1-1
16 064
7 872

Ble dekket av Jonas Bucher

Stor VIF-sjanse! Juklerød kommer seg fri på venstrekanten og finner Rijks foran mål. Spissen skyter får skutt fra kort hold, men Lyn-keeper Pedersen redder med beinet! Foto: Bjørn S. Delebekk / VG
    16'
    Nesten for Lyn! Nytt langt innkast fra Jørgen Vedal Sjøl på høyresiden, og ballen daler ned foran VIF-målet. Andreas Hellum lurer i boksen, men når akkurat ikke frem. VIF rydder unna. Foto: NTB
    19'
    Gult kort til Vålerenga
    Mees Rijks
    28'
    Mål for Vålerenga!
    Lyn 0 - 1 Vålerenga
    Mål: Daniel Håkans
    Målgivende: Elias Hagen
    33'
    Andre gule kort til Vålerenga
    Mees Rijks
    37'
    Mål for Lyn!
    Lyn 1 - 1 Vålerenga
    Mål: Andreas Hellum
    43'
    Petter Strand
    55'
    God VIF-sjanse! Petter Strand kommer seg til en avslutning fra høyre, men nok en benparade fra Pedersen stopper skuddet. Corner! Foto: Bjørn S. Delebekk / VG
    63'
    Spillerbytte - Lyn
    Inn: Julius Skaug
    Ut: Tobias Myhre
    64'
    Kjempesjanse for Lyn! Vertene mønstrer et flimrende angrep, og Johansen spilles fri på venstresiden i VIF-feltet. Prøver å bredside inn i nærmeste, men skuddet stryker stolpen. Nære! Foto: Bjørn S. Delebekk / VG
    66'
    Ny kjempesjanse for Lyn! Johansen avslutter like utenfor 16-meteren og får Sjøeng ut i full strekk. Hellum er på returen, men får ikke skuddet på mål fra kort hold! Så nære å bli tomålsscorer. Foto: Bjørn S. Delebekk / VG