Hei og velkommen til livedekningen av kampen mellom Manchester City og Chelsea!
    Manchester City (3-5-2): Ederson - Ake, Dias, Laporte - Torres, Cancelo, Rodri, Mendy, Sterling - Aguero, Jesus.
    Spent på akkurat hvordan formasjonen til Manchester City blir i dag, her er det mange muligheter.
    Chelsea (3-5-2): Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - James, Ziyech, Kanté, Gilmour, Alonso - Pulisic, Werner.
    Dette er altså en forsmak på sesongens Champions League-finale, men det blir nok vanskelig for Chelsea å lese så mye ut av denne kampen. City gjør hele ni bytter fra midtukens semifinale i Champions League mot Paris Saint-Germain.
    Dette er altså en kamp hvor Manchester City kan sikre seg ligagullet. Seier er nødvendig for at det skal skje i dag.
    Werner sparker kampen i gang.
    1'
    Rolig åpning på kampen.
    2'
    Kampens første mulighet. Christensen feilberegner et oppspill og Ferran Torres får fri bane mot mål. Han blir mer eller mindre løpt opp av Rüdiger og skuddet, under press, går utenfor.
    5'
    To skudd fra City. Først er det Jesus som skyter fra 20 meter, men han treffer bare ryggen til lagkamerat Aguero. Ballen spretter til Mendy, som skyter et stykke utenfor.
    8'
    Ikke noe fyrverkeri her i åpningen. Tett og jevnspilt så langt.
    11'
    Chelsea har ikke fått til noe offensivt de første 12 minuttene.
    12'
    Men så får de et frispark i god posisjon etter at Sterling mister ballen og sklitakler Werner.
    13'
    Gult kort til Manchester City
    Raheem Sterling
    Soleklart gult kort.
    13'
    Er nok først og fremst et innlegg som er mulig for Chelsea nå. Frisparket er like ved hjørnet av 16-meteren.
    13'
    James prøver seg vel faktisk med et skudd. Rett i muren.
    14'
    Chelsea er bedre med nå. Ruller fint opp på høyresiden, hvor James slår hardt inn foran mål. Ederson er raskt ute og holder ballen.
    15'
    Rodrigo skyter fra 30 meter. Via et Chelsea-bein og ut til hjørnespark.
    17'
    Tøffe dueller foran mål. Går via bakhodet til Laporte og over.
    18'
    James felles og frispark til Chelsea ute på kanten. Flytter opp spillere og skal løfte ballen inn i boksen.
    21'
    Aké header unna.
    22'
    Corner til City.
    24'
    Mendy kommer ut og holder ballen i fast grep.
    25'
    Werner går ned i bakken etter en duell med Laporte. Blir stemplet på foten der.
    28'
    Werner rister av seg smellen.
    28'
    Laporte prøver å spille ut til Mendy, men midtstopperen spiller bare ballen ut til kast.
    31'
    Werner avslutter fint og sender ballen i mål bak Ederson, men flagget kommer helt korrekt opp for offside.
    33'
    Werner starter på rett side og kommer seg til en ny avslutning, men denne gangen sender han skuddet godt utenfor.
    34'
    Sterling skyter på halvvolley fra 20 meter. Ballen har god retning ned mot det nærmeste hjørnet, men det blir ikke nok kraft og Mendy redder enkelt.
    35'
    Fint innlegg fra Mendy. Christensen får ballen unna og ut til hjørnespark.
    37'
    Azpilicueta header unna.
    38'
    Antall stemmer: 2905
    Nytt innlegg fra Mendy. Over alt og alle og ut til kast.
    39'
    Ziyech skyter fra 25 meter og skuddet er bra! Ederson er med på notene og får slått unna.
    43'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 0 Chelsea
    Mål: Raheem Sterling
    Målgivende: Sergio Aguero
    City tar ledelsen! Christensen feilberegner i en løpsduell med Jesus. Spissen spiller på tvers til Aguero, som bare skal sette ballen i det tomme målet. Grunnet en dårlig berøring er det imidlertid Sterling som kommer bakfra og setter ballen i mål.
    44'
    Ser ut til at Christensen ble skadet i situasjonen.
    45'+1
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Straffe til Manchester City! Gilmour hekter i Jesus og City får muligheten til å sikre seg en drømmeavslutning på denne omgangen.
    45'+2
    Aguero gjør seg klar.
    45'+3
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Kurt Zouma
    Ut: Andreas Christensen
    45'+3
    Manchester City bommer på straffe! Aguero prøver seg med en panenka, men det er ikke nok kraft i den. Mendy kommer seg på beina igjen og redder straffen!
    45'+3
    City holder mye på ball her i starten av omgangen.
    48'
    Werner prøver seg med et skudd fra skrått hold. Lykkes ikke med det og skyter utenfor.
    50'
    Aguero skyter fra 30 meter. Ikke noe godt treff og enkelt inn til Mendy.
    52'
    Sterling prøver å komme seg fri inne i feltet, men avskjæres av Azpilicueta. Engelskmannen tar telling og tar seg til ansiktet, uten at dommeren gjør noe. Azpilicueta ikke spesielt imponert heller.
    53'
    Fikk seg en liten arm opp i halsen/ansiktet, men virket ikke som noe stygt spill fra Azpilicueta.
    54'
    Chelsea ruller opp et fint angrep, men Pulisic får ikke ballen inn foran mål.
    58'
    Stadig mer Chelsea. City ligger tålmodig og venter på kontringsmulighetene.
    59'
    Alonso kommer rundt på kanten. Prøver å slå lavt inn foran mål, men det blokkeres ut til kast.
    60'
    Par skuddforsøk fra Chelsea fra 16 meter. Først er det James som skyter, men må se at det skuddet blir blokkert. Så er det Pulisic som får sjansen, men skuddet går over mål.
    61'
    Mål for Chelsea!
    Manchester City 1 - 1 Chelsea
    Mål: Hakim Ziyech
    Målgivende: Cesar Azpilicueta
    Utligning! Fint angrep fra Chelsea og Azpilicueta legger lurt ut mot Ziyech, som legger ballen til rette og dunker ballen ned i nærmeste hjærne fra 15 meter. Ederson får en hånd på ballen, men det er ikke nok!
    63'
    City trenger altså tre poeng i dag for å sikre ligagullet (som de nok har ganske god kontroll på altså). For Chelsea så er hvert poeng viktig med tanke på kampen om å ende topp 4.
    67'
    Inn: Jorginho
    Ut: N'Golo Kante
    Bytte på midten for Chelsea.
    68'
    City får en corner. Den er godt slått, men Chelsea får klarert.
    69'
    De kontrer også direkte, men det stopper når Werner går i bakken etter en duell med Cancelo. Tyskeren vil ha frispark, men blir ikke hørt.
    70'
    Cancelo skaffer nok en corner.
    70'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Phil Foden
    Ut: Ferran Torres
    71'
    Inn: Ilkay Gündogan
    Ut: Sergio Aguero
    71'
    Foden tar hjørnesparket. Det heades ut i returrom til Gündogan, men det blir ikke noen superstart på innhoppet. Skuddet fra 16 meter går høyt over.
    72'
    James kommer seg fint rundt på kanten og slår lavt inn foran mål. Werner kommer skliende, men akkurat for sent.
    73'
    Et kvarter igjen - får vi et avgjørende mål?
    75'
    Ut: Hakim Ziyech
    76'
    James løfter inn mot Werner, men den går like over hodet til tyskeren. Cancelo sender ballen ut til hjørnespark.
    77'
    Klareres av Dias.
    77'
    Så er det Jesus som kommer seg til skudd, men fra 16 meter sender han ballen et godt stykke utenfor. Ikke helt i balanse i skuddøyeblikket.
    78'
    Werner runder keeper og setter ballen i mål, men offsideflagget kommer opp. Er en liten meter for langt inne.
    80'
    Inn: Oleksandr Zinchenko
    Ut: Benjamin Mendy
    80'
    Ny annullert scoring! Denne gang er det Hudson-Odoi som er litt for langt inne. Godt spill fra Chelsea.
    81'
    VAR-sjekken er gjennomført og konkluderer med at det var offside.
    82'
    Sterling er på vei gjennom, men en fantastisk takling fra Zouma inne i 16-meteren redder Chelsea.
    82'
    Cancelo kan legge inn, men går inn i banen og forsøker seg med en avslutning. Høyt over.
    84'
    Nesten for City! Det er innbytterne som kombinerer. Gündogan slår inn mot Foden, som fra en vanskelig vinkel prøver å flikke ballen i mål. Går like utenfor stolpen!
    86'
    Gündogan får en skuddmulighet, men det blokkeres fint av Jorginho.
    87'
    City roper på straffe! Sterling går i bakken etter at Zouma er litt på hælene hans, men spillet vinkes videre.
    88'
    Ederson er litt ute fra streken og det ser Alonso, som prøver å lobbe over. Treffer ikke helt med retningen, men via fingrene til Ederson og ut til corner.
    89'
    City får ballen unna.
    90'
    Gabriel Jesus
    Feller Pulisic på vei fremover.
    90'
    Det er lagt til tre minutter.
    90'+1
    Manchester City 1 - 2 Chelsea
    Mål: Marcos Alonso
    Målgivende: Timo Werner
    City må utsette gullfesten! Werner med et glimrende forarbeid og inne foran mål kommer Alonso. Får et sleivtreff, men får ballen forbi Ederson og i mål!
    90'+2
    Kampen er slutt! Chelsea snur kampen i andre omgang og vinner 2-1. Langt, langt steg i kampen om en topp fire-plassering for Chelsea, som nå er oppe på tredjeplass med tre runder igjen.