Manchester United: Romero, Lindelöf, Smalling, Blind, Shaw, Herrera, Pogba, Mata, Lingard, Mkhitaryan, Rashford. Reserver: Pereira, Darmian, Rojo, Fellaini, McTominay, Lukaku, Martial.
    Derby: Carson, Keogh, Russell, Lawrence, Wisdom, Pearce, Winnall, Weimann, Olsson, Thorne, Huddlestone. Reserver: Mitchell, Martin, Baird, Bennett, Vydra, Hanson, Nugent.
    0'
    Dommer Kevin Friend blåser i gang kampen, og Derby tar avspark.
    1'
    Bra stemning på Old Trafford i starten. Langt ifra fullsatt, men en finfin aften for cupfotball dette. Derby er i god form, og ligger på 2. plass i Championship for øyeblikket.
    2'
    Herlig forarbeid av Pogba som leverer en leken dragning og serverer til Lingard. Han skyter over fra 12-13 meters hold. Vil ha corner, men dommer Friend dømmer utspill fra femmeteren.
    3'
    Et frispark løftes inn i feltet, men Herreras heading er ufarlig utenfor.
    6'
    Lindelöf legger inn fra høyre, men ballen går over kortlinjen.
    8'
    Hjemmelaget presser nå. Blind slår inn fra venstre, men ballen heades unna av en Derby-forsvarer.
    9'
    Pogba prøver seg med et skudd fra 18-20 meter. Treffer ikke målet til tidligere England-keeper Scott Carson.
    9'
    Derby på en sjelden visitt, men skuddet fra Winnall blir blokkert.
    10'
    Mkhitaryan spilles frem på høyrekanten, men det harde innlegget hans seiler utenfor.
    11'
    Derby ypper seg stadig nå, men det blir ikke spesielt farlig.
    15'
    Rashford finter seg til avslutning fra 15 meter, men blåser ballen hardt over målet til Carson.
    19'
    Manchester United får frispark i farlig posisjon.
    20'
    Mata tar den, og sikter seg inn mot krysset oppe til høyre for Carson. Keeperen kaster seg og slår til corner.
    21'
    Hjørnesparket blir det ikke noe farlig ut av. Derby klarerer.
    22'
    Så er det Derby sin tur. Russell legger inn fra venstre, og Olsson header - Romero gjør en god redning.
    23'
    Det påfølgende hjørnesparket havner på hodet til Pearce, men han header over fra fem-seks meter. Burde fått den på målet!
    23'
    Hjemmelaget sliter voldsomt med å få til noe særlig. Jose Mourinho ser ikke veldig fornøyd ut.
    27'
    Winnall kommer til skudd, men avslutter svakt utenfor fra 17 meter.
    28'
    Frispark til Derby på hjørnet av 16-meteren. Lawrence skyter elendig - ikke i nærheten av målet til Romero.
    30'
    Lawrence med godt forarbeid, og han finner nesten Winnall inne foran mål. Men sistnevnte blir forstyrres.
    33'
    Rashford header i stolpen fra fire-fem meter. Nesten for Manchester United der! Fint innlegg fra Mkhitaryan.
    35'
    Mkhitaryan med perfekt pasning til Shaw inne i feltet, men han får ikke kontroll.
    37'
    Ny heading fra Rashford, men avslutningen fra syv meter går rett på Carson som holder.
    38'
    Pgba felles av Lawrence. Får frispark på 25 meter.
    41'
    Godt skudd fra Pogba på frisparket - Carson varter opp med en god redning oppe i hjørnet til høyre for seg.
    42'
    Olsson tester skuddfoten, men det forsøket der er helt håpløst. Laaaaangt utenfor.
    44'
    45'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Romelu Lukaku
    Ut: Henrikh Mkhitaryan
    46'
    46'
    Lukaku har kommet inn i pausen. Er det det som skal til for å få hull på Derby-forsvaret da?
    46'
    Lawrence får frispark i en duell med Shaw på Derbys høyrekant. Mourinho er mildt sagt uenig.
    49'
    Ballen halvklareres svakt av Rashford. Havner hos Huddlestone, som skyter - via en forsvarer og like utenfor.
    50'
    Svak utboksing av Romero på corneren, men han slipper med skrekken.
    51'
    Herrera prøver seg med et skudd fra 20 meter - via en Derby-spiller og til corner.
    52'
    Corneren blir klarert.
    53'
    Mata skyter godt fra 19 meter, og Carson må gi retur. Lukaku får ballen, men ikke avsluttet. Til slutt er det Pogba som feier ballen utenfor fra vrien posisjon.
    54'
    Rashford slår en corner som lander på hodet til Lukaku, men han header svakt utenfor fra fem meter.
    55'
    Så er Lukaku servitør og legger fint inn fra høyre - Mata kommer litt for sent.
    56'
    Wisdom river ned Rashford ved kortlinjen, og hjemmelaget får frispark.
    57'
    Manchester United får ikke noe ut av frisparket.
    58'
    Lawrence skyter overraskende fra langt hold, og Romero må strekke seg for å få slått ballen unna. Corner til gjestene.
    59'
    Farlig inne i feltet der på corneren. Ender med nytt hjørnespark som Rashford header unna.
    60'
    Herrera finner Pogba som skyter fra 18 meter - Carson varter opp med en fin redning.
    61'
    Vertene triller ball og presser.
    64'
    Derby kontrer, og Russell vil ha en corner. Det får han ikke.
    65'
    Lingard skyter fra kanten av 16-meteren - over målet til Carson.
    67'
    Spillerbytte - Derby County
    Inn: Matej Vydra
    Ut: Sam Winnall
    67'
    Inn: Anthony Martial
    Ut: Juan Mata
    67'
    Vydra har banket inn 14 mål i Championship denne sesongen - Derby satser her nå!
    68'
    Ooooooh! Nesten for Pogba der. Fiks avslutning fra Pogba, men ballen barberer stolpen. Carson er for øvrig etter den, og hadde muligens reddet hvis den hadde gått innenfor stolpen.
    69'
    Der er Rashford millimetere unna scoring! Fra spiss vinkel banker han ballen mot det lengste hjørnet. Treffer innsiden av stolpen!
    71'
    Det er deilig å se på innsatsen til Derby-spillerne her. Går inn i nesten hver eneste duell som om det er den siste ...
    74'
    Martial drar seg nesten fri inne i feltet, men blir stoppet av Keogh.
    75'
    Martial finner Lukaku med et innlegg, og han header i stolpen. Men det er allerede blåst for offside. Korrekt!
    76'
    Carson redder først et skudd fra Lingard, og så setter Pogba returen utenfor fra god posisjon. Burde truffet målet der.
    77'
    Inn: Jamie Hanson
    Ut: Johnny Russell
    78'
    Inn: Marouane Fellaini
    Ut: Marcus Rashford
    80'
    Martial tar med seg ballen inn i feltet, og klinker til. Men dommeren har blåst for offside.
    80'
    Inn: Mason Bennett
    Ut: Tom Lawrence
    81'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 0 Derby County
    Mål: Jesse Lingard
    Der sitter den! OG det er formspiller Lingard. Martial spiller til Lukaku som gir videre til Lingard. På direkten limer han ballen oppe i hjørnet til venstre for Carson fra 16-17 meter. Vakkert rett og slett!
    84'
    Huddlestone skyter fra langt hold. Ballen går via Blind og utenfor, men Derby snytes for en corner der.
    88'
    Derby angriper desperat nå, men får ikke avsluttet.
    90'
    Manchester United 2 - 0 Derby County
    Mål: Romelu Lukaku
    Så kontrer hjemmelaget. Lukaku spiller vegg med Martial, og får lirket ballen forbi Carson.