165
82

Hei, og velkommen til denne livedekningen av Lyn - Røa! Kampen sparkes i gang klokken 15 på Kringsjå i dag.
    Lyn har hatt noen strålende runder i forkant av oppgjøret. Laget fra Oslo Vest har tatt hele 13 poeng på de fem siste kampene og har nå fjerdeplassen i egne hender. De kommer fra en fersk seier borte mot Kolbotn. Anna Aahjem ble eneste målscorer da hun satte inn sitt fjerde mål for sesongen.
    Røa har hatt noen noe kjipere uker, men kommer fra poengdeling hjemme mot Arna-Bjørnar. Det var deres andre poeng denne sesongen og det er fortsatt en god luke opp mot resten av klubbene. Akkurat det er ikke altfor farlig da poengene til de seks nederste lagene vil nullstilles etter at grunnspillet er ferdig tidlig i høst.
    Da lagene møttes på Røabanen for en drøy måned siden tok Lyn alle tre poengene. Det endte 0-2, og det var Anna Linnea Palm som stod for begge scoringene!
    Vi kommer med lagoppstillingene rundt en time før kampstart!
    Lagene er på vei ut på banen. Vi er bare minutter unna avspark!
    1'
    Selma Hernes sparker kampen i gang!
    1'
    Fuglem skaffer frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Melgård utfordrer på høyrekanten og får vippet ballen videre til Tandberg. Sistnevnte får lagt inn foran mål, men Sævik har veldig sikre hender når hun fanger ballen.
    3'
    Melgård forsøker seg på høyrekanten igjen. Hun er ivrig, men får et langt touch og ballen triller over dødlinja.
    5'
    Bølviken forsøker å vende spillet, men Engås står i veien.
    5'
    Hernes vender spillet meget presist ut til Melgård. Lyn har hatt en solid åpning her.
    6'
    Røa har fått holde på ballen de to siste minuttene, men har skapt lite.
    8'
    Engås feller Holmen og vertene får frispark.
    8'
    Holmen vender om og slår inn i boks. Tandberg er på den, men får ikke nok kraft bak headingen. Sævik plukker opp og setter i gang spillet på nytt.
    9'
    Røa roer ned på bakerste rekke.
    10'
    Raa banker ballen oppover i banen. Espås er sterkest i duellen mot Bølviken, men får ikke noe ut av angrepet.
    11'
    Røa vinner ballen raskt tilbake når Lyn får en overgangsmulighet. Espås jobber bra hjemover, der.
    12'
    Fuglem jobber godt når hun vinner ballen fra Jorde. Renolen slår ballen oppover, men den snapper Lyn-forsvaret opp.
    13'
    Melgård tar med seg ballen hele veien rundt Espås og Renolen. Innlegget blokkeres ut til corner av Fuglem.
    13'
    Lyn Fotball får tildelt et hjørnespark
    Julie Jorde
    Pent innlegg som heades ut av Raa.
    13'
    Holmen får ballen på distanse etter corneren. Hun smeller til, men ballen går til side for mål.
    14'
    Tandberg vender om flere ganger på hjørnet av 16-meteren. Hun får til slutt avfyrt, men Sævik redder ut til corner!
    16'
    Julie Jorde
    Nok en gang er det Raa som header unna.
    16'
    Julie Jorde
    Røa avverger.
    16'
    Nå trykker Lyn godt på her. Aahjem sitt skudd fra 7 meter blokkeres av Masdal.
    17'
    Julie Jorde
    Legges midt i boks igjen. Raa header unna.
    17'
    Aahjem jobber godt defensivt, men Suphellen er sikker med ball og skaffer innkast.
    19'
    Fjelldal snapper opp en slapp pasning fra Sandnes Olsen. Røa overtar ballkontrollen.
    20'
    Gult kort til Røa
    Sarah Suphellen
    Kapteinen får dagens første gule!
    20'
    Bølviken vender spillet meget godt. Raaum Closs holder ballen i spill, men et kompakt Røa-forsvar gjør at de ikke klarer å spille seg inn i et farlig område.
    21'
    Litt knuffing mellom Tandberg og Espås når Røa får frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Iversen forsøker å slå ballen i bakrom mot Fjelldal, men pasningen blir for hard. Odden setter i gang spillet på nytt.
    24'
    Espås slår inn fra venstre. Sandnes Olsen er først på den, men slår den ikke nok unna. Pinto header den videre mot mål, men der får Fink klarert ordentlig.
    25'
    Lyn sperrer Masdal inne i et hjørnet. Tandberg vinner ballen og slår inn i boks. Masdal gir corner til vertene.
    26'
    Julie Jorde
    26'
    Mål for Lyn Fotball!
    Lyn Fotball 1 - 0 Røa
    Mål: Iselin Sandnes Olsen
    Målgivende: Julie Jorde
    Corneren legges på bakerste. Sævik får fingertuppene på den, men ballen detter likevel ned på bakerste stolpe. Der står Sandnes Olsen som slår ballen i mål. Vertene går opp i ledelsen!
    27'
    Dommer dømmer frispark til Lyn like utenfor 16-meteren. Hadde hun holdt igjen fløyta litt til hadde det stått 2-0 til vertene.
    29'
    Raaum Closs avslutter er fint Lyn-spill med å utfordre på venstrekanten. Masdal blokkerer innlegget til corner.
    32'
    Julie Jorde
    Røa klarerer unna.
    32'
    Holmen vender elegant av seg presset til Iversen og sikrer at Lyn holder på ballen.
    33'
    Røa får innkast på høyre på egen banehalvdel.
    34'
    Pinto skaffer frispark til vertene.
    34'
    Melgård legger inn fra høyre. Masdal gjør en viktig klarering.
    34'
    Bølviken tar godt tak rundt Pinto og det dømmes frispark til gjestene. Flytter mange spillere opp like ved boksen nå.
    35'
    Lyn Fotball 2 - 0 Røa
    Mål: Kamilla Melgård
    Målgivende: Anna Aahjem
    Raaum Closs sender Aahjem på løpetur på venstresiden. Spissen får kontroll på ballen og finner Melgård rett foran ett åpent mål. Hun setter ballen enkelt i mål og vertene øker ledelsen! Da kommer pyroen frem på Kringsjå også!
    35'
    Melgård skaffer vertene et frispark. Jorde har mulighet til å slå inn i boks nå.
    37'
    Julie Jorde
    Espås er tøff i duellen i boks. Ballen vender tilbake til Jorde som fyrer av fra skrått hold. Ballen stiger over tverrliggeren!
    38'
    Espås utfordrer på venstrekanten, men Bølviken lar seg ikke lure.
    41'
    Tandberg feller Iversen. Frispark til side for boksen til Lyn.
    41'
    Samspillet til Røa sitter ikke helt i dag. Lite bevegelse rundt ballfører. Det gjør det enkelt for vertene å forsvare seg.
    44'
    Aahjem er sterk når hun får ballen forbi Renolen, men sistnevnte gjør en god jobb når hun slenger seg for å slå ballen ut over sidelinja.
    45'
    Fuglem holdes av Bølviken og får frispark.
    45'+1
    45'+1
    Vi går til pause på 2-0! Lyn åpnet kampen sterkt, men så fikk Røa noen minutter der de dominerte. Det var ikke før etter at 27 minutter var spilt at Lyn tok ledelsen. Scoringen kom på en corner, der Sævik ikke fikk ballen unna farlig område. Sandnes Olsen ventet på bakre stolpe og skjøt vertene i ledelsen. Den andre scoringen kom etter et fint og raskt spill av Lyn. Jorde satte i gang spillet raskt da de fikk et frispark like utenfor egen 16-meter. Raaum Closs fant Aahjem på løp. Hun tok med seg ballen til dødlinja før hun la den ut til Melgård, som løp inn 2-0. Røa har ennå å skape en sjanse og Lyn har foreløpig sett ut til å ha meget god kontroll i dette derbyet!
    45'+1
    Espås får omgangens første touch!
    45'+1
    Spillerbytte - Røa
    Inn: Malene Alfredsen
    Ut: Nadia Ryan Pinto
    45'+1
    Jorde slår ballen i bakrom. Raa løper opp Aahjem og slår ballen ned til Sævik.
    47'
    Så kommer Røa på en overgang! Alfredsen setter fart fremover og tar med seg Suphellen på høyresiden, men Raaum Closs står godt i mot.
    48'
    Espås er tøff i ryggen på Hernes. Alfredsen tar med seg ballen, men skuddet blokkeres av to Lyn-spillere!
    48'
    Fink jobber bra når hun hindrer en jagende Espås i å lykkes.
    50'
    Melgård tar med seg ballen å høyrekanten. Hun finner Tandberg i boks. Sistnevnte tar med seg ballen tilbake før hun slår inn på bakerste. Den går ut til innkast.
    51'
    Godt samspill av Tandberg og Melgård igjen. Sistnevnte sitt innlegg blokkeres av Masdal.
    52'
    Tandberg slår inn fra høyre igjen. Raaum Closs er på vei mot første stolpe. Utrolig at det ikke ble mål!
    52'
    Julie Jorde
    Røa får klarert.
    52'
    Tandberg gjør en god defensiv jobb når hun vinner ball på midtbanen.
    54'
    Lyn Fotball 3 - 0 Røa
    Mål: Anna Aahjem
    Målgivende: Kamilla Melgård
    Lyn øker ledelsen! Jorde trer Melgård gjennom på høyrekanten. Melgård slår inn på første stolpe, der forlenger Aahjem ballen ned i lengste hjørnet. Lekkert satt av spissen!
    55'
    Røa lykkes med det høye presset sitt når Odden skal sette i gang spillet, men så lager Iversen frispark i duellen mot Hernes.
    57'
    Iversen lager nok et frispark i duell mot Hernes.
    58'
    Tandberg lager frispark til gjestene på deres banehalvdel.
    58'
    Mål for Røa!
    Lyn Fotball 3 - 1 Røa
    Mål: Tuva Lotte Leschbrandt Espås
    Målgivende: Vilde Fjelldal
    Og så slipper det for Lyn-forsvaret! Fjelldal finner Espås som står umarkert sentralt i boks. Hun skyter ballen kaldt ned i venstre hjørne. Med det reduserer Røa til 3-1!
    59'
    Holmen forsøker seg fra distanse. Sævik redder ut til corner. Et godt skudd og en vel så god redning!
    62'
    Inn: Christina Osnes-Ringen
    Ut: Rakel Renolen
    62'
    Julie Jorde
    Masdal er høyest i feltet og header unna!
    62'
    Inn: Mia Huse
    Ut: Emma Iversen
    62'
    Røa kommer med fart og mange spillere. Huse finner Fjelldal ute på venstrekanten. Hun har mye rom. Espås er på innlegget, men treffer ikke mål.
    64'
    Jorde slår inn på bakerste stolpe. Raaum Closs og Tandberg ønsker begge å ta den. Headingen går ikke på mål.
    65'
    Spillerbytte - Lyn Fotball
    Inn: Monica Isaksen
    Ut: Kristin Holmen
    65'
    Fuglem skyter fra distanse. Det er slapt og går rett på keeper.
    67'
    Sandnes Olsen skjermer ballen ut til utspill fra keeper.
    68'
    Osnes-Ringen tar med seg ballen oppover i banen. Hun skyter fra 20 meter og skuddet stiger over tverrliggeren.
    69'
    Jorde og Melgård kombinerer fint på høyrekanten. Innlegget fra Melgård går over hele feltet.
    70'
    Inn: Anya De Courcy
    Ut: Solveig Engås
    71'
    Inn: Birgitte Bjørlykhaug
    Ut: Vilde Fjelldal
    71'
    Røa har hatt mye ball nå. De jakter en videre redusering, men pasningsspillet sitter ikke helt i dag.
    74'
    Aahjem finner Isaksen sentralt. Hun fyrer av fra 16-meteren. Sævik går i full strekk når hun redder den langs bakken!
    76'
    Isaksen skaffer frispark i duellen mot Huse på midtbanen.
    77'
    Tandberg gir en liten dytt i ryggen på Masdal nede ved Røas cornerflagg.
    78'
    Osnes-Ringen utfordrer på høyrekanten, men Raaum Closs gir innkast til gjestene.
    79'
    Aahjem vinner ball i egen boks og setter fart fremover.
    80'
    Lyn med mye ball nå. Kontrollerer dette.
    81'
    Lyn triller ballen på bakerste rekke. Røa er lite ivrige i presset.
    82'
    Raaum Closs skaffer frispark i god posisjon.
    83'
    Inn: Jenny Røsholm Olsen
    Ut: Anna Aahjem
    83'
    Mye som skjer i boksen til Røa nå! Jorde avslutter angrepet med å skyte ballen i tverrliggeren! Nære å øke ledelsen ytterligere der!