0-3
39'
0-5
0-7

Hei, og velkommen til kampen mellom Lyn og Tromsø i cupens første runde. Kampen spilles på Bislett i Oslo og kampstart er 18:00. Undertegnede, Christian Aarstad, ønsker begge lag lykke til!
    Lyn har nettopp begynt sesongen og vant sin første kamp i 3. divisjon avdeling 2 0-4 over Manglerud Star. Benjamin Nyheim, Felix Boe-Tangen, Dag Andreas Balto og Johannes Johannessen laget målene til Lyn.
    Tromsø ligger på 8. plass i Tippeligaen etter at de har spilt fire kamper. Laget har til sammen åtte poeng og en målforskjell på 3-1. Den totale statistikken viser 1-3-0. Laget fra Troms har med andre ord ikke tapt til nå i Tippeligaen.
    Hos vertene var Eirik Bækkelund skadet mot Manglerud Star, men han skal være tilbake mot Tromsø. Mads Peder Svee er imidlertid ute for en lengre periode, og det samme er Bjørn Lidin Hansen som har vært gjennom kreftbehandling.
    Det er ikke kjent om det er noen skader hos Tromsø.
    Lars Petter Andressen (29), assistent i Tromsø, og Lyn-trener Mikael Aaserud (28) møtes til duell onsdag. Begge var trenere i sammen fra 2008-2010. – Vi har ikke hatt noe kontakt utenom én twittermelding, noe som egentlig er litt uvanlig. Vi sender ofte noen meldinger til hverandre når Tromsø eller Lyn har spilt kamper, forteller Lyn-trener Mikal Aaserud til iTromsø.
    Tromsø røk forrige sesong ut i cupens 2. runde etter å ha blitt slått ut av Senja. Lyn måtte se seg slått av Fram Larvik etter ekstraomganger i den første runden.
    På grunn av teknisk trøbbel har vi vært borte. Men nå er vi her!
    14'
    Det har ikke skjedd stort til nå i kampen. Lyn med et lite overtak på nordlendingene.
    14'
    Hammer med skudd, men avslutningen går over mål.
    15'
    Gult kort til Tromsø
    Gult kort til Jakobsen etter en stygg takling på en Lyn-spiller rundt midtstreken.
    21'
    Lyn med frispark fra ca 17 meter, men skuddet går over mål.
    22'
    Landu Landu ligger nede hos Tromsø med skade.
    23'
    Frispark til Lyn fra ca 28 meter.
    23'
    Johannesen tar frisparket, men forsøket går rett inn til keeperen.
    24'
    Magnus Andersen
    Gult kort til Andersen.
    24'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Jonas Johansen
    Ut: Christian Landu Landu
    Landu Landu ut, Jonas Johansen inn.
    27'
    Stor sjanse til Lyn1 Skårn kommer til avslutning fra skrått hold fra ca 16 meter, men avslutningen går rett utenfor. Den største sjansen til nå i kampen.
    28'
    Corner til bortelaget etter at Olsen sitt skudd går via en Lyn-spiller og ut.
    29'
    En god sjanse til Tromsø! Heading fra Gjesdal som går rett over mål på corneren.
    30'
    Innlegg fra Andersen, men ballen går rett inn til Sandsør i Lyn-målet.
    31'
    Frispark til Tromsø fra 24 meter.
    32'
    Botheim med fin pasning til Skårn som avslutter, men skuddet går rett i en Tromsø-spiller og ut til innkast.
    33'
    Mål for Tromsø!
    Lyn 0 - 1 Tromsø
    Mål: Thomas Lehne Olsen
    Tromsø har tatt ledelsen på Bislett! Lehne Olsen scorer direkte på frisparket. Ballen går til høyre for keeper Sandsør, som dog er litt inaktiv på frisparket og ikke viser optimalt keeperspill.
    34'
    Tromsø har kommet mer inn i kampen i de siste minuttene.
    35'
    Lyn 0 - 2 Tromsø
    Målgivende: Magnus Andersen
    Igjen er det Olsen som scorer for Tromsø! Andersen med fin pasning til Olsen fra sin høyrekant. Foran mål står den forrige målscoreren og enkelt plasserer ballen i mål.
    35'
    Det er Tromsø som dominerer kampen i øyeblikket. Divisjonsforskjellen kommer absolutt til syne.
    39'
    Lyn 0 - 3 Tromsø
    Sofiane Moussa scorer fra ca 7-8 meter litt til høyre. Ballen går inn i det lengste hjørnet. Den tredje scoringen på kort tid for bortelaget!
    39'
    Andersen til innlegg fra høyre, men innlegget går rett i en Lyn-spiller.
    43'
    45'
    Gult kort til Lyn
    Dag Andreas Balto
    64'
    Det er pause på Bislett. Tromsø leder 0-3 etter en meget god periode i den første omgangen. Lyn åpnet best og hadde faktisk et lite overtak på nordlendingene. Etter rundt 20 min ble det stadig mer jevnere, og etter hvert tok bortelaget fullstendig over. Det resulterte sågar i tre scoringer.
    Lagene er ute på banen igjen. Vi er straks klare for avspark.
    Lyn starter med ballen.
    46'
    Skudd fra Hammer fra ca 19 meter, men forsøket går rett inn til Tromsø-keeperen.
    48'
    Johannesen tar et frispark fra ca 25 meter, men ballen går rett til en Tromsø-spiller.
    51'
    Balto med tilbakespill til egen keeper som bommer på ballen slik at den går ut til corner.
    54'
    Lyn får kontroll.
    54'
    Gjesdal får en fot på ballen slik at en Lyn-angrep går ut til corner.
    57'
    Det blir ny corner til vertene.
    57'
    Hammer med flott raid inne i Tromsø sin 16-meter, men den siste touchen på ballen blir litt for lang slik at det ender med utspark fra Kongshavn.
    59'
    Spillerbytte - Lyn
    Inn: Birger Wilhelm Rasmussen
    Ut: Christoffer Skårn
    ..
    59'
    Inn: Morten Gamst Pedersen
    Ut: Magnus Andersen
    59'
    Lyn 0 - 4 Tromsø
    Mål: Mikael Norø Ingebrigtsen
    Klinker ballen i krysset!
    62'
    Inn: Fadel Karbon
    Ut: Morten Bjornskau Johannesen
    ...
    67'
    Inn: Fredrik Michalsen
    Ut: Hans Norbye
    68'
    Lyn 0 - 5 Tromsø
    Mål: Jostein Gundersen
    Gundersen legger på til 5-0! Kampen er absolutt avgjort nå.
    69'
    Tromsø har kontroll i øyeblikket.
    75'
    Lyn 0 - 6 Tromsø
    Ingebrigtsen scorer fra 10 meter etter pasning fra Moussa.
    76'
    Inn: Eirik Bækkelund
    Ut: Birger Wilhelm Rasmussen
    ...
    78'
    Ola Sætherbakken
    82'
    Skudd fra Gjesdal fra 25 meter, men ballen går langt over mål.
    85'
    Nordlendingene farlig foran målet til Lyn, men nordlendingene får aldri avsluttet.
    88'
    En Tromsø-spiller med skudd som går rett utenfor mål fra ca 17 meter.
    88'
    Bortelaget kontrollerer kampen gjennom mye ballbesittelse.
    90'+1
    Lyn 0 - 7 Tromsø
    Mål: Fredrik Michalsen
    Målgivende: Jostein Gundersen
    Gundersen slår inn fra høyre. Der er Michalsen som gjør 7-0 med et fint skudd fra 10 meter.
    90'+1
    90'+4
    Da er kampen ferdig på Bislett. Tromsø vinner hele 0-7 i en kamp hvor klasseforskjellen virkelig kom til syne. Lyn startet kampen best, men etter ca 20 minutter og ut hadde nordlendingene overtaket. Lyn hadde lite å stille opp med mot Tippeliga-spillerne, og Tromsø viste at Lyn har en god jobb å gjøre skal de tilbake til godt, gammelt nivå.
    Undertegnede, Christian Aarstad, takker for seg og ønsker alle en god kveld videre!