Viborg FF avanserer forover og Zan Zaletel kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    11'
    Det blir farlig! Frispark for Lyngby er nær straffområde.
    13'
    Marcel Rømer
    Sjanse i Lyngby! Marcel Rømer (Lyngby) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    14'
    Hjørnespark til Lyngby BK
    16'
    18'
    Skudd utenfor mål, Viborg FF
    22'
    Viborg FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Isak Jensen
    Isak Jensen (Viborg FF) kommer seg fri på Lyngbyhallen, men avslutningen går utenfor.
    26'
    I Lyngby har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til Lyngby på egen banehalvdel.
    30'
    32'
    Sandi Putros tildeler Lyngby en corner. Kolbeinn Birgir Finnsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Andri Gudjohnsen
    Andri Gudjohnsen (Lyngby) header utenfor.
    34'
    Kolbeinn Birgir Finnsson (Lyngby) slår en corner fra høyre side på Lyngbyhallen.
    34'
    Mads Sondergaard Clausen
    Viborg FF avanserer forover i Lyngby. Mads Sondergaard Clausen avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    36'
    Viborg FF fosser fremover, men Sandi Putros blåser for offside på Lyngbyhallen.
    37'
    38'
    40'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til Lyngby like utenfor Viborg FF-området.
    41'
    Casper Kaarsbo Winther
    Målsjanse på Lyngbyhallen! Casper Kaarsbo Winther fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    42'
    I Lyngby slår Marcel Rømer en corner fra venstre.
    43'
    Mål for Lyngby BK!
    Lyngby BK 1 - 0 Viborg FF
    Mål: Andreas Bjelland
    Målgivende: Magnus Risgaard Jensen
    Mål! Lyngby tar ledelsen 1-0 ved Andreas Bjelland. Magnus Risgaard Jensen sto for den målgivende pasningen.
    43'
    Målet til Lyngby BK sjekkes av VAR
    45'+1
    Målet til Lyngby BK blir stående
    45'+1
    I Lyngby slår Kolbeinn Birgir Finnsson en corner fra høyre.
    45'+2
    Lyngby må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Viborg FF.
    45'+3
    45'+3
    Gult kort til Lyngby BK
    Magnus Risgaard Jensen
    Magnus Risgaard Jensen (Lyngby) mottar sitt første gule kort for dagen på Lyngbyhallen.
    45'+4
    Gult kort til Viborg FF
    Jean-Manuel Mbom
    Jean-Manuel Mbom (Viborg FF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+4
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    45'+5
    Rødt kort!
    Spilleren får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    45'+6
    Rødt kort til Viborg FF
    Ibrahim Said
    Utvisning! Viborg FFs Ibrahim Said får rødt kort og sendes av banen.
    45'+6
    46'
    49'
    50'
    Lyngby BK 2 - 0 Viborg FF
    Mål: Andri Gudjohnsen
    Lyngby øker ledelsen til 2-0 etter en heading av Andri Gudjohnsen.
    50'
    Frispark til Viborg FF på halvdelen til Lyngby.
    52'
    Frispark i en god posisjon for Viborg FF!
    54'
    58'
    Skudd utenfor mål, Lyngby BK
    60'
    61'
    63'
    Spillerbytte - Viborg FF
    Inn: Magnus Hee Westergaard
    Ut: Jakob Bonde
    Bytte for Viborg FF. Magnus Hee Westergaard kommer inn for Jakob Bonde på Lyngbyhallen.
    64'
    Inn: Srdan Kuzmic
    Ut: Daniel Anyembe
    Viborg FF bytter ut Daniel Anyembe med Srdan Kuzmic. Dette er det andre byttet som Jakob Poulsen gjør i dagens kamp.
    64'
    65'
    Andreas Bjelland ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    68'
    Andreas Bjelland er tilbake i kampen igjen.
    69'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lyngby fordi Andreas Bjelland får behandling for en skade på banen.
    70'
    Spillerbytte - Lyngby BK
    Inn: Lucas Lissens
    Ut: Andreas Bjelland
    Lyngby bytter ut Andreas Bjelland som ikke ser ut til å kunne fortsette. David Jean Nielsen blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Lucas Lissens.
    71'
    72'
    72'
    En av Lyngbys spillere går i offside.
    73'
    Frispark for Lyngby på egen banehalvdel.
    74'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til Viborg FF.
    74'
    Isak Jensen (Viborg FF) slår en corner fra venstre side på Lyngbyhallen.
    76'
    Isak Jensen (Viborg FF) løfter inn en corner fra høyre på Lyngbyhallen.
    77'
    Inn: Renato Junior
    Ut: Anosike Ementa
    Viborg FF bytter ut Anosike Ementa med Renato Junior.
    77'
    Inn: Abdul Malik Abubakari
    Ut: Isak Jensen
    Jakob Poulsen gjør dagens fjerde bytte i Lyngby, når han tar ut Isak Jensen og setter inn Abdul Malik Abubakari.
    78'
    79'
    Marcel Rømer (Lyngby) får et gult kort av dommer Sandi Putros.
    83'
    83'
    Inn: Brian Hamalainen
    Ut: Kolbeinn Birgir Finnsson
    David Jean Nielsen (Lyngby) gjør sitt andre bytte for dagen. Brian Hamalainen erstatter Kolbeinn Birgir Finnsson.
    84'
    Inn: Jonathan Amon
    Ut: Frederik Gytkjær
    Lyngby bytter ut Frederik Gytkjær med Jonathan Amon. Dette er det tredje byttet som David Jean Nielsen gjør i dagens kamp.
    84'
    86'
    Inn: Sergio Pereira Andrade
    Ut: Jean-Manuel Mbom
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Viborg FF. Inn kommer Sergio Pereira Andrade, mens Jean-Manuel Mbom tar plass på benken.