114
174
    I Palma slår Dani Rodriguez en corner fra høyre.
    3'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) løfter inn en corner fra venstre på Estadi de Son Moix.
    5'
    Nemanja Gudelj
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Nemanja Gudelj avslutter utenfor.
    5'
    Javier Alberola Rojas tildeler Sevilla FC en corner. Ivan Rakitic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Dani Rodriguez (RCD Mallorca) slår en corner fra venstre side på Estadi de Son Moix.
    10'
    Mål for Mallorca!
    Mallorca 1 - 0 Sevilla
    Mål: Cyle Larin
    Målgivende: Samu
    Cyle Larin dundrer ballen i mål og RCD Mallorca tar ledelsen 1-0 på Estadi de Son Moix. Samu var nest sist på ballen.
    11'
    Frispark for RCD Mallorca på egen banehalvdel.
    14'
    I Palma har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Pablo Maffeo
    Pablo Maffeo (RCD Mallorca) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    En av RCD Mallorcas spillere går i offside.
    18'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Estadi de Son Moix.
    20'
    RCD Mallorca må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sevilla FC.
    20'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Estadi de Son Moix.
    21'
    Lucas Ocampos
    Sevilla FC angriper, men avslutningen til Lucas Ocampos går utenfor.
    21'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til RCD Mallorca.
    22'
    En av RCD Mallorcas spillere blir avblåst for offside på Estadi de Son Moix.
    23'
    Ivan Rakitic
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Ivan Rakitic avslutter utenfor.
    26'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til RCD Mallorca.
    28'
    Dodi Lukebakio (Sevilla FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadi de Son Moix.
    29'
    Sevilla FC slipper å klare seg uten Dodi Lukebakio som kommer tilbake på banen igjen.
    30'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dodi Lukebakio (Sevilla FC) vrir seg av smerte i gresset.
    32'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Adnan Januzaj
    Ut: Dodi Lukebakio
    Det virker som Dodi Lukebakio ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Adnan Januzaj.
    33'
    Frispark RCD Mallorca.
    34'
    I Palma har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Lucas Ocampos (Sevilla FC) header ballen mot mål, men RCD Mallorca klarerer.
    36'
    Mallorca, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Javier Alberola Rojas tildeler Sevilla FC en corner. Ivan Rakitic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    I Palma slår Ivan Rakitic en corner fra venstre.
    43'
    Juanlu
    Juanlu (Sevilla FC) avanserer forover på Estadi de Son Moix. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+2
    45'+2
    Gult kort til Sevilla
    Youssef En-Nesyri
    Dommer Javier Alberola Rojas viser Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) det gule kortet.
    45'+2
    45'+2
    Skudd utenfor mål, Sevilla
    45'+5
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    46'
    Adnan Januzaj
    Sevilla FC angriper i Palma. Adnan Januzaj fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Frispark Sevilla FC.
    50'
    51'
    55'
    Sevilla FC avanserer forover i Palma. Lucas Ocampos avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    58'
    VAR sjekker om det er straffe til Sevilla
    59'
    Ingen straffe til Sevilla
    60'
    I Palma slår Ivan Rakitic en corner fra høyre.
    60'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Estadi de Son Moix.
    60'
    Sergio Ramos
    Sergio Ramos (Sevilla FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    60'
    60'
    RCD Mallorca tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Spillerbytte - Mallorca
    Inn: Abdon
    Ut: Cyle Larin
    RCD Mallorca bytter ut Cyle Larin med Abdon. Dette er det første byttet som Javier Aguirre gjør i dagens kamp.
    64'
    Målet til Sevilla sjekkes av VAR
    64'
    Målet til Sevilla blir annullert
    66'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    67'
    Gult kort til Mallorca
    Jaume Costa
    Dommer Javier Alberola Rojas gir Jaume Costa (RCD Mallorca) et gult kort.
    68'
    Inn: Giovanni Gonzalez
    Ut: Martin Valjent
    Javier Aguirre (RCD Mallorca) gjør sitt andre bytte for dagen. Giovanni Gonzalez erstatter Martin Valjent.
    69'
    Inn: Toni Lato
    Ut: Jaume Costa
    Bytte for RCD Mallorca. Toni Lato kommer inn for Jaume Costa på Estadi de Son Moix.
    69'
    Sevilla FC angriper, men Javier Alberola Rojas blåser for offside.
    70'
    En av RCD Mallorcas spillere blir avblåst for offside.
    72'
    Boubakary Soumare
    Boubakary Soumare (Sevilla FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadi de Son Moix.
    74'
    I Palma slår Dani Rodriguez en corner fra venstre.
    75'
    Sevilla FC angriper i Palma. Ivan Rakitic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    79'
    Inn: Manu Morlanes
    Ut: Sergi Darder
    Javier Aguirre gjør dagens fjerde bytte i Palma, når han tar ut Sergi Darder og setter inn Manu Morlanes.
    81'
    Inn: Antonio Sanchez
    Ut: Dani Rodriguez
    RCD Mallorca gjør sitt femte bytte. Dani Rodriguez erstattes av Antonio Sanchez.
    81'
    Antonio Sanchez
    RCD Mallorca fosser forover og Antonio Sanchez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    83'
    83'
    Inn: Oliver Torres
    Ut: Djibril Sow
    Sevilla FC bytter ut Djibril Sow med Oliver Torres.
    84'
    Adria Pedrosa (Sevilla FC) løfter inn en corner fra venstre på Estadi de Son Moix.
    84'
    Javier Alberola Rojas tildeler Sevilla FC en corner. Adnan Januzaj sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.