall FC) avanserer forover på Kenilworth Road. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    79'
    79'
    79'
    Elijah Adebayo (Luton Town) vinkes av for offside i Luton.
    80'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Millwall FC like utenfor Luton Town-området.
    81'
    Mahlon Romeo
    Sjanse! Millwall FC avanserer forover, men Mahlon Romeo avslutter utenfor.
    82'
    Inn: Luke Berry
    Ut: Ryan Tunnicliffe
    Luton Town bytter ut Ryan Tunnicliffe med Luke Berry.
    83'
    Inn: Harry Cornick
    Ut: Kiernan Dewsbury-Hall
    Luton Town bytter ut Kiernan Dewsbury-Hall med Harry Cornick.
    84'
    Inn: James Collins
    Ut: Elijah Adebayo
    Bytte for Luton Town. James Collins kommer inn for Elijah Adebayo på Kenilworth Road.
    84'
    84'
    Frisparket tildelt Luton Town er farlig nær Millwall FCs målområde.
    86'
    88'
    90'
    Matt Smith
    Målsjanse! Matt Smith (Millwall FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'
    90'+3
    Mål for Millwall!
    Luton Town 1 - 1 Millwall
    Mål: George Evans
    Målgivende: Matt Smith
    Mål! George Evans (Millwall FC) utligner med en heading på Kenilworth Road. Flott spill fra Matt Smith før målet.