Mål! Silkeborg IF tar ledelsen 0-1 ved Tonni Adamsen.
    Mål for Lyngby BK!
    Lyngby BK 1 - 1 Silkeborg IF
    Mål: Frederik Gytkjær
    Målgivende: Saevar Atli Magnusson
    Mål! Lyngby utligner på Lyngbyhallen. Målscorer: Frederik Gytkjær. Saevar Atli Magnusson var nest sist på ballen.
    4'
    Målet til Lyngby BK sjekkes av VAR
    5'
    Målet til Lyngby BK blir stående
    5'
    Lyngby BK får tildelt et frispark
    Frispark til Lyngby på halvdelen til Silkeborg IF.
    6'
    Silkeborg IF får tildelt et frispark
    Kyriakos Athanasiou signaliserer et frispark til Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Lyngby på egen banehalvdel.
    8'
    Lyngby BK blir avblåst for offside
    Frederik Gytkjær
    Lyngby angriper, men Kyriakos Athanasiou blåser for offside.
    9'
    Skudd på mål, Silkeborg IF
    Tonni Adamsen
    Silkeborg IF fosser forover og Tonni Adamsen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    Silkeborg IF, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Skudd utenfor mål, Silkeborg IF
    Sebastian Jorgensen
    Silkeborg IF angriper i Lyngby. Sebastian Jorgensen fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Lyngby tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Marcel Rømer ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    18'
    Lyngby slipper å klare seg uten Marcel Rømer som kommer tilbake på banen i Lyngby.
    19'
    Silkeborg IF får tildelt et hjørnespark
    Ferslev Anders Klynge
    I Lyngby slår Ferslev Anders Klynge en corner fra venstre.
    21'
    Skudd utenfor mål, Lyngby BK
    Willy Kumado
    Lyngby angriper, men avslutningen til Willy Kumado går utenfor.
    22'
    Lyngby BK får tildelt et hjørnespark
    Kolbeinn Birgir Finnsson
    Kolbeinn Birgir Finnsson (Lyngby) slår en corner fra høyre side på Lyngbyhallen.
    23'
    Frispark for Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    28'
    Lyngby angriper, men blir avblåst for offside.
    29'
    30'
    Kolbeinn Birgir Finnsson (Lyngby) løfter inn en corner fra høyre på Lyngbyhallen.
    33'
    Pascal Gregor
    Pascal Gregor (Lyngby) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    34'
    34'
    Kyriakos Athanasiou tildeler Lyngby en corner. Kolbeinn Birgir Finnsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    37'
    Lucas Hey
    I Lyngby får Lucas Hey (Lyngby) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    37'
    39'
    40'
    41'
    Gult kort til Silkeborg IF
    Lukas Klitten
    Dommer Kyriakos Athanasiou gir Lukas Klitten (Silkeborg IF) et gult kort.
    41'
    Silkeborg IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til Lyngby BK
    Frederik Gytkjær (Lyngby) pådrar seg et gult kort.
    42'
    Målsjanse til Silkeborg IF! Sebastian Jorgensen treffer mål, men keeper redder.
    44'
    44'
    44'
    Tonni Adamsen (Silkeborg IF) mottar sitt første gule kort for dagen på Lyngbyhallen.
    44'
    Kyriakos Athanasiou signaliserer et frispark til Lyngby.
    45'
    Spillerbytte - Silkeborg IF
    Inn: Kasper Kusk
    Ut: Sebastian Jorgensen
    Kent Nielsen (Silkeborg IF) gjør sitt første bytte for dagen. Kasper Kusk erstatter Sebastian Jorgensen.
    46'
    I Lyngby har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    Frispark Lyngby.
    48'
    En av Lyngbys spillere blir avblåst for offside.
    52'
    54'
    54'
    Alfred Finnbogason vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    55'
    Spillerbytte - Lyngby BK
    Inn: Rezan Corlu
    Ut: Alfred Finnbogason
    Alfred Finnbogason, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Rezan Corlu kommer inn for Lyngby.
    57'
    Kyriakos Athanasiou tildeler Lyngby en corner. Kolbeinn Birgir Finnsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    59'
    Frederik Gytkjær (Lyngby) kommer til avslutning på Lyngbyhallen - i stolpen! Oi, oi, oi.
    60'
    Lyngby angriper i Lyngby, men blir avblåst for offside.
    60'
    62'
    63'
    Mark Brink
    Dommer Kyriakos Athanasiou viser Mark Brink (Silkeborg IF) det gule kortet.
    63'
    Saevar Atli Magnusson
    Lyngby avanserer forover i Lyngby. Saevar Atli Magnusson avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Alexander Busch
    Alexander Busch (Silkeborg IF) får et gult kort av dommer Kyriakos Athanasiou.
    68'
    Det blir farlig! Frispark for Lyngby er nær straffområde.
    68'
    Inn: Pelle Mattsson
    Ut: Lasse Plato Christensen
    Bytte for Silkeborg IF. Pelle Mattsson kommer inn for Lasse Christensen på Lyngbyhallen.
    70'
    Inn: Andreas Oggesen
    Ut: Lukas Klitten
    Silkeborg IF bytter ut Lukas Klitten med Andreas Oggesen.
    70'
    En av Lyngbys spillere blir avblåst for offside på Lyngbyhallen.
    71'
    Silkeborg IF angriper. Tonni Adamsen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    75'
    75'
    Inn: Tobias Storm
    Ut: Kolbeinn Birgir Finnsson
    Kolbeinn Birgir Finnsson (Lyngby) erstattes av Tobias Storm.
    77'
    Inn: Mathias Kristensen
    Ut: Tochi Phil Chukwuani
    Lyngby gjør sitt tredje bytte. Tochi Phil Chukwuani erstattes av Mathias Kristensen.
    77'
    81'
    Silkeborg IF blir avblåst for offside
    Silkeborg IF fosser fremover, men Kyriakos Athanasiou blåser for offside på Lyngbyhallen.
    82'
    I Lyngby har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    82'
    Inn: Alexander Lind
    Ut: Soren Tengstedt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Silkeborg IF. Inn kommer Alexander Lind, mens Soren Tengstedt tar plass på benken.
    84'
    Kasper Kusk
    Kyriakos Athanasiou tildeler Silkeborg IF en corner. Kasper Kusk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    86'
    Mathias Kristensen
    86'
    Skudd på mål, Lyngby BK
    Sjanse i Lyngby! Frederik Gytkjær (Lyngby) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    89'
    Lyngby BK, prøver et skudd, men det reddes
    89'
    89'
    Inn: Brian Hamalainen
    Ut: Willy Kumado
    Willy Kumado (Lyngby) erstattes av Brian Hamalainen.
    90'
    Inn: Casper Kaarsbo Winther
    Ut: Marcel Rømer
    Lyngby bytter ut Marcel Rømer med Casper Kaarsbo Winther. Dette er det femte byttet som Freyr Alexandersson gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Inn: Mads Kaalund
    Ut: Tonni Adamsen
    Silkeborg IF bytter ut Tonni Adamsen med Mads Kaalund.
    90'+1
    Rezan Corlu
    Rezan Corlu (Lyngby) slår en corner fra venstre side på Lyngbyhallen.
    90'+2
    Dommer Kyriakos Athanasiou viser Saevar Atli Magnusson (Lyngby) det gule kortet.