Everton (4-3-3): Stekelenburg - Coleman, Jagielka, Williams, Ovieda - Barry, Gueye, Cleverley - Deulofeu, Lukaku, Bolasie
    Manchester City (3-4-3): Bravo - Stones, Otamendi, Clichy - De Bruyne, Gündogan, Fernandinho, David Silva - Sané, Iheanacho, Sterling
    Sergio Agüero må finne seg i å starte på benken, mens Kevin De Bruyne er tilbake fra skade, litt tidligere enn antatt for Manchester City.
    0'
    Sané forsøker seg - keeper slår til corner.
    4'
    Everton ballen klarert i første omgang, men City beholder ballen høyt i banen. Får ingenting ut av det.
    5'
    Manchester City har startet best de første minuttene på Etihad.
    5'
    Deulofeu slår ballen inn, men i feltet taper Lukaku duellen.
    8'
    Otamendi feller Barry. Frispark til Everton på mellom 20-25 meter. Lukaku stiller seg opp!
    9'
    Lukaku forsøker seg - over og utenfor.
    9'
    Sané går i bakken og vil ha straffe helt på kanten av sekstenmeteren etter å ha lurt Oviedo, men dommeren lar spillet gå. Det er kontakt, men det ser da ut som om Sané hjelper veldig til. Ser med andre ord greit ut på reprisene, men det kommer til å bli diskutert.
    11'
    De Bruyne fyrer fra 18 meter, via en spiller og til corner. Viktig blokkering for Everton, der.
    15'
    Fernandinho nikker utenfor. City har for øvrig hatt ballen i 70 prosent av kampen.
    15'
    Sterling i duell mot Coleman. Førstnevnte vinner corner, hjemmelagets tredje.
    16'
    Blir først klarert, men City trykker på videre. Silva slår ballen hardt inn langs bakken, men der får en Everton-spiller klarert i siste liten. City nærmer seg!
    17'
    Frispark til City fra 17 meter. Her kommer det til å bli skudd!
    18'
    De Bruyne får lov til å prøve seg - i muren!
    18'
    De Bruyne får en og to sjanser til å legge inn, men Everton får ballen litt unna.
    19'
    Manchester City har et fryktelig press på Everton nå!
    19'
    Sterling skyter, via en spiller og i hendene til Stekelenburg.
    20'
    - Everton inviterer City inn, og man føler det bare leder til en ting. Hvis jeg var i posisjon, ville jeg bedt Ronald Koeman (Everton-manager) bytte formasjon, sier Martin Keown, tidligere engelsk landslagsspiller, på BBC.
    20'
    Hjemmelaget nærmer seg nå. David Silva med mange stikker som blir klarert i siste liten.
    22'
    Frispark til City rett utenfor sekstenmeteren, men fra skrå vinkel.
    22'
    Det blir et innlegg, men nikket til Iheanacho blir klarert.
    22'
    Everton kommer seg virkelig ikke ut av egen halvdel. Det er City for alle pengene nå.
    23'
    Lukaku får ballen unna farlig område.
    24'
    Det skorter ikke på ballbesittelse og antall cornere for hjemmelaget, men de store sjansene har uteblitt.
    24'
    David Silva klinker til fra 17 meter - rett over.
    27'
    De Bruyne skyter. I blokka.
    28'
    De Bruyne forsøker seg igjen - utenfor. Man forventer bedre fra belgieren enn det.
    29'
    Sterling blir tatt stygt av Coleman, en skikkelig stempling i ankelområdet. Trenger behandling.
    30'
    Coleman er heldig som slipper kort der.
    31'
    Ballbesittelse: 76-24
    32'
    City spiller klikk-klakk innenfor feltet til Everton, men klarer ikke få skutt. Til slutt bryter Everton.
    36'
    Everton på en sjelden visitt, og Bolasie kommer til innlegg. Klareres.
    39'
    Sterling kommer til innlegg, men igjen står en Everton-spiller i veien før det blir ordentlig farlig. Bortelagets forsvar har vært gode.
    41'
    STRAFFE! Jagielka feller David Silva - og pipeblåseren peker på krittmerket!
    42'
    REDNING! Kevin De Bruyne makter ikke overliste Stekelenburg! For en redning!
    43'
    Ballbesittelse: 73-27
    45'
    Det er lagt til to minutter.
    45'+1
    45'+3
    46'
    Vi er i gang igjen på Etihad.
    46'
    Brukbar mulighet for gjestene! Deulofeu drar seg inn i banen og tvinger frem en god redning av Bravo!
    47'
    Klareres.
    49'
    Nesten for City! Sane slår hardt inn og finner Iheanacho, som prøver å flikke ballen i mål. Stekelenburg med en god redning!
    51'
    Sterling slår hardt inn, Williams får klarert.
    53'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Sergio Aguero
    Ut: Kelechi Iheanacho
    56'
    Sterling kommer rundt og slår inn. Williams klarerer nok en gang til corner.
    57'
    Ny corner.
    57'
    Otamendi går ned i duell med Jagielka, men ballen ender i klypene til Stekelenburg.
    58'
    Corneren klareres.
    54'
    Sterling bruker farta og drar seg forbi Oviedo. Slår inn, men ballen går via Jagielka og Sterling igjen. Utspark.
    60'
    Sane slår inn fra venstre. Enkelt for Stekelenburg.
    61'
    Mål for Everton!
    Manchester City 0 - 1 Everton
    Mål: Romelu Lukaku
    Everton tar ledelsen på Etihad! Everton og Lukaku kontrer og spissen får store rom å boltre seg på. Fra kloss hold gjør belgieren ingen feil.
    63'
    Nå blir det et - mildt sagt - massivt press mot Evertons mål.
    65'
    Klareres av Everton-forsvaret, som har samtlige spillere i egen boks på corner.
    66'
    Straffe til City! Jagielka klipper ned Agüero på 15 meter og dommer dømmer straffe!
    68'
    Stekelenburg redder mesterlig! Svak straffe fra Agüero.
    69'
    Astronomisk sjanse til Agüero, bare sekunder etter straffemissen! Spiller vegg med Silva og skyter fra 14 meter. Strålende redning av den nederlandske sisteskansen!
    69'
    Corneren klareres, men City biter seg fast og vinner tilbake ball.
    70'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 1 Everton
    Mål: Nolito
    Innbytteren utligner! Silva slår inn og finner Nolito i boks, som header ballen via gresset og i mål. Vi er like langt!
    70'
    Inn: Nolito
    Ut: Leroy Sane
    70'
    Corneren fra Silva klareres. Gode i egen boks, Everton.
    76'
    De Bruyne prøver seg fra nærmest død vinkel. Går ikke.
    77'
    Frispark til City på 25 meter etter at Barry feller de Bruyne.
    79'
    Kjemperedning av Stekelenburg! De Bruyne får skutt fra 25 meter, men Stekelenburg får slått ballen via stolpen og til corner!
    81'
    Klareres for n'te gang.
    81'
    Gult kort til Everton
    Seamus Coleman
    Får gult for å drøye.
    80'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Kevin Mirallas
    Ut: Yannick Bolasie
    82'
    Ashley Williams
    Takler De Bruyne, men ser ikke ut som han er nær belgieren, Williams. Uansett, frispark i god posisjon til City.