4 347

Ble dekket av Sebastian Melsom Johansen

Hei og velkommen til denne livedekningen av Premier League-oppgjøret mellom Manchester City og Watford.
    Vi venter på lagoppstillingene.
    Mahrez og Foden benkes for City, mens Sterling og Grealish starer. King også i startelleveren for gjestene.
    Det er veldig viktig for City å ikke gå på en smell mot Watford i dag. De leder ligaen, men med bare ett fattig poeng ned til Liverpool på 2.-plass.
    City møter følgende motstandere i de resterende kampene i serien: Leeds (B), Newcastle (H), West Ham (B), Aston Villa (H) og Wolves (B). De skal også møte Real Madrid i Champions League mellom oppgjørene mot Leeds og Newcastle.
    City har ikke tapt i ligaen siden 19. februar. Fortsetter de rekken hjemme mot Watford?
    Der er vi i gang!
    1'
    Sissoko spiller gjennom Sarr på kanten, men Zinchenko feller han og bøtes med frispark.
    2'
    Sarr ligger fortsatt nede etter han fikk knottene til ukraineren i leggen.
    3'
    Der er han oppe på beina igjen, men det ble altså ikke frispark der.
    3'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 0 Watford
    Mål: Gabriel Jesus
    Målgivende: Oleksandr Zinchenko
    GABRIEL JESUS! Cancelo slår over hele feltet til Zinchenko, som igjen banker den inn i feltet til Jesus, som prikker ballen i mål.
    4'
    City presser frem en corner.
    6'
    Hjørnespark
    Den slås mot første og heades bakover og ut av feltet.
    7'
    Skudd på mål
    De Bruyne spiller gjennom Fernandinho, som prøver seg på et skudd, men det går rett på keeper.
    8'
    Cancelo prøver å finne Jesus inne i feltet, men den blir blokkert ut til corner.
    10'
    Hjørnespark
    Den legges midt i og blir headet ut til en ny corner. Den tar de kort.
    10'
    Grealish setter opp De Bruyne som slår inn 45, men den går til en Watford-spiller.
    11'
    Ny corner til City.
    12'
    Hjørnespark
    Mot første og rett opp i luften.
    12'
    Så kommer Dennis seg alene med keeper, men han bruker alt for lang tid og Zinchenko får tid til å løpe han opp og stoppe han.
    12'
    De Bruyne legger inn mot Jesus, men den er Foster ute og plukker.
    14'
    Mye City her nå! Kommer seg til to sjanser på rappen, men Foster er på jobb og redder. Første fra Cancelo før Sterling også fikk testet siktet.
    15'
    De Bruyne prøver seg på et innlegg, men den blir blokkert ut til corner.
    18'
    Hjørnespark
    Den slås over alt og alle.
    19'
    Dennis drar seg inn i feltet og prøver å spille den videre, men den får City-forsvaret sparket unna fare.
    20'
    Sterling slår inn, men den går rett på Foster.
    22'
    Manchester City 2 - 0 Watford
    Målgivende: Kevin De Bruyne
    IGJEN! De Bruyne slår knallhardt inn i feltet, rett på hodet til Jesus, som stanger inn sitt andre for dagen.
    23'
    Watford vinner en corner.
    25'
    Hjørnespark
    Den slås mot første og klareres rett ut igjen.
    25'
    Målgivende: Emmanuel Dennis
    REDUSERER! Fantastisk Watford-angrep når Dennis spiller gjennom Kamara, som banker inn reduseringen!
    28'
    Zinchenko slår inn, men den er alt for høy. Men Samir tar ingen sjanser når den kommer mot han, og header den ut til corner.
    32'
    Hjørnespark
    Den slås midt i feltet, men går over en City-spiller og videre til Jesus utenfor boksen, som klemmer til. Dessverre for han er det ikke der han får hat tricket sitt, for den går langt utenfor.
    32'
    Manchester City 3 - 1 Watford
    Mål: Rodri
    Målgivende: Gabriel Jesus
    HAR DU SETT?? FOR EN PERLE! Rodri får ballen av Jesus og tar den ned på brystkassa, før han banker til fra 20 meter og setter den rett i krysset.
    34'
    Jesus vinner ballen på hjørnet av 16-meteren og spiller inn til Sterling, som banker til, men den går himmelhøyt over mål.
    37'
    Så blir nesten Cancelo spilt alene med keeper, men den blir akkurat litt for hard.
    42'
    Gult kort til Manchester City
    Joao Cancelo
    Cleverly blir tatt hardt av Cancelo. Backen må bøte med gult kort og frispark.
    43'
    Jesus spiller gjennom Sterling, som drar på en skuddfinte, men det ender bare i at han mister ballen.
    45'+1
    Det er lagt til to minutter.
    45'+1
    Hjørnespark
    Watford vinner er corner som de legger midt i. Den blir klarert ut av feltet.
    45'+2
    Går ut til Sarr som banker til, men den avslutningen er for dårlig.
    45'+2
    Der er vi i gang igjen!
    46'
    Straffe til City!
    46'
    Det tok knapt ti sekunder! Jesus kommer seg alene med Foster, som meier han ned inne i 16-meteren.
    46'
    Det tar litt tid her nå. Dommer kommuniserer med VAR.
    47'
    Det blir straffe, det. Jesus går frem.
    48'
    Manchester City scorer på straffe!
    Manchester City 4 - 1 Watford
    HAT TRICK! Den setter han kontant til høyre for keeper!
    48'
    Mye surr fra dommerne nå... Men spillet er i gang igjen.
    50'
    Manchester City 5 - 1 Watford
    FIRE! Jesus med sitt fjerde mål for dagen! Brasilianeren og De Bruyne spiller vegg før spissen setter inn nok et mål.
    53'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Ilkay Gündogan
    Ut: Kevin De Bruyne
    56'
    Hjørnespark
    City vinner en corner som de slår midt i feltet. Etter litt klabb og babb ender ballen hos Rodri, som banker ballen over mål.
    60'
    Dennis blir spilt gjennom og får avsluttet, men skuddet går rett på Ederson.
    61'
    Inn: Nathan Ake
    Ut: Aymeric Laporte
    63'
    Cancelo slår inn mot Gundogan som prøver å forlenge den i mål, men Foster får dyttet den ut til corner.
    64'
    Hjørnespark
    Den slår i midten og klareres.
    64'
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Ismaila Sarr
    69'
    Inn: Craig Cathcart
    Ut: Samir
    69'
    Inn: Riyad Mahrez
    Ut: Rodri
    70'
    City vinner en corner.
    72'
    Hjørnespark
    Den slås på første og blir klarert ut.
    72'
    Fernandinho for hard mot Cleverly. Frispark til gjestene.
    74'
    Inn: Edo Kayembe
    Ut: Imran Louza
    75'
    Denne kampen er punktert for lenge siden, men Watford holder i hvert fall oppe presset. City har derimot få problemer med å spille av presset.
    77'
    Watford forsøker en lang crosser, men ballen går over sidelinjen.
    79'
    City med en flott angrep, men roter litt med den siste touchen i feltet. Watford tar over.
    80'
    Oioi! Watford er nære en redusering etter et frispark. Svinges godt inn i feltet hvor Joao Pedro får hodet på ballen. Like utenfor!
    82'
    Watford med en ny avslutning i boksen, men det blokkeres!
    85'
    Cancelo med en suser, men et stykke til side for mål!
    86'
    City kombinerer fint i boksen og det er Grealish som får avsluttet. Keeper med grei kontroll på den!