Kampen har startet.
    Senegal får tildelt et hjørnespark
    Keita Balde
    Xavier Estrada Fernandez tildeler Senegal en corner. Keita Balde sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Skudd utenfor mål, Senegal
    Alfred N'Diaye
    Senegal angriper i Luxembourg. Alfred N'Diaye fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Luxembourg får tildelt et frispark
    Xavier Estrada Fernandez signaliserer et frispark til Luxembourg.
    8'
    Skudd utenfor mål, Luxembourg
    Mario Mutsch
    Mario Mutsch (Luxembourg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Frispark for Luxembourg på egen banehalvdel.
    11'
    Skudd på mål, Senegal
    Mbaye Niang
    Målsjanse til Senegal! Mbaye Niang treffer mål, men keeper redder.
    14'
    Senegal, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frispark Luxembourg.
    15'
    Ismaila Sarr (Senegal) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Josy Barthel.
    17'
    Keita Balde
    Keita Balde (Senegal) slår en corner fra høyre side på Josy Barthel.
    18'
    Mbaye Niang
    Målsjanse på Josy Barthel! Mbaye Niang fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    18'
    Keita Balde
    Keita Balde (Senegal) løfter inn en corner fra høyre på Josy Barthel.
    18'
    Mbaye Niang
    I Luxembourg slår Mbaye Niang en corner fra venstre.
    19'
    Senegal får tildelt et frispark
    Frispark til Senegal på halvdelen til Luxembourg.
    22'
    Ismaila Sarr er tilbake på banen igjen.
    22'
    I Luxembourg har et frispark blitt tildelt Senegalet.
    24'
    24'
    Luxembourg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Keita Balde
    Sjanse! Senegal avanserer forover, men Keita Balde avslutter utenfor.
    28'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Saliou Ciss (Senegal) vrir seg av smerte i gresset.
    29'
    30'
    Saliou Ciss er på beina igjen og fortsetter kampen.
    30'
    Frispark til Luxembourg på halvdelen til Senegal.
    32'
    Anthony Moris
    Luxembourg angriper på Josy Barthel, men Anthony Moris header utenfor.
    37'
    Frispark Senegal.
    39'
    40'
    Kalidou Koulibaly
    Senegal avanserer forover i Luxembourg. Kalidou Koulibaly avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Xavier Estrada Fernandez signaliserer et frispark til Senegal på egen banehalvdel.
    41'
    Senegal blir avblåst for offside
    Ismaila Sarr
    Senegal angriper, men Xavier Estrada Fernandez blåser for offside.
    42'
    Moussa Konate
    Moussa Konate (Senegal) kommer til en målsjanse på Josy Barthel, men klarer ikke å score.
    44'
    Senegal angriper. Ismaila Sarr får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    44'
    Mbaye Niang
    I Luxembourg slår Mbaye Niang en corner fra høyre.
    45'
    Mbaye Niang
    Mbaye Niang (Senegal) løfter inn en corner fra høyre på Josy Barthel.
    45'
    45'
    Spillerbytte - Senegal
    Inn: Salif Sane
    Ut: Kalidou Koulibaly
    Bytte for Senegal. Salif Sane kommer inn for Kalidou Koulibaly på Josy Barthel.
    46'
    Inn: Badou Ndiaye
    Ut: Idrissa Gueye
    Aliou Cisse gjør dagens andre bytte i Luxembourg, når han tar ut Idrissa Gueye og setter inn Badou Ndiaye.
    46'
    Inn: Mame Diouf
    Ut: Keita Balde
    Aliou Cisse (Senegal) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mame Diouf erstatter Keita Balde.
    46'
    Inn: Lamine Gassama
    Ut: Saliou Ciss
    Senegal bytter ut Saliou Ciss med Lamine Gassama. Dette er det fjerde byttet som Aliou Cisse gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    Mbaye Niang
    Senegal angriper på Josy Barthel og Mbaye Niang får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    47'
    50'
    Xavier Estrada Fernandez signaliserer et frispark til Luxembourg på egen banehalvdel.
    54'
    Spillerbytte - Luxembourg
    Inn: Daniel da Mota
    Ut: Mario Mutsch
    Luxembourg bytter ut Mario Mutsch med Daniel da Mota.
    56'
    I Luxembourg header Moussa Konate (Senegal) mot mål, men ballen går utenfor.
    57'
    57'
    58'
    Ismaila Sarr vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    59'
    60'
    Ismaila Sarr er tilbake i kampen igjen.
    62'
    Xavier Estrada Fernandez signaliserer et frispark til Senegal.
    63'
    Inn: Diafra Sakho
    Ut: Ismaila Sarr
    Ismaila Sarr (Senegal) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Diafra Sakho.
    65'
    Luxembourg får tildelt et hjørnespark
    Leandro Martins
    Leandro Martins (Luxembourg) slår en corner fra høyre side på Josy Barthel.
    67'
    Skudd på mål, Luxembourg
    Lars Krogh Gerson
    Luxembourg fosser forover og Lars Gerson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    67'
    Luxembourg, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    Xavier Estrada Fernandez tildeler Luxembourg en corner. Leandro Martins sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    69'
    Inn: Cheikh Ndoye
    Ut: Alfred N'Diaye
    Aliou Cisse gjør dagens sjette bytte i Luxembourg, når han tar ut Alfred N'Diaye og setter inn Cheikh Ndoye.
    69'
    Cheikh Ndoye
    Cheikh Ndoye (Senegal) kommer seg fri på Josy Barthel, men avslutningen går utenfor.
    71'
    I Luxembourg har et frispark blitt tildelt Luxembourget.
    72'
    73'
    Gult kort til Luxembourg
    Christopher Martins
    Christopher Martins (Luxembourg) mottar sitt første gule kort for dagen på Josy Barthel.
    74'
    Mbaye Niang
    Senegal angriper, men avslutningen til Mbaye Niang går utenfor.
    74'
    Luxembourg blir avblåst for offside
    Daniel da Mota
    Luxembourg angriper i Luxembourg, men blir avblåst for offside.
    75'
    Senegal er på skuddhold på dette frisparket.
    76'
    Salif Sane
    Salif Sane (Senegal) kommer til en målsjanse på Josy Barthel, men klarer ikke å score.
    76'
    77'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Luxembourg fordi Dirk Carlson får behandling for en skade på banen.
    77'
    Mame Diouf ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    79'
    Inn: Mathias Janisch
    Ut: Dirk Carlson
    Luc Holtz (Luxembourg) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Mathias Janisch erstatter Dirk Carlson som sannsynligvis er skadet.
    80'
    Senegal slipper å klare seg uten Mame Diouf som kommer tilbake på banen igjen.
    80'
    Badou Ndiaye
    Xavier Estrada Fernandez tildeler Senegal en corner. Badou Ndiaye sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    82'
    Inn: Aldin Skenderovic
    Ut: Christopher Martins
    Luxembourg gjør sitt tredje bytte. Christopher Martins erstattes av Aldin Skenderovic.
    83'
    Badou Ndiaye (Senegal) løfter inn en corner fra venstre på Josy Barthel.
    84'
    Moussa Konate (Senegal) avanserer forover på Josy Barthel. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    85'
    85'
    87'
    Dommer Xavier Estrada Fernandez viser Daniel da Mota (Luxembourg) det gule kortet.
    87'
    Mbaye Niang
    Sjanse til Senegal! Mbaye Niang er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    90'
    Gult kort til Senegal
    Mbaye Niang
    Mbaye Niang (Senegal) pådrar seg et gult kort.
    90'
    Spillet på Josy Barthel er stoppet midlertidig fordi Daniel da Mota ligger nede.
    90'
    Inn: Enes Mahmutovic
    Ut: Aurelien Joachim
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Luxembourg. Inn kommer Enes Mahmutovic, mens Aurelien Joachim tar plass på benken.
    90'+3
    Inn: Florian Bohnert
    Ut: Daniel da Mota
    Luxembourg bytter ut Daniel da Mota som ikke ser ut til å kunne fortsette. Luc Holtz blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Florian Bohnert.
    90'+4
    Daniel da Mota ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Luxembourg.