Fotball · 15. jan. 20224:01:54
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Palma.
    Skudd på mål, Espanyol
    Aleix Vidal
    Aleix Vidal (RCD Espanyol) avanserer forover på Estadi de Son Moix. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Mallorca får tildelt et hjørnespark
    Takefusa Kubo
    Takefusa Kubo (RCD Mallorca) slår en corner fra venstre side på Estadi de Son Moix.
    6'
    Espanyol får tildelt et frispark
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Skudd utenfor mål, Mallorca
    Jaume Costa
    Jaume Costa (RCD Mallorca) kommer seg fri på Estadi de Son Moix, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Mallorca får tildelt et frispark
    Frispark for RCD Mallorca på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark RCD Espanyol.
    9'
    Gult kort til Mallorca
    Jaume Costa
    Dommer Santiago Jaime Latre gir Jaume Costa (RCD Mallorca) et gult kort.
    9'
    Mallorca blir avblåst for offside
    Amath Ndiaye
    RCD Mallorca fosser fremover, men Santiago Jaime Latre blåser for offside på Estadi de Son Moix.
    11'
    Santiago Jaime Latre signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    13'
    Adria Pedrosa
    RCD Espanyol fosser forover og Adria Pedrosa fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    15'
    Raul De Tomas
    RCD Espanyol angriper. Raul De Tomas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    15'
    Santiago Jaime Latre signaliserer et frispark til RCD Mallorca på egen banehalvdel.
    17'
    Gult kort til Espanyol
    Dommer Santiago Jaime Latre viser Adria Pedrosa (RCD Espanyol) det gule kortet.
    17'
    18'
    19'
    Salva Sevilla
    I Palma slår Salva Sevilla en corner fra venstre.
    20'
    RCD Mallorca tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    I Palma har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Brian Olivan
    En av RCD Mallorcas spillere går i offside.
    28'
    29'
    Skudd utenfor mål, Espanyol
    RCD Espanyol angriper i Palma. Raul De Tomas fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    30'
    Sergi Gomez
    Sergi Gomez (RCD Espanyol) får et gult kort av dommer Santiago Jaime Latre.
    31'
    Mål for Mallorca!
    Mallorca 1 - 0 Espanyol
    Mål: Takefusa Kubo
    Mål! Takefusa Kubo gir RCD Mallorca ledelsen 1-0 i Palma.
    32'
    35'
    Frispark til RCD Mallorca på halvdelen til RCD Espanyol.
    36'
    44'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    45'+1
    Santiago Jaime Latre signaliserer et frispark til RCD Mallorca.
    46'
    Spillerbytte - Espanyol
    Inn: Oscar Melendo
    Ut: Nany Dimata
    Bytte for RCD Espanyol. Oscar Melendo kommer inn for Nany Dimata på Estadi de Son Moix.
    46'
    RCD Espanyol angriper, men avslutningen til Raul De Tomas går utenfor.
    47'
    49'
    Takefusa Kubo (RCD Mallorca) løfter inn en corner fra venstre på Estadi de Son Moix.
    50'
    Santiago Jaime Latre tildeler RCD Mallorca en corner. Salva Sevilla sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Salva Sevilla (RCD Mallorca) slår en corner fra venstre side på Estadi de Son Moix.
    53'
    Salva Sevilla (RCD Mallorca) løfter inn en corner fra venstre på Estadi de Son Moix.
    56'
    Keidi Bare
    RCD Espanyol avanserer forover i Palma. Keidi Bare avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Skudd på mål, Mallorca
    Sjanse til RCD Mallorca! Amath Ndiaye er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    Mallorca, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    58'
    60'
    Mallorca 2 - 0 Espanyol
    Mål: Abdon
    Målgivende: Salva Sevilla
    RCD Mallorca øker ledelsen til 2-0 etter en heading av Abdon. Det er en fin assist fra Salva Sevilla.
    60'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til RCD Mallorca.
    62'
    Mål for Espanyol!
    Mallorca 2 - 1 Espanyol
    Mål: Javi Puado
    Målgivende: Adria Pedrosa
    Mål! Javi Puado holder RCD Espanyolet inne i kampen med en redusering til 2-1. Adria Pedrosa var nest sist på ballen.
    62'
    Målet til Espanyol sjekkes av VAR
    66'
    Målet til Espanyol blir stående
    67'
    Inn: Loren Moron
    Ut: Oscar Regano
    RCD Espanyol gjør sitt andre bytte. Oscar Regano erstattes av Loren Moron.
    67'
    Inn: Manu Morlanes
    Ut: Keidi Bare
    Keidi Bare (RCD Espanyol) erstattes av Manu Morlanes.
    67'
    Javi Puado
    Javi Puado (RCD Espanyol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    Frispark RCD Mallorca.
    71'
    Spillerbytte - Mallorca
    Inn: Rodrigo Battaglia
    Ut: Salva Sevilla
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Mallorca. Inn kommer Rodrigo Battaglia, mens Salva Sevilla tar plass på benken.
    73'
    Inigo Ruiz De Galarreta
    Inigo Ruiz De Galarreta (RCD Mallorca) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    Sergi Darder
    Sergi Darder (RCD Espanyol) kommer til en målsjanse på Estadi de Son Moix, men klarer ikke å score.
    78'
    79'
    80'
    Aleix Vidal
    Dommeren gir Aleix Vidal (RCD Espanyol) et gult kort.
    80'
    Dani Rodriguez
    Santiago Jaime Latre tildeler RCD Mallorca en corner. Dani Rodriguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.