4-0

Ble dekket av VG Sporten

Relativt rolig start på Old Trafford.
    3'
    Lite å melde om foreløpig. Hjemmelaget har ikke klart å feste noe grep foreløpig.
    9'
    Mata prøver å finne MArtial inne i feltet, men det er upresist og ballen går over kortlinjen.
    12'
    Skudd på mål
    Pogba skyter fra kanten av 16-meteren etter et fint United-angrep, men Skrtel blokkerer.
    13'
    Vertene dominerer nå. Litt høyere tempo i kampen, og da sliter Fenerbahce.
    16'
    Darmian dundrer inn i Volkan Sen som trenger behandling før han kan fortsette.
    21'
    Mata slår farlig inn i feltet, men Martial når ikke frem. Han kolliderer med stolpen, men blir ikke skadet.
    26'
    Manchester Unitef får straffe. Carrick spiller frem Mata inne i feltet og han tar ned ballen før Kjær feller ham. Klar straffe.
    29'
    Manchester United scorer på straffe!
    Manchester United 1 - 0 Fenerbahce
    Mål: Paul Pogba
    Sikker scoring av Paul Pogba. Han venter ut keeper som går mot sin venstre. Franskmannen setter ballen kontant helt borte ved stolpen i motsatt side av målet.
    31'
    Ny straffe til hjemmelaget. Martial dyttes over ende inne i feltet. Denne ser også helt grei ut. Özbayrakli er synderen.
    33'
    Manchester United 2 - 0 Fenerbahce
    Mål: Anthony Martial
    Volkan er etter skuddet, men Martial scorer i det samme hjørnet som Pogba satte straffen.
    34'
    Stor sjanse for bortelaget. Souza finter bort Bailly inne i feltet før han skyter - De Gea redder til corner.
    37'
    Hjørnespark
    Hjørnesparket plukkes enkelt ned av De Gea.
    37'
    Hjørnespark
    Van Persie tar corner og får jubel fra hjemmefansen. Blir ikke noe farlig ut av den.
    42'
    Det legges til ett minutt.
    45'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 3 - 0 Fenerbahce
    Den er pen! Pogba dundrer ballen i krysset til høyre for keeper. Rooney og Lingard gjør forarbeidet før franskmannen skyter fra 18 meter. PANG!
    45'+1
    45'+3
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Marcos Rojo
    Ut: Chris Smalling
    46'
    46'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Emmanuel Emenike
    Ut: Simon Kjaer
    46'
    Manchester United 4 - 0 Fenerbahce
    Mål: Jesse Lingard
    Pogba spiller frem Rooney som triller til Lingard - han banker ballen lavt til høyre for Volkan.
    48'
    Emenike når nesten frem på en farlig pasning inne i feltet.
    50'
    Det er ikke så veldig langt unna at Rooney kommer til en avslutning der, men han får ikke tak i ballen inne i feltet.
    55'
    Tempoet er labert og Fenerbahce har minimalt å bidra med.
    59'
    Der kommer det endelig en avslutning fra gjestene, og det er Van Persie som skrur et skudd like utenfor fra kanten av 16-meteren. Småfarlig.
    60'
    Inn: Memphis Depay
    Ut: Jesse Lingard
    66'
    Mata legger farlig inn fra venstre, men gjestene rydder opp.
    71'
    Inn: Timothy Fosu-Mensah
    Ut: Paul Pogba
    75'
    Özbayrakli legger inn og Koybasi header utenfor.
    76'
    Inn: Ismail Koybasi
    Ut: Volkan Sen
    69'
    Mål for Fenerbahce!
    Manchester United 4 - 1 Fenerbahce
    Mål: Robin van Persie
    Målgivende: Emmanuel Emenike
    Alex Ferguson og store deler av hjemmefansen jubler når den gamle helten van Persie reduserer. Emenike gjør forarbeidet og legger perfekt inn til nederlenderen som scorer fra kloss hold.