Dagens dommer, Martin Atkinson, blåser i gang kampen.
    Kevin De Bruyne
    Målsjanse til Manchester City! Kevin De Bruyne treffer mål, men keeper redder.
    1'
    5'
    Sjanse til Manchester City! Kevin De Bruyne er nær ved å score, men keeper redder.
    5'
    Martin Atkinson signaliserer et frispark til Fulham FC på egen banehalvdel.
    7'
    I Manchester slår Kevin De Bruyne en corner fra venstre.
    9'
    Fulham FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for Fulham FC på egen banehalvdel.
    13'
    Leroy Sane
    Manchester City fosser forover og Leroy Sane fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    14'
    14'
    Martin Atkinson tildeler Manchester City en corner. Kevin De Bruyne sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Manchester City, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Luciano Vietto
    Fulham FC angriper. Luciano Vietto får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    Kevin De Bruyne (Manchester City) slår en corner fra venstre side på Etihad Stadium.
    18'
    Kevin De Bruyne (Manchester City) løfter inn en corner fra venstre på Etihad Stadium.
    18'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 0 Fulham
    Mål: Brahim Diaz
    Målgivende: Vincent Kompany
    Mål! Manchester City tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Brahim Diaz på Etihad Stadium. Det er en fin assist fra Vincent Kompany.
    18'
    Brahim Diaz
    Målsjanse til Manchester City! Brahim Diaz treffer mål, men keeper redder.
    21'
    21'
    Phil Foden
    Manchester City angriper i Manchester. Philip Foden fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Fabian Delph
    Manchester City angriper, men avslutningen til Fabian Delph går utenfor.
    23'
    Fabian Delph skyter i stolpen! Stor sjanse for Manchester City i Manchester.
    25'
    Frispark Manchester City.
    27'
    Sjanse! Manchester City avanserer forover, men Kevin De Bruyne avslutter utenfor.
    28'
    Martin Atkinson signaliserer et frispark til Fulham FC.
    31'
    Leroy Sane
    Manchester City avanserer forover i Manchester. Leroy Sane avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Phil Foden
    Manchester City angriper på Etihad Stadium. Philip Foden header utenfor.
    44'
    Fulham FC angriper, men Martin Atkinson blåser for offside.
    45'
    Gabriel Jesus
    Gabriel Jesus (Manchester City) avanserer forover på Etihad Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    45'+1
    Kevin De Bruyne (Manchester City) løfter inn en corner fra høyre på Etihad Stadium.
    45'+2
    I Manchester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Leroy Sane (Manchester City) slår en corner fra venstre side på Etihad Stadium.
    48'
    Frispark til Manchester City på halvdelen til Fulham FC.
    50'
    Manchester City angriper og Gabriel Jesus får avsluttet. Headingen treffer ikke Fulham FC-målet.
    51'
    Kevin De Bruyne (Manchester City) kommer seg fri på Etihad Stadium, men avslutningen går utenfor.
    53'
    Andre Schurrle
    Fulham FC fosser forover og Andre Schurrle fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    58'
    58'
    Skudd på mål, Manchester City
    60'
    60'
    64'
    På Etihad Stadium fyrer Gabriel Jesus (Manchester City) av et skudd - i stolpen!
    65'
    Manchester City 2 - 0 Fulham
    Brahim Diaz setter ballen i mål og øker Manchester Citys ledelse til 2-0 i Manchester.
    65'
    I Manchester slår Kevin De Bruyne en corner fra høyre.
    68'
    69'
    Spillerbytte - Fulham
    Inn: Maxime Le Marchand
    Ut: Tim Ream
    Fulham FC bytter ut Tim Ream med Maxime Le Marchand. Dette er det første byttet som Slavisa Jokanovic gjør i dagens kamp.
    69'
    70'
    Frispark i en god posisjon for Manchester City!
    72'
    Martin Atkinson tildeler Manchester City en corner. Leroy Sane sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    76'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Riyad Mahrez
    Ut: Brahim Diaz
    Manchester City bytter ut Brahim Diaz med Riyad Mahrez.
    78'
    79'
    Frispark Fulham FC.
    80'
    Gult kort til Manchester City
    Vincent Kompany
    Dommer Martin Atkinson gir Vincent Kompany (Manchester City) et gult kort.
    80'
    Martin Atkinson signaliserer et frispark til Manchester City på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Floyd Ayite
    Ut: Andre Schurrle
    Bytte for Fulham FC. Floyd Ayite kommer inn for Andre Schurrle på Etihad Stadium.
    81'
    Riyad Mahrez (Manchester City) slår en corner fra høyre side på Etihad Stadium.
    82'
    Kevin De Bruyne (Manchester City) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Etihad Stadium.
    85'
    Inn: Claudio Gomes
    Ut: Kevin De Bruyne
    Claudio Gomes (Manchester City) erstatter Kevin De Bruyne som ser ut til å måtte forlate Etihad Stadium med en skade.
    86'
    86'
    Leroy Sane
    Målsjanse! Leroy Sane (Manchester City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Leroy Sane (Manchester City) løfter inn en corner fra venstre på Etihad Stadium.